Ne yapacağımı bilemedim

inşallah güzel bir konuşmanın ardından kayınvaliden dahil herkes anlayışlı karşılarbilmiyorumkismile

ters bişey söylese bile ona ters cevap verme cevap verirsen işler dahada kötüye gider canımyerimseniben

yanlış yapmışsın. bu sana ders olur ve bundan sonra birşeyi bin düşünür bir yaparsın.
yapacak tek şey var ailesini arayıp düşünmeden hareket ettim böyle olsun istemezdim üzgünüm demen..

keşke seni temihleselermiş kızım sakın seni ararsa söyleme diye.. Benım de askerdeyken sevgilimin anneannesi ölmüştü. Bana temih ettiler kızım sakın söyleme diye. Biz de Bir sene sakladık..

keşke seni temihleselermiş kızım sakın seni ararsa söyleme diye.. Benım de askerdeyken sevgilimin anneannesi ölmüştü. Bana temih ettiler kızım sakın söyleme diye. Biz de Bir sene sakladık..

keşke söyleselerdi ama yapacak bir şey yok ki artık. senağlama inaşallah her şey düzelir

Kötü niyetle birşey yapmadığın kesin. Sonuçta sözlünü üzmek için neden aramadın değil mi, onun kadar üzülmüşsündür. Ve kendi kendine içinde tutamayıp, bilmesede destek olmak istemişsindir belki. Keşke öylesine dedim diye geçiştirseydin, karışmasan daha iyi olurmuş, ama olmuş. Kötü niyetle olmadığı açık.Bence de mümkün olduğunca karışma bazı şeylere ki böyle senin üstüne kalmasın.

sozlunun ailesinin yerinde olsam cook kizardim.ne kadar patavatsiz kiz derdim..yaptigin hic dogru degil.zaten soylemek isteseler kendileri soylerler.sen neden sozlune aileni bir ara falan diyorsun ki..bence bu sana bir ders olsun.aileside mecbur affedecek .affetmeyip de neyapacaklar...kusura bakma biraz agir yazdim ama birden kendimi sozlunun ailesinin yerine koydum.aklimdan bunlar gecti.senin yerinede koydum ama neden soyledigine anlam veremedim...

iyi yapmamaıssın sölemekle ama agzından cıkmıs bir kere elbette ark niyetin yoktur ama işin içinde kaynana tarafı olunca insan iki kere düsünmesi gerekiyo bazı seyleri benden sana tavsiye bundan sonra ne olursa olsun genelde susmayı tercih et en azından onların huylarını öğrenene kadar daha sonrada konusman yada yorum aypman gerektiğindede iki kere düsün yoksa bu işler hep böledir gelinsin sen artık yanlıs anlasılmaya her zaman müsaitsin yani bizlerde öleyiz canım kendimden sana tavsiye verdim yanlıs anlama beni

kotu niyetli olmadığın zamanla anlaşılır ama sen yinede durumunu anlat şimdi olmasabile ilerde olaylar soğuyunca anlayış gösteririler...bu arada başınız sağolsun arkadaşım

asla kötü niyetli değildim kızlar,zaten dilim yandı bundan sonra asla karışmam işlerine onun ailesi kendileri.zaten yeni katıldım aileye ne yapsam göze batıyor daha beter olmak istemiyorm susmayı tercih edicem artık

soylesen ne fark eder soylemesen ne fark eder...
hem sen soylemesen ve erkek arkadasin askerden izne gelince falan dedesinin vefat ettigini pat diye ogrenirse durumu kabullenmek onun icin daha zor olurdu...zaten birinin soylemesi gerekiyordu...
bence yaptigin kotu bir sey degil kendini suclu hissetme...
neden soyledin derlerse ''yanimiza geldiginde olayi birden ogrenmesi daha mi iyi olacakti, o zaman hem daha cok uzulur hem de bana niye haber vermediniz diye kizardi'' dersin boshayallersmile

soylesen ne fark eder soylemesen ne fark eder...
hem sen soylemesen ve erkek arkadasin askerden izne gelince falan dedesinin vefat ettigini pat diye ogrenirse durumu kabullenmek onun icin daha zor olurdu...zaten birinin soylemesi gerekiyordu...
bence yaptigin kotu bir sey degil kendini suclu hissetme...
neden soyledin derlerse ''yanimiza geldiginde olayi birden ogrenmesi daha mi iyi olacakti, o zaman hem daha cok uzulur hem de bana niye haber vermediniz diye kizardi'' dersin boshayallersmile

moralimi düzelttin canım benim çok sağ ol,biraz zaman geçsin zaten anlatıcam nasıl dediğimi falan:kahve:

benım nısanlımında dedesı rahatsızlandı hastahaneye kaldırdılar ve ben normalde gıttıgım heryerı soylememe ragmen soylemedım cunku askerde olan ınsan caresız oluyor kafasında dahada buyutebılır dıye dusunmustum bıde Allah korusun olum olsaydı asla soyleyemezdım..
ben sakladıgım zaman kayınvalidem bıle soyleseydı ondaan bıle rahatsız olurdum kııı ben soleseydım emınım cok rahatsız olurlardı bende olsam cok kızarımm...
senın tek yapman gereken aynı sehırde oturuyorsanız evlerıne gıt ıstemedn soyledıgını acıkla
farklı sehırlerde yasıyorsanızda kesınlıkle ara..yoksa gunden gune dahada kızarlar...

Back
X