ne yapacağımı bilemez haldeyim

wigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
208
16
33
İstanbul
merhaba arkadaşlar
yardımcı olursanız çok mutlu olacağım .Kısaca yazma istiyorum konuyu.Erkek arkadaşımla 8 ay öncesinde tanıştık gayet ilgili ve iyiydi .1.5 ay beraberliğimiz oldu sonrasında soğuk davranmaya başladı ve bitti.Sebebi ise benle tanışmadan 3 ay öncesinde nişanlısından ayrılmış ,aldatılmış .Onu sevmediğini ama yeni biriyle yapamadığını söyledi Sende çok değerlisin sana bu kötülüğü yapamam dedi ve bitti ilşikimiz.Sonrasında ben onun için elimden geleni yaptım sana destek olacağım vsvs neyse mayıs ayından beri tekrar görüşüyoruz.Sorun şurda bana değer verdiğine inanıyorum ancak gün boyu işte olduğunu söyleyerek hiç aramıyor akşamalrı arıyor sadcee ve çok konuşmuyoruz .Telefonda uzun yada kısa konuşmamız sevgimizin göstergesi olamaz diyor Tamam da insan sevgilisinin nasıl olduğunu gün boyunca hiç mi merak etmez aklım almıyor .Tuvalete de mi gitmiyor fıssat yaratabilir bir dakika bile olsa.Geçenler de de ben gezmek dolşmak iyi vakit geçirmek için onla beraber olmadığımı söyledim.O da bende seninle aynı fikirdeyim ,senin kıymetini daha çok anladım ,sadece bazı şeylerin yavaşça daha sağlam temellere oturması tek derdim ,ilişkimizde tüm aşamaları sırasıyla yaşayacağız merak etme dedi ama arama sorma çok az.şu an ayrı illerdeyiz bir de.ona karşın bende çok seven çok ilgili herşeye evet diyen tarafım ,tüm planları ben yapıyorum.Bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen ,kendimi çekeyim mi ,onun gibi bazen aradaığında açmayayım mı geç mi cevap vereyim ,böyle ters mi teper ?ne yapacağımı şaşırdım inanın

Son düzenleme:

kaç ay geçmiş aradan bir duzene girmeliydi, yani pek umut görmüyorum.mantıgıyla hareket ediyor gibi, elimin altında bulunsun diyor yani pek duygu yok gibi

Uzak durulması gereken kişiler, vaktin gidecek ve üzülmen garanti, hala aşık değilsen fazla vakit harcama

Off! Şu erkeklerin üzerine bu kadar düşmeyin. Çek kendini plan falan yapma, arama ve sorma. Baktın yine aynı mı? Yol ver gitsin.

kaç ay geçmiş aradan bir duzene girmeliydi, yani pek umut görmüyorum.mantıgıyla hareket ediyor gibi, elimin altında bulunsun diyor yani pek duygu yok gibi

aradan çok uzun zaman geçti ama o zaman dilimi içersinden görüşmedik arada ben aradım açtı ya da açmadı telini.mayıs ayındna beri konuşuyoruz 1 aydır da işkimiz var .aslında zaman geçmiş diyebilir miyiz sizce buna rağmen?ama dediğiniz gib sanırım mantıkla yaklaşıyor biraz kendimi çektiğim zamanalrda o üzerime düşüyor gibi ama bende karşılıklı birşeyler olsun istiyorum.ama ben çok sevdiğimi belli ettim ,üstüne çok düştüm bu yanlış sanırım

Uzak durulması gereken kişiler, vaktin gidecek ve üzülmen garanti, hala aşık değilsen fazla vakit harcama

maalesef seviyorum işte başaramıyorum kaçmayı nişanlısını hala unutamamış da olabilir öyle olmadığını iddia etse bile off bilemiyorum ,kaçan kovalanır mantığını mı uygulasam

Arkadaş ne güzel demiş çek kendini o seni merak etsin

Off! Şu erkeklerin üzerine bu kadar düşmeyin. Çek kendini plan falan yapma, arama ve sorma. Baktın yine aynı mı? Yol ver gitsin.

evet sanırım bunu yapmak en doğrusu ,bana da çok sahte geliyor ama çekicem kendimi o arayacak sonra ne olacak ben hep öyle mi devm edicem ne biçim iş bu yaa :/ ama bunlara iyi olmak ,sevdiğini belli etmek yaramıyor sanırım ,ilk başlarda ilgiliydi,şakayla akrışık evlenelim dedim ağzını aramak için hemen ciddiye aldı ,tuhaf hssettim kendimi dedi zamansız bir konuşma oldu vs dedi

Arkadaş ne güzel demiş çek kendini o seni merak etsin

bakalım dediğiniz gbi yapayım merak edecek mi çok merak ediyorum ,daha önce yaptım ama çok kısa merak etmişti ama uzun süre yapamadım duygular ön planda olunca ... benim için birşeyler yapmasını istiyorum ,bunu sağlamak istiyorum

Bunda 3 alternatif var:
1. Çocuk senden sıkıldı ve “ben seni hak etmiyorum” şeklinde ezik bir bağlamayla bu işi noktalamak istiyor.
2. Çocuk eski nişanlısıyla barışma noktasında ya da barıştı.
3. Çocuk cidden dürüst. Ne seni kullanmak istiyor ne de hatıralarına ihanet etmek istiyor, çünkü unutamadı.
Ancak 8 aylık birlikteliğin son zamanları böyleyse bence 1. Seçenek daha mantıklı geliyor.
Ve konu sahibi sen de nasıl bir insana sargı bezi olmayı zorla ısrar edersin ki..

görücü usulü mü nişanlanmış yoksa severek mi?

arkadaşalr bi de küçük değiliz ikimizde ,ben 30 yaşındayım öğretmenim,o 31 yaşında mühendis .hani yaşımız gelmiş işimiz gücümüz var yani ne kadar birini bekleyebilirm artı bilemiyorum,bende hayatım düzene girsin istiyorum artık,hayatımda da sevdğim biri olsun istiyorum , bu kişi de o ama durum da ortada

sen çek kendini biraz bakalım..
banada pek devamı gelecek bi ilişki gibi görünmedi açıkçası..
hayırlısı olsun hakkında...

gerçekten çok güzel yazmışsın ,yüzüme nasıl çarptın ,acı ama gerçekler bunlar sanırım:/,ben seni hak etmiyorum daha önceden demişti evet .eski nişanlısıyla barışamaz kız evleniyor çünkü onu aldattığı kişiyle. Ama burada şöyle bir detay var 8 aydır birlikte değiliz .8 ay önce tanıştık ,1.5 ay çıktık ayrıldık ve mayıstan beri tekrar görşüyoruz

4 yılın yanında 1.5 ayy nedir ki

4 yıllık ilişki az değil canım..yani bence aklı hala onda sana o yüzden böle uzak

bana da öyle gbi geliyor ama hep itiraz ediyor buna ama etse ne olur ki tabi ki edecek ,kız onu aldattığı kişi ile evlenme aşamasındaymış,çeksem ne olacak kendimi değl mi

Yine ayrılıcak senden biraz senin zorunla ilşki yürüyor ...bence üstüne düşme diğer taliplere yol ac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…