Ne yapacağımı artık bilmiyorum

İşin kötüsüde sizi çok kişi anlamayacak ne var yani benimki de yaptı gibi saçmalıcaklar. bunlara hazır olun ezdirmeyin kendinizi. inanın kadınlar erkeklere göre çok daha güçlü. evliliğinize devam da edebilirsiniz onu da yadırgamam. kolay değil ama en azından iyi bir ders verin derim
Ders çok verdim geçici işe yarıyor..boşanmaktan başka çarem yok keşke olsaydı ama tek çarem boşanmak sadece güçlü durmalıyim

Birazdan gelir eve ,görmek bile istemiyorum bı ayağım annemlere git diyor anlat olanı biteni çektiklerini ...diğer yanım öyle yorgunki sabahtan beri yataktan çıkamadım çocuklara yemek vermek için kalktım okadar

Bu konuyu anlatmaya bile utanıyorum biliyorum benim utanacak biseyim yok ama konuşmak bile istemiyorum daha çok inciniyorum ...bunu nasıl yapar bana en önemlisi de çocuklarına

çocuklarımın etkilenmelerinden korkuyorum babalarına çok düşkünler eşimde öyledir iyi bir baba iyi bir eştir bitek
Eşler ayrılabilir ama onlar ayrıldı diye ebeveynlikleri sona ermiyor.
İyi bir babaysa, çocuklarının etkilenmemesi için , ayrılma aşamasında da, ayrıldıktan sonra da babalığını yapmaya devam eder.
Aileniz bu adamla evliliği sürdürürken yaşadığınız üzüntüye mi daha çok üzülür? Ayrılmanıza mı?
Ayrılmak dünyanın sonu değil ama adamın yaptıklarını bile bile evliliğe devam etmeniz sizi yıpratır, yol verin gitsin

4 5 yildir sanaldan konusuyor kismindan sonrasini okumaya bile gerek yok. Cok sogumak icin 4 5 yil milletle fingirdemesini mi beklediniz? Ekonomik gucu olupta aldatilip yakaladigi halde affeden kadin midesizdir bin defafa aldatilsa yazik demem kabul etmis derim. Kadinlarin aldatma konusunda eşlerini affetmesine bir turlu anlam veremiyorum ama cok yalvardi yakardi savunmasini aslaa kabul edemiyorum. Ha cocuguna bakacak kimse yoktur işin yoktur arkanda ailen yoktur o zaman çekersin bu çileyi bir sey demeye yuzum olmaz. Sizin durumunuz nedir bilmiyorum. Esim iyi bir baba iyi bir eştir yazmissin ne kafayla yazdin ki. Kusura bakma b*k gibi bir eş. Sanalda mesajlasan uygun birini buldu mu o isi faaliyetede doker ki mutlaka dokmusturde.

Bir gelini kayinvalidesi hep dövüyormus. Gelinin teyzesini bunu duyunca gidip kayinvalideyi evire cevire dövmüs "Bir daha yegenime dokunursan seni gebertirim" diye. Ondan sonra kayinvalidesi bir daha el kaldirmaya cesaret edememis. Yani bazen ise yariyor diyebiliriz 🤭
Pamukcugum sanki ikimizinde siddete meyli (nasil yazliyordu bu )var oyle bir his olustu bende

Arkadaşlar merhaba konu evliliğim..20 yıldır evliyim 3 çocuğum var eşim 4_5 yıldır sanalda hiç tanımadığı yabancı uyruklu kişilerle konuşuyor her yakaladığımda yalvarmalar pişmanlıklar söz vermeler sonra aylar geçiyor yine yakalıyorum ..bağımlılık gibi bişey ..her defasında affettim çocuklar için şimdi bir türk sitesinde üç beş arkadaş bulmuş konusuyolar aralarında evli olanlarda var eşime kalsa bu çok normal konuşuyoruz diyo ama artık benim midem bulandı ..suanki arkadaşça konuşmalar eminim başka turluyede dönecek..eşimden çok soğudum ayrılmayı düşünüyorum çocuklarımın etkilenmelerinden korkuyorum babalarına çok düşkünler eşimde öyledir iyi bir baba iyi bir eştir bitek bu kötü huyu var buda beni kendinden soğutmaya yetti ..terapi alsak diyorum hem çok yüksek ücretleri hemde yararı olurmu vazgeçer mi acaba ..yada hiç uğraşmayayim bitsin mi bu evlilik
amaaan affedin gitsin nolcak bi tane daha çocuk yaparsınız oh oh

Back
X