merhaba arkadaşlar
yardımcı olursanız çok mutlu olacağım .Kısaca yazma istiyorum konuyu.Erkek arkadaşımla 8 ay öncesinde tanıştık gayet ilgili ve iyiydi .1.5 ay beraberliğimiz oldu sonrasında soğuk davranmaya başladı ve bitti.Sebebi ise benle tanışmadan 3 ay öncesinde nişanlısından ayrılmış ,aldatılmış .Onu sevmediğini ama yeni biriyle yapamadığını söyledi Sende çok değerlisin sana bu kötülüğü yapamam dedi ve bitti ilşikimiz.Sonrasında ben onun için elimden geleni yaptım sana destek olacağım vsvs neyse mayıs ayından beri tekrar görüşüyoruz.Sorun şurda bana değer verdiğine inanıyorum ancak gün boyu işte olduğunu söyleyerek hiç aramıyor akşamalrı arıyor sadcee ve çok konuşmuyoruz .Telefonda uzun yada kısa konuşmamız sevgimizin göstergesi olamaz diyor Tamam da insan sevgilisinin nasıl olduğunu gün boyunca hiç mi merak etmez aklım almıyor .Tuvalete de mi gitmiyor fıssat yaratabilir bir dakika bile olsa.Geçenler de de ben gezmek dolşmak iyi vakit geçirmek için onla beraber olmadığımı söyledim.O da bende seninle aynı fikirdeyim ,senin kıymetini daha çok anladım ,sadece bazı şeylerin yavaşça daha sağlam temellere oturması tek derdim ,ilişkimizde tüm aşamaları sırasıyla yaşayacağız merak etme dedi ama arama sorma çok az.şu an ayrı illerdeyiz bir de.ona karşın bende çok seven çok ilgili herşeye evet diyen tarafım ,tüm planları ben yapıyorum.Bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen ,kendimi çekeyim mi ,onun gibi bazen aradaığında açmayayım mı geç mi cevap vereyim ,böyle ters mi teper ?ne yapacağımı şaşırdım inanın
kaç ay geçmiş aradan bir duzene girmeliydi, yani pek umut görmüyorum.mantıgıyla hareket ediyor gibi, elimin altında bulunsun diyor yani pek duygu yok gibi
Uzak durulması gereken kişiler, vaktin gidecek ve üzülmen garanti, hala aşık değilsen fazla vakit harcama
Off! Şu erkeklerin üzerine bu kadar düşmeyin. Çek kendini plan falan yapma, arama ve sorma. Baktın yine aynı mı? Yol ver gitsin.
Arkadaş ne güzel demiş çek kendini o seni merak etsin
merhaba arkadaşlar
yardımcı olursanız çok mutlu olacağım .Kısaca yazma istiyorum konuyu.Erkek arkadaşımla 8 ay öncesinde tanıştık gayet ilgili ve iyiydi .1.5 ay beraberliğimiz oldu sonrasında soğuk davranmaya başladı ve bitti.Sebebi ise benle tanışmadan 3 ay öncesinde nişanlısından ayrılmış ,aldatılmış .Onu sevmediğini ama yeni biriyle yapamadığını söyledi Sende çok değerlisin sana bu kötülüğü yapamam dedi ve bitti ilşikimiz.Sonrasında ben onun için elimden geleni yaptım sana destek olacağım vsvs neyse mayıs ayından beri tekrar görüşüyoruz.Sorun şurda bana değer verdiğine inanıyorum ancak gün boyu işte olduğunu söyleyerek hiç aramıyor akşamalrı arıyor sadcee ve çok konuşmuyoruz .Telefonda uzun yada kısa konuşmamız sevgimizin göstergesi olamaz diyor Tamam da insan sevgilisinin nasıl olduğunu gün boyunca hiç mi merak etmez aklım almıyor .Tuvalete de mi gitmiyor fıssat yaratabilir bir dakika bile olsa.Geçenler de de ben gezmek dolşmak iyi vakit geçirmek için onla beraber olmadığımı söyledim.O da bende seninle aynı fikirdeyim ,senin kıymetini daha çok anladım ,sadece bazı şeylerin yavaşça daha sağlam temellere oturması tek derdim ,ilişkimizde tüm aşamaları sırasıyla yaşayacağız merak etme dedi ama arama sorma çok az.şu an ayrı illerdeyiz bir de.ona karşın bende çok seven çok ilgili herşeye evet diyen tarafım ,tüm planları ben yapıyorum.Bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen ,kendimi çekeyim mi ,onun gibi bazen aradaığında açmayayım mı geç mi cevap vereyim ,böyle ters mi teper ?ne yapacağımı şaşırdım inanın
görücü usulü mü nişanlanmış yoksa severek mi?
Bunda 3 alternatif var:
1. Çocuk senden sıkıldı ve “ben seni hak etmiyorum” şeklinde ezik bir bağlamayla bu işi noktalamak istiyor.
2. Çocuk eski nişanlısıyla barışma noktasında ya da barıştı.
3. Çocuk cidden dürüst. Ne seni kullanmak istiyor ne de hatıralarına ihanet etmek istiyor, çünkü unutamadı.
Ancak 8 aylık birlikteliğin son zamanları böyleyse bence 1. Seçenek daha mantıklı geliyor.
Ve konu sahibi sen de nasıl bir insana sargı bezi olmayı zorla ısrar edersin ki..
severek nişanlanmış ,4 yıllık ilşkisinin ardından ve kız bunu aldatmış ve baya da seviyormuş anladığım kadarıyla
sen çek kendini biraz bakalım..
banada pek devamı gelecek bi ilişki gibi görünmedi açıkçası..
hayırlısı olsun hakkında...
4 yılın yanında 1.5 ayy nedir kigerçekten çok güzel yazmışsın ,yüzüme nasıl çarptın ,acı ama gerçekler bunlar sanırım:/,ben seni hak etmiyorum daha önceden demişti evet .eski nişanlısıyla barışamaz kız evleniyor çünkü onu aldattığı kişiyle. Ama burada şöyle bir detay var 8 aydır birlikte değiliz .8 ay önce tanıştık ,1.5 ay çıktık ayrıldık ve mayıstan beri tekrar görşüyoruz
4 yıllık ilişki az değil canım..yani bence aklı hala onda sana o yüzden böle uzak
merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?