olay biraz soguyunca aciklama yapmak bencede en mantiklisi ama cokta gecikme
böyle bir konuda asla gecikemem ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olay biraz soguyunca aciklama yapmak bencede en mantiklisi ama cokta gecikme
inşallah güzel bir konuşmanın ardından kayınvaliden dahil herkes anlayışlı karşılarbilmiyorumkismile
nasılsa bırı bır gun soyleyecektı bosver
ters bişey söylese bile ona ters cevap verme cevap verirsen işler dahada kötüye gider canımyerimseniben
yanlış yapmışsın. bu sana ders olur ve bundan sonra birşeyi bin düşünür bir yaparsın.
yapacak tek şey var ailesini arayıp düşünmeden hareket ettim böyle olsun istemezdim üzgünüm demen..
keşke seni temihleselermiş kızım sakın seni ararsa söyleme diye.. Benım de askerdeyken sevgilimin anneannesi ölmüştü. Bana temih ettiler kızım sakın söyleme diye. Biz de Bir sene sakladık..
soylesen ne fark eder soylemesen ne fark eder...
hem sen soylemesen ve erkek arkadasin askerden izne gelince falan dedesinin vefat ettigini pat diye ogrenirse durumu kabullenmek onun icin daha zor olurdu...zaten birinin soylemesi gerekiyordu...
bence yaptigin kotu bir sey degil kendini suclu hissetme...
neden soyledin derlerse ''yanimiza geldiginde olayi birden ogrenmesi daha mi iyi olacakti, o zaman hem daha cok uzulur hem de bana niye haber vermediniz diye kizardi'' dersin boshayallersmile
moralimi düzelttin canım benim çok sağ ol,biraz zaman geçsin zaten anlatıcam nasıl dediğimi falan![]()