• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilemedim

ufak tefek kırgınlıklarımız oluyor tabı bazen kaynanalık yapıyor.bende küçük yasta annemı kaybettıgım için birazda olsa annelik beklıyordum eskiden... ama artık beklemıyorum tabı.ne olursa olsun yaslı kadın kalbını de kırmak istemiyorum kıyamıyorum..hatrı kalsın istemiyorum
Anneniz nurlar içinde yatsın. Kayınvalidenizden annelik beklemeyin. Lafta sözde oluyor da kimse kimseyi kendi çocuğu ya da annesi gibi sevmiyor bu bir gerçek. Dediğim gibi siz görünce ile muhatap olmadan gidip ziyaretinizi yapın.

Gidin tabii. Hatta kayınvalideye, "annecim inşallah evde tek başınıza canınız çok sıkılmaz" falan deyin:)

Bence gidin, sonuçta kayınvalidenizi ziyaret edeceksiniz, onu değil. Onunla da merhaba merhaba gibi bir durumunuz olur, zorunluluktan aynı ortamdasınız diye muhabbet kurmak zorunda değilsiniz.

Kayinvalide görumcenin evinde yaşamıyor. Orası kayinvalidenin evi. Hastalık durumunda da gidebilirsiniz gayet. Görümce ile muhatap olmazsınız olur biter.

Arkadaşlar iyi akşamlar
Birkaç ay önce görümcemle tartışıp görüşmeyi kestik.Kesinlikle o hatalı.Çevremdeki herkes eşim de dahil bana hak veriyor.Bana saygısızlık yaptı kesinlikle ondan bir adım gelmeden görüşmeyi düşünmüyorum.Ama birkaç gün sonra kayınvalıdem ameliyat olacak.Hastaneye ziyerete tabiki gıdecegim ama evlerine gitmek istemiyorum.Çünkü görümcem olacak şahıs da o evde yasıyor .Ama hastalık söz konusu ya ayıp etmiş olur muyum kayınvalıdeme ?
bende görümcemle konusmuyorum deli olur kendisi:) kp hastanede yattı es gaza o baktı bir kaç ğün normalde hiç bakmaz bende gittim tabiki bana ne görümcemden ben görevimi yapayımda gerisi boş.

Arkadaşlar iyi akşamlar
Birkaç ay önce görümcemle tartışıp görüşmeyi kestik.Kesinlikle o hatalı.Çevremdeki herkes eşim de dahil bana hak veriyor.Bana saygısızlık yaptı kesinlikle ondan bir adım gelmeden görüşmeyi düşünmüyorum.Ama birkaç gün sonra kayınvalıdem ameliyat olacak.Hastaneye ziyerete tabiki gıdecegim ama evlerine gitmek istemiyorum.Çünkü görümcem olacak şahıs da o evde yasıyor .Ama hastalık söz konusu ya ayıp etmiş olur muyum kayınvalıdeme ?
Bu kv'yi cezalandırmak olur.Gitmezseniz belki eşiniz birşey demez ancak bunuda unutmaz.Probleminiz görümce ile kv ile değil.
Hem o ev kv'nin görümcenin değil.

Back
X