Ne yapacağımı artık bilmiyorum

Aycan1980x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
42
74
38
Arkadaşlar merhaba konu evliliğim..20 yıldır evliyim 3 çocuğum var eşim 4_5 yıldır sanalda hiç tanımadığı yabancı uyruklu kişilerle konuşuyor her yakaladığımda yalvarmalar pişmanlıklar söz vermeler sonra aylar geçiyor yine yakalıyorum ..bağımlılık gibi bişey ..her defasında affettim çocuklar için şimdi bir türk sitesinde üç beş arkadaş bulmuş konusuyolar aralarında evli olanlarda var eşime kalsa bu çok normal konuşuyoruz diyo ama artık benim midem bulandı ..suanki arkadaşça konuşmalar eminim başka turluyede dönecek..eşimden çok soğudum ayrılmayı düşünüyorum çocuklarımın etkilenmelerinden korkuyorum babalarına çok düşkünler eşimde öyledir iyi bir baba iyi bir eştir bitek bu kötü huyu var buda beni kendinden soğutmaya yetti ..terapi alsak diyorum hem çok yüksek ücretleri hemde yararı olurmu vazgeçer mi acaba ..yada hiç uğraşmayayim bitsin mi bu evlilik

Arkadaşlar merhaba konu evliliğim..20 yıldır evliyim 3 çocuğum var eşim 4_5 yıldır sanalda hiç tanımadığı yabancı uyruklu kişilerle konuşuyor her yakaladığımda yalvarmalar pişmanlıklar söz vermeler sonra aylar geçiyor yine yakalıyorum ..bağımlılık gibi bişey ..her defasında affettim çocuklar için şimdi bir türk sitesinde üç beş arkadaş bulmuş konusuyolar aralarında evli olanlarda var eşime kalsa bu çok normal konuşuyoruz diyo ama artık benim midem bulandı ..suanki arkadaşça konuşmalar eminim başka turluyede dönecek..eşimden çok soğudum ayrılmayı düşünüyorum çocuklarımın etkilenmelerinden korkuyorum babalarına çok düşkünler eşimde öyledir iyi bir baba iyi bir eştir bitek bu kötü huyu var buda beni kendinden soğutmaya yetti ..terapi alsak diyorum hem çok yüksek ücretleri hemde yararı olurmu vazgeçer mi acaba ..yada hiç uğraşmayayim bitsin mi bu evlilik
Ya bu pis işleri yapanlar nasıl iyi oluyor onu anlamıyorum da adam belli ki ağlayıp kendini affetirecek,sonra yine devam edecek.
Yıllardır değişen bir şey olmamış çünkü.
Karar sizin,hakkınızda hayırlı olsun inşallah.

bahsettiğiniz gibi artık bağımlılık olmuşsa ben de terapiyi tavsiye ederim uygun fiyata ya da devlet hastanelerindeki terapistlere başvurabilirsiniz.

ama eşinizin de bunu bırakmak için istekli olması önemli yoksa çabalamak boş olur.

soğuduysanız ve gerçekten boşanmayı düşünüyorsanız boşanabilirsiniz çocukların detay bilmelerine gerek yok ama dediğim gibi önce bir terapi denenebilir bence.

Babamı anlattınız sanki. Yıllarca bu uygulamalarda konuştuğunu(cinsel tarz fotolar falan) biliyordum ama annem ameliyattayken bile devam etmesi her şeyi açık etmeme neden oldu. Yalvardı yakardı ağladı karşımda öyle bir anlık boşluğuma geldi diye.
Bende travmalar açtı erkeklere güven konusunda sorunlar yaşıyorum ilgi iltifatlara hep şüpheyle yaklaşıyorum.
Annrm boşamdı mı hayır amaa öyle hala bahseder tek affedemediğim konu bu diye. Onda da yaralar açtı ara sıra pişman olurum keşke anlatmasaydım

Babamı anlattınız sanki. Yıllarca bu uygulamalarda konuştuğunu(cinsel tarz fotolar falan) biliyordum ama annem ameliyattayken bile devam etmesi her şeyi açık etmeme neden oldu. Yalvardı yakardı ağladı karşımda öyle bir anlık boşluğuma geldi diye.
Bende travmalar açtı erkeklere güven konusunda sorunlar yaşıyorum ilgi iltifatlara hep şüpheyle yaklaşıyorum.
Annrm boşamdı mı hayır amaa öyle hala bahseder tek affedemediğim konu bu diye. Onda da yaralar açtı ara sıra pişman olurum keşke anlatmasaydım
Babanız vazgectimi ...benim eşimin vazgececegi yok malesef

Aslin şöyle bir dayak yese açılır o

Bir gelini kayinvalidesi hep dövüyormus. Gelinin teyzesini bunu duyunca gidip kayinvalideyi evire cevire dövmüs "Bir daha yegenime dokunursan seni gebertirim" diye. Ondan sonra kayinvalidesi bir daha el kaldirmaya cesaret edememis. Yani bazen ise yariyor diyebiliriz 🤭

kimsenin evliliği için ahkam kesmek bana düşmez ama eşiniz sizi başkalarıyla yazışırken yakalasa ne yapardı acaba bırakın eşinizi kendi aileniz bile sizi yuhalardı. hepimiz sosyal medya kullanıyoruz hepimizin iş çevresinde karşı cinsten arkadaşları var o ayrı. isteyen geri kafalı desin ama hiç tanımadığın insanlarla sosyal medyada yazışmayı flört etmeyi hoş karşılamıyorum. flört etmekle kafa dağıtıyorsa bir insan boşansın bekar bekar flört etsin. bana göre aldatmak sadece fiziksel temasla olmaz. üzgünüm istediğiniz cevapları ben veremedim

Bu 2. üyeliğiniz mi? Daha birkaç gün önce çok benzer bir konu vardı.

Terapiyle sadakat yüklenmez eşinize. Bunun tek çözümü boşanmak.
Yok yıllardır uyeydim ama yazmıyordum..bugün ilk defa bir konu açtım...terapiye bende inanmıyorum zaten ..boşanmanın tek çare olduğunu biliyorum ailemi gidip anlatmam gerekiyor çok yaşlılar çok uzulecekler hasta olmalarından korkuyorum...çocuklarımın okulları başlayacak onlar nasıl etkilenecek ..bahane bulmaya çalıştığımi düşünmeyin ne olur sadece yolumu cizemiyorum

kimsenin evliliği için ahkam kesmek bana düşmez ama eşiniz sizi başkalarıyla yazışırken yakalasa ne yapardı acaba bırakın eşinizi kendi aileniz bile sizi yuhalardı. hepimiz sosyal medya kullanıyoruz hepimizin iş çevresinde karşı cinsten arkadaşları var o ayrı. isteyen geri kafalı desin ama hiç tanımadığın insanlarla sosyal medyada yazışmayı flört etmeyi hoş karşılamıyorum. flört etmekle kafa dağıtıyorsa bir insan boşansın bekar bekar flört etsin. bana göre aldatmak sadece fiziksel temasla olmaz. üzgünüm istediğiniz cevapları ben veremedim
Ben zaten olumlu mesaj beklemiyorum sonuna kadar haklısınız ..boşanmaya karar verdim zaten sadece çok zor bı hayat beni bekliyor korkuyorum dertleşmek istemistim

Tabi canım. İyi bir baba ve iyi bir eş olmak chat sitelerinde fink atıp birden fazla kadınla chat yapmayı gerektirir. :işsiz:
Aldatmayan erkekler kötü bir baba ve eş oluyorlar zaten. Aldatmak mühim zaten, siz de haklısınız kuzum.
Aycan hanım, siz chat sitelerinde elin herifleriyle yazışsanız eşiniz sizi önce darp etmek suretiyle boşamak yerine evlilik terapistine götürür mü sizce? Cevabınız evetse bir terapist arayın derim. Ama hiiiç sanmıyorum. Ortalama bir Türk erkeği üçüncü sayfa haberi çıkarır, maalesef. O yüzden çifte standarda hiç gerek yok.

Ben kocam için onu affedecegimi söylemedim terapinin fayda etmeyeceğini bende biliyorum bu evliliğin çoktan bitmiş olduğunun farkindayim hiç haketmedigim şeyleri bana yaşattığıni biliyorum ...sadece nasıl bı yol izlemem gerekiyor kendi ayaklarimin üzerinde durup çocuklarımla nasıl bı hayat kuracağım ,yaşlı anne babama bu durumu nasıl açıklayacağım bunları bilmiyorum bana tepki göstermek yerine destek olsanız olmazmiydi zor bı süreç geçiyorum hemde çok zor evet bosanacagim ama sonrası çok korkutuyor

Back
X