• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilemedim

acemianne88

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
66
45
8
35
Arkadaşlar iyi akşamlar
Birkaç ay önce görümcemle tartışıp görüşmeyi kestik.Kesinlikle o hatalı.Çevremdeki herkes eşim de dahil bana hak veriyor.Bana saygısızlık yaptı kesinlikle ondan bir adım gelmeden görüşmeyi düşünmüyorum.Ama birkaç gün sonra kayınvalıdem ameliyat olacak.Hastaneye ziyerete tabiki gıdecegim ama evlerine gitmek istemiyorum.Çünkü görümcem olacak şahıs da o evde yasıyor .Ama hastalık söz konusu ya ayıp etmiş olur muyum kayınvalıdeme ?

Arkadaşlar iyi akşamlar
Birkaç ay önce görümcemle tartışıp görüşmeyi kestik.Kesinlikle o hatalı.Çevremdeki herkes eşim de dahil bana hak veriyor.Bana saygısızlık yaptı kesinlikle ondan bir adım gelmeden görüşmeyi düşünmüyorum.Ama birkaç gün sonra kayınvalıdem ameliyat olacak.Hastaneye ziyerete tabiki gıdecegim ama evlerine gitmek istemiyorum.Çünkü görümcem olacak şahıs da o evde yasıyor .Ama hastalık söz konusu ya ayıp etmiş olur muyum kayınvalıdeme ?

E gidip konuşmayabilirsin.

E gidip konuşmayabilirsin.
aslında bende bunu dusunuyorum
Ameliyat durumu dışında napıyordunuz? Kayınvalidenizle de mi görüşmeyi bırakmıştınız? Yoksa hep o mu size geliyordu? Eşiniz annesinin evine gitmiyor mu?
eşim ve oğlum gidiyordu tabi .kayınvalıdem rahatsız oldugu için zaten gelemiyordu tartısma öncesinde de.Ben de tartısmadan sonra hiç gitmedim

Ben de gorumcelerden biriyle bir kac yildir gorusmuyorum konuşmuyorum ama bu sürede ortak toplanma, nikah, cenazede tabi ki bulundum. Birbirimize selam vermedik konuşmadik o ayri. Yapacak bir şey yok.
aynı evde yasadıkları için kararsız kaldım.görümcem bekar annesiyle yasıyor

Arkadaşlar iyi akşamlar
Git hoşgeldin derse hoşbuldum dersin bu kadar ötesi olmasın

Orası kayınvalidenizin evi ben olsam giderdim. Eşim gitmezse böyle bir sebepten şahsen bende artık ailesini sayıp gitmezdim
gecen gün kayınvalıdem esıme a..... artık bu eve gelmeyeck mi diye sormus benden için.eşimde kardesının hatalı oldugunu o aramadan gelmeyecegımı söylemiş.esıme de uzuluyorum arada kalıyor.ama gorumcem sorunlu bir kişilik.herkes bunun huyunu bildiği için alttan almıs bende daha önce alttan aldım ama bu ikinci olunca yeter artık sen kimsin yazıp görüşmeyi kestim

Kayınvalideniz ile bir probleminiz yoksa, gidip ziyaretinizi yapın. Görümcenizi de yok sayın, iletişim kurmayın. Sonuçta orası sadece görümcenizin evi değil.
ufak tefek kırgınlıklarımız oluyor tabı bazen kaynanalık yapıyor.bende küçük yasta annemı kaybettıgım için birazda olsa annelik beklıyordum eskiden... ama artık beklemıyorum tabı.ne olursa olsun yaslı kadın kalbını de kırmak istemiyorum kıyamıyorum..hatrı kalsın istemiyorum

gecen gün kayınvalıdem esıme a..... artık bu eve gelmeyeck mi diye sormus benden için.eşimde kardesının hatalı oldugunu o aramadan gelmeyecegımı söylemiş.esıme de uzuluyorum arada kalıyor.ama gorumcem sorunlu bir kişilik.herkes bunun huyunu bildiği için alttan almıs bende daha önce alttan aldım ama bu ikinci olunca yeter artık sen kimsin yazıp görüşmeyi kestim
Gorumcenizle görüşmeniz için hiçbir sebep yok. Evde onu yok sayabilirsiniz. Bir laf vardır eşeğin hatri yoksa sahibinin hatri vardır diye . Bu kadar arkanızda duran bir eşiniz var . Bence oraya gitmelisiniz.

Görümcen o evde yaşıyor diye gitmemezlik yapamazsın ki.
Görümcenle muhatap olmazsın vermek istersen bir selam verirsin konuşmazsın, kayınvalidenle ilgilenir üstüne düşeni yaparsın.

Arkadaşlar iyi akşamlar
Siz niye kendinizi geri çekiyorsunuz? Gidin ve o yokmuş gibi davranın.

Back
X