Sevgiline guvenmiyor musun?
Ah be cnm güveniyorum ama ne bilim içimde acaip bişi var 2 sene bide çok uzun geliyor..
İliski saglamsa mesafeler iyice saglamlastirir.
Biteceği varsa mesafeler sadece bahane olur.
Hakkımıza hayırlısı de, gönder.
Seni cok iyi anliyorum cunku bende esimle uzaktan uzaga 2yil gecirdik.
Yurtdisinda, suan bulundugumuz ulkede yasiyordu.
Ama bu konuda ona sonsuz guveniyordum.
Bundan dolayi icim rahatti cnm.
Yok beni aldatmaz, o taraklarda bezi yok diyorsan, sende bosuna icine kurt dusurme :))
ben olsam gitmesine izin vermezdim. guvenıyor muyum tabıkıde. ama 2 sene az bir zaman değil. sen ne yapacaksın ...2 senede neler değişir neler.hem hiçbir erkeğe yuzde yuz guven olmaz.
bencillikse bencillik asla izin vermezdim gitmesine
Sevgiline guvenmiyor musun?
Guvensin, guvenmesin Turk erkeklerinin Rus kadinlara bakis acisi denen bir sey var , hem de 2 yil uzun bir sure. Eninde sonunda yoldan cikacaktir derim.
Benim gercekten cok efendi, oturakli , 15 yildir taniyip arkadaslik ettigim bir bey arkadasim var, kendisi doktor ve cok akli basinda biri. Universitede ogrenciyken ciddi iliskisi vardi, simdi o kizla evlendi. Ogrenciyken degisimle Estonyaya gitmisti, yedigi haltlari duysan agzin acik kalir. Yani efendi olmasina hicccc guvenme derim. Ben yurtdisinda yasiyorum, burda bolca Moldovali + Rus var, bnlarin hepsi cakal :) Tipi siradan olanlarin bile beyinleri acaip calisiyor ve hepsi de ayrica resmen ac. Yani adama guvensen bile bence Ukraynalilara hic guvenme. Resmen erkeklerin ustune ustune sirnasiyorlar.
Kariyeri ile ilgili bir durumda gitme deme şansın yok, kaldı ki sevgiliyken hiç yok. Gitmese bile ömür boyu başına kakar.
Oralardaki kadınların durumu malum; yapmam,yapmadım diyen yalancıdır, hepimiz biliyoruz.
Sevgisine güveniyorsan, ilişkini canlı tutmaya çalışacaksın ve yediği her haltı irdelemeyeceksin, yüz göz olmadan iki yılı geçirmeye çalışacaksın. Sana güven demeyi çok isterdim ancak ben o kadınları tanıyorum, yaklaşık 6 yıl, Aksaray'da onların içinde çalıştım. Gerçekten başı önünde yolda giden adamı yoldan çıkarırlar, böyle bir durumları var. Ama aklı başında bir adam çok takılmaz, çabuk farkına varır ama illa ki yaşadığı bir şeyler olacaktır.
kızlar 2 senelik bir ilişkim var. ve erkek arkadaşım iş dolayısıyla Ukraina'ya gidiyor. hemde 2 seneliğine.napcam ben yaa. gitmede diyemedim. kariyeri icin iyi olacağını biliyorum. ama ya ilişkimiz biterse yada araya giren mesafeler bizi bitirirse..
bide biliyorsunuz orasi rusya yani kadınlar anlayın iste(( ufff çok fenayım....
2 Sene gerçekden çok uzun bir süre...ilişkinizdeki durumu tam bilmiyorum bir söz nişan söz konusumu ?
ancak bir erkek sizi dieğr odada iken bile aldatabilir...sütünde varsa yapar..ama bu surec uzun ve yıpratıcı olabilir..
siz en iyisi bazı şeyleri zamana bırakın su akar yolunu bulur bende üzülmeyin olumsuz bişey düşünmeyin seviyorsanız bekleyin.
ve daha sonra güzel bir yuva kurun inşallah..
Nişanlı yada sözlü değiliz.ama aileler biliyor ayrıca birinci yıldönümümüzde evlenme teklif etti. Yüzüğünü takiyorum. Ama aile arasında Nisan olmadı. Sevgisinden eminim. Ama şeytana uyarsa onu bilemiyorum. Umarım üzülmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?