- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.595
- 448
Nişanlı yada sözlü değiliz.ama aileler biliyor ayrıca birinci yıldönümümüzde evlenme teklif etti. Yüzüğünü takiyorum. Ama aile arasında Nisan olmadı. Sevgisinden eminim. Ama şeytana uyarsa onu bilemiyorum. Umarım üzülmem
Bir de ben olsam sunu sindiremezdim : O 2 yil boyunca her turlu halti yiyip gonul eglendirsin, sen de hanim hanimcik onu bekle. 2 yil sonra dondugunde de hicbir sey olmamis gibi beraberce yuva kurun, ohh ne ala memleket!! Onume gelenle duseyim kalkayim sonra da beni namusuyla beklemis kizla evleneyim. Kendim resmen s..tuk olayim ama el degmemis kiz alayim.
Ben olsam sevdigimin boyle haltlar yemesini kaldiramazdim, sen kaldirabilecek misin?
öyle hatlar yiyeceğini nerden biliyorsunuzki
Bir de ben olsam sunu sindiremezdim : O 2 yil boyunca her turlu halti yiyip gonul eglendirsin, sen de hanim hanimcik onu bekle. 2 yil sonra dondugunde de hicbir sey olmamis gibi beraberce yuva kurun, ohh ne ala memleket!! Onume gelenle duseyim kalkayim sonra da beni namusuyla beklemis kizla evleneyim. Kendim resmen s..tuk olayim ama el degmemis kiz alayim.
Ben olsam sevdigimin boyle haltlar yemesini kaldiramazdim, sen kaldirabilecek misin?
Şu Rus kadınlarından basit kadınlarmış gibi bahsedilmesini, sevgilinizden çok kadınlara güvenemiyorum denemizi anlamıyorum... eğer bir erkeğin içi kötüyse dünyanın en çirkin kızları arasına olsun o yine yapacağını yapar... sevdiğin adama ve sevgisine güvenemiyorsan (ki zaten güvenilecek taraflarıda yoksa) bırak biriyle olsun bu sayede sen kazançlı çıkarsın.
kızlar 2 senelik bir ilişkim var. ve erkek arkadaşım iş dolayısıyla Ukraina'ya gidiyor. hemde 2 seneliğine.napcam ben yaa. gitmede diyemedim. kariyeri icin iyi olacağını biliyorum. ama ya ilişkimiz biterse yada araya giren mesafeler bizi bitirirse..
bide biliyorsunuz orasi rusya yani kadınlar anlayın iste(( ufff çok fenayım....
Kaç yaşındasınız? Okuyor musunuz? Mesleğiniz var mı? Belki orda durumunu düzeltir ve 2 yıl dolmadan evlenirsiniz?
Yasım 32 evet çalışıyorum özel bir şirkette sekreter olarak.o dönmeden olacak is değil maalesef cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?