Ne yapacağım? :(

dsuzun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
312
115
103
Bayram geldi ben bursadyım ailem Balıkesir'de ve ailemle eşim görüşmüyor eşimi istemiyorlar ben yarın sabah aileme tek başıma gidicem ama annem arayıp dünden beri gel artık gel deyio duruyor ağlıyor neden böyle yapıyorsun bize hiç mi saygın yok onlarla mı bayramlaşcaksın bak alt komşu üst komşu herkesin çocukları geldi sende gel diye ama eşim bayram sabahı beni yalnız bırakcan der akşamdan beri hiç uyumadım mide yanmasından stresten hep hiç iatemiyorumya şu bayramlar gelsin :(

İkinci günü gidersiniz ailenizi görmeye.Ya da önce aileniz sonra eşinizin ailesi niye olmuyor.
Bayramın ilk günü görülen kişiler daha çok sayılıyor seviliyor anlamı taşımıyor.
Eşiniz ailenizle görüşmenizi istemiyor mu.

Ailen eşini istemiyor olabilir anlarım ama,annen çok yanlış cümleler kuruyor yanlış yönlendirmeler yapıyor sana, onlarla mı bayramlasacaksın bize saygın yok ne demek kusura bakma ama annende iyi niyet göremedim

Ha 1. Ha 2. 3. Gün ne fark edecek

Onlarla mı bayramlaşacaksın dediği eşin değil mi?Bayram bittiğinde anneniz olmayacak yanınızda,yine eşiniz olacak.Bayramda eşinizin yanında olmazsanız bu seferde eşiniz kırılır.Bence eşinizle bayramlaşıp,öğle saatlerinde gidin.

Eşimle evlenmemi istemediler eşim ve ailesi geçen yıl yıl değil önceki ramazan bayramında geldiler bize tanışmaya ama babası kalktı istedi beni ailemde buna bozuldu sonra tekrar gelşrsiniz falan dediler neyse gitti bunlar babam biley demedi daha bikaç hafta sonra gelirler yine bizde araştıralım bi dedi ben bursada çalışıyodum buraaya döndüm annemde benimle geldi ama annem tamamen katıydı beenmemiş eşimi yakışmıyomuş bana annesi gelirken yanında terlik getirmemiş görgüsüzmüş babamıda kendi tatafona aldı ve babam hiçbir sebep göstermeden ayrılmamı istedi tamam baba dedim ama bana bi sebep göater bu çocuk şöyleymiş de ailesinin bu kötülüğü varmış de biz iatemiyıruz yetmezmi dedi eşime anlattım olsun ikna olurlar biz vazgeçmezsek dedi biz görüşmeye devam etik ama annem sürekli arayıp yanımda o var mı yok mı bilmeden işte ne biçim insandı onlar layığını mı buldun vs. Hakaret edince bi de haftasonları beni sürekli bursa dışına çıkarıp kaçır aya başlayınca ailem bizde gittik evlendik nekadar doğruydu bilmiyorum ama eşimi seviyorum aileme söyleyince fazla tepki göatermediler baştan sonra annem boşanmam için çabalara başladı babam annemi ikna etmiş olsa gerekki orta yolu bulduk gelin dedi babam siz evlenmişseniz düğün yaparız ama önce bi nişan gibi yapalım bizim burda gittik niian yaptık :) düğün için bursada kasıma salon tutmuştuk annemler dediki aralıkta olaun burda kasım ayında salon yok aralığa aldık bukez neden buraadaki düğün cts anbemlerdeki cumaya denk gelcekmiş diye sıkıntı çıkardı annem düğün yapmadılar butdaki düğüne de gelmediler :( bikaç ay konuşmadık sonra bigün çıkıp geldi annem barışık tutturdu 7-8 ay aonra burdada düğün yapalım demeye eşimde kabul etmedi oyüzden de eşimi iatemiyorlar sen gel o gelmesin diyolar ve eşim beni gönderiyor mesela haziranın ilk haftası ordaydım 3 gece kaldım ramazan başlıcak diye geldim ramazanda geçen hafta gittim iki gece kaldım şimdi bayra dada arifeden gel diye paraladı kendini annem onun ailesiyle görüşmiceksin diyo zaten sıkı fıkı değiliz eşimin ailesyle de ama bayram sabahı eşimi nasıl yalnız bırakayım zaten beni engeç sabah 10 otobüsğne bindirir eşim ve bayramda üçüncü güne kadar kal ailenle der ama annem arayıp ağlayıp falan beni mahvetti ya dünden beri :(

Anneniz biraz bencilce davranıyor. İşiniz zor.
Yapacağınız şey annenizle güzelce konuşmak. Anladığım kadarıyla eşiniz zaten yeterince anlayışlı davranmış size.

Ben olsam bu durumda 3. gun giderim. Esinizin hic bir sucu yokmus ki.

Bayram geldi ben bursadyım ailem Balıkesir'de ve ailemle eşim görüşmüyor eşimi istemiyorlar ben yarın sabah aileme tek başıma gidicem ama annem arayıp dünden beri gel artık gel deyio duruyor ağlıyor neden böyle yapıyorsun bize hiç mi saygın yok onlarla mı bayramlaşcaksın bak alt komşu üst komşu herkesin çocukları geldi sende gel diye ama eşim bayram sabahı beni yalnız bırakcan der akşamdan beri hiç uyumadım mide yanmasından stresten hep hiç iatemiyorumya şu bayramlar gelsin :KK43:
Benimkiler de konuşmuyorlar. Beş yıllık evlilikten sonra şunu anladım. Önce kocanın gönlünü yap. Bayramın ilk günü öksüz gibi bırakma eşi yanında olsun adamın

Bence aileniz çok sorunlu ailenizin her istediğini yaparak eşinizi kendinizden soğutabilirsiniz her ne olursa olsun bayramın ilk günü gitmeyin eşinizle kalın onunla bir yastığa baş koydunuz böyle önemli günlerde yalnız bırakırsanız inanın oda bırakır.

Eşimle evlenmemi istemediler eşim ve ailesi geçen yıl yıl değil önceki ramazan bayramında geldiler bize tanışmaya ama babası kalktı istedi beni ailemde buna bozuldu sonra tekrar gelşrsiniz falan dediler neyse gitti bunlar babam biley demedi daha bikaç hafta sonra gelirler yine bizde araştıralım bi dedi ben bursada çalışıyodum buraaya döndüm annemde benimle geldi ama annem tamamen katıydı beenmemiş eşimi yakışmıyomuş bana annesi gelirken yanında terlik getirmemiş görgüsüzmüş babamıda kendi tatafona aldı ve babam hiçbir sebep göstermeden ayrılmamı istedi tamam baba dedim ama bana bi sebep göater bu çocuk şöyleymiş de ailesinin bu kötülüğü varmış de biz iatemiyıruz yetmezmi dedi eşime anlattım olsun ikna olurlar biz vazgeçmezsek dedi biz görüşmeye devam etik ama annem sürekli arayıp yanımda o var mı yok mı bilmeden işte ne biçim insandı onlar layığını mı buldun vs. Hakaret edince bi de haftasonları beni sürekli bursa dışına çıkarıp kaçır aya başlayınca ailem bizde gittik evlendik nekadar doğruydu bilmiyorum ama eşimi seviyorum aileme söyleyince fazla tepki göatermediler baştan sonra annem boşanmam için çabalara başladı babam annemi ikna etmiş olsa gerekki orta yolu bulduk gelin dedi babam siz evlenmişseniz düğün yaparız ama önce bi nişan gibi yapalım bizim burda gittik niian yaptık :) düğün için bursada kasıma salon tutmuştuk annemler dediki aralıkta olaun burda kasım ayında salon yok aralığa aldık bukez neden buraadaki düğün cts anbemlerdeki cumaya denk gelcekmiş diye sıkıntı çıkardı annem düğün yapmadılar butdaki düğüne de gelmediler :KK43: bikaç ay konuşmadık sonra bigün çıkıp geldi annem barışık tutturdu 7-8 ay aonra burdada düğün yapalım demeye eşimde kabul etmedi oyüzden de eşimi iatemiyorlar sen gel o gelmesin diyolar ve eşim beni gönderiyor mesela haziranın ilk haftası ordaydım 3 gece kaldım ramazan başlıcak diye geldim ramazanda geçen hafta gittim iki gece kaldım şimdi bayra dada arifeden gel diye paraladı kendini annem onun ailesiyle görüşmiceksin diyo zaten sıkı fıkı değiliz eşimin ailesyle de ama bayram sabahı eşimi nasıl yalnız bırakayım zaten beni engeç sabah 10 otobüsğne bindirir eşim ve bayramda üçüncü güne kadar kal ailenle der ama annem arayıp ağlayıp falan beni mahvetti ya dünden beri :KK43:

sıkıntı annende ..
annene diyeceksin anne benim bir ailem var artık bayram sabahı eşimle olmak istiyorum..
sınırları sen çizeceksin..

Defalarca anlattım psikolğa gittim çok yıprandım eşimden önce lise ve üniyi geçirdiğim 6 yıllık ilişkim vardı onun ailesinide tanıyodu aynı ilçedendik o da babasıyla hayvancılık yapıyo diye ayrıldık annem benim damadım çobanmı dicem diye diye böyle anlatınca kendini illaki haklı çıkarıyo yani hayatımda kim olursa olsun annem ön planda olmak isticekti :( yarın gittiğimde de gör bak surat yapar heralde bavamıda üzüyo çok kardeşimde aynı etkileniyo kardeşim ve babama kıyamıyorum işte :(

Defalarca anlattım psikolğa gittim çok yıprandım eşimden önce lise ve üniyi geçirdiğim 6 yıllık ilişkim vardı onun ailesinide tanıyodu aynı ilçedendik o da babasıyla hayvancılık yapıyo diye ayrıldık annem benim damadım çobanmı dicem diye diye böyle anlatınca kendini illaki haklı çıkarıyo yani hayatımda kim olursa olsun annem ön planda olmak isticekti :KK43: yarın gittiğimde de gör bak surat yapar heralde bavamıda üzüyo çok kardeşimde aynı etkileniyo kardeşim ve babama kıyamıyorum işte :KK43:
Bayramın 1.gününü eşiniz olmadan geçince içiniz nasıl rahat eder inanın anlayamıyorum.

Bayram geldi ben bursadyım ailem Balıkesir'de ve ailemle eşim görüşmüyor eşimi istemiyorlar ben yarın sabah aileme tek başıma gidicem ama annem arayıp dünden beri gel artık gel deyio duruyor ağlıyor neden böyle yapıyorsun bize hiç mi saygın yok onlarla mı bayramlaşcaksın bak alt komşu üst komşu herkesin çocukları geldi sende gel diye ama eşim bayram sabahı beni yalnız bırakcan der akşamdan beri hiç uyumadım mide yanmasından stresten hep hiç iatemiyorumya şu bayramlar gelsin :KK43:
bak ben de şu an yoldayım
eşimle ailemi görüştürmüyorum
hiç de eksiklik hissetmiyorum
eşimi gönderdim ailesine ben de gidiyorum
bayramın son günü evimize döneceğiz ;)

Back
X