8 ay olmadı ,8 ay önce tanıştık 1.5 ay çıktık ,mayıs ayında tekrar konuşmaya başladık.ama dediğiniz doğru hiç açmamak daha mantıklı ,mesaj yazacağına arayabilirdi :/
içim içime sığmıyor yaa ne zormuş ,yarın neler olacak bakalım arayacak mı ,inanın çok zor da olsa birşeyler düzelsin çok istiyorum
kusura bakma canım 8 aydır çıkıyorsunuz gibi anladım ben.mesajlaşmak çok güzel bişey bende eşimle evlenmeden önce sürekli mesajlaşırdım ama günde belki 10 defa arardı.insan sevdiğinin sesini 1 dk duysa ilaç gibi gelir bence.
bence kendini ağırdan al.mesaj atarsa cevap yazma.merak edip arasın.aradığındada görmemişim mesajını de.bunları yaparsan seviyorsa üstüne daha çok düşer kaybetme korkusu olup.ama üstüne düşmezse umursamazsa bilemiyorum naparsın
evet katılıyorum canım sana mesajlaşmak iyi hoş ta ,insan bir 2 dakikacıkta olsa arar yaaa bu kadar da değil,bilmiyorum bakalım bir de öyle deneyeceğim,yarında mesajı hiç görmedim ayaklarına yatacağım bakalım arayacak mı ,üstüme düşmezse ne yaparım bilemiyorum ,üzülürüm ama bu bir sondur
merhaba arkadaşlar
yardımcı olursanız çok mutlu olacağım .Kısaca yazma istiyorum konuyu.Erkek arkadaşımla 8 ay öncesinde tanıştık gayet ilgili ve iyiydi .1.5 ay beraberliğimiz oldu sonrasında soğuk davranmaya başladı ve bitti.Sebebi ise benle tanışmadan 3 ay öncesinde nişanlısından ayrılmış ,aldatılmış .Onu sevmediğini ama yeni biriyle yapamadığını söyledi Sende çok değerlisin sana bu kötülüğü yapamam dedi ve bitti ilşikimiz.Sonrasında ben onun için elimden geleni yaptım sana destek olacağım vsvs neyse mayıs ayından beri tekrar görüşüyoruz.Sorun şurda bana değer verdiğine inanıyorum ancak gün boyu işte olduğunu söyleyerek hiç aramıyor akşamalrı arıyor sadcee ve çok konuşmuyoruz .Telefonda uzun yada kısa konuşmamız sevgimizin göstergesi olamaz diyor Tamam da insan sevgilisinin nasıl olduğunu gün boyunca hiç mi merak etmez aklım almıyor .Tuvalete de mi gitmiyor fıssat yaratabilir bir dakika bile olsa.Geçenler de de ben gezmek dolşmak iyi vakit geçirmek için onla beraber olmadığımı söyledim.O da bende seninle aynı fikirdeyim ,senin kıymetini daha çok anladım ,sadece bazı şeylerin yavaşça daha sağlam temellere oturması tek derdim ,ilişkimizde tüm aşamaları sırasıyla yaşayacağız merak etme dedi ama arama sorma çok az.şu an ayrı illerdeyiz bir de.ona karşın bende çok seven çok ilgili herşeye evet diyen tarafım ,tüm planları ben yapıyorum.Bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen ,kendimi çekeyim mi ,onun gibi bazen aradaığında açmayayım mı geç mi cevap vereyim ,böyle ters mi teper ?ne yapacağımı şaşırdım inanın
Ban göre naz çeken taraf erkek olmalı..
Kız naz çekiyorsa çok uzun soluklu olacağını düşünmüyorum o ilişkinin..
Erkekler herzaman zoru daha çok seviyorlar çünkü
kesinlikle öyle katılıyorum ama işte nasıl olduğunu anlayamadan tersi bir durumda kaldım maalesef :/ şimdi bunu aksine döndürmem mümkün mü bu saatten sonra bilmiyorum ama deniyorum umarım başarılı olabilirm.bilmiyorum sizce bu durum sonradan tersine çevrilebilir mi?
Çevrilir..
O yokmuş gibi davranın..
Arkadaşlarınızla vakit geçirin..
Aradığında geç dönün aramazsa aramayın..
Ve tüm bunları neden yaptığını sorunca hiç farkında değilmiş gibi davranın..
öç alıyomuş gibi değil de öyle kendiliğinden olduğunu belli edin..
Uzak olan Cool olur bunu unutmayın..
Evli olmama rağmen eşimi sizin kadar şımartmıyorum..
Şımartsam bukadar kıymetli olmazdım..
Bence degerini anlamasi icin ilgisiz davran cok arayip sorma canimli cicimli konusma seni sevmiyor demiyorum ama daha degerli olman icin eski nisanlisinida unutmasi icin bunu yapman gerek ve faydasini görceksin eminim erkekler fazla ilgide bu benim elimde diyor ve mesafelide olabiliyorlar kiymet bilmeleri icinde böyle ilgisiz olmak lazim sanki soguyormussun gibi korku kaybediyor hissi vermen lazim .
ben bu dedikleirnizin tam tersini yapıyordum ,kendini çok değerli görüp şımarması ve kıymet bilmemesi çok normal dediğiiz gibi,dün başladım ilgisiz davranmaya faydasını görüyor gibiyim günaydın mesajı yazmayan adam bu sabah yazdı ,bakalım bundan sonra devamını getirmesi de önemli,sanırım duyguları var dediğiniz gibi ama fazla şımardığı için kıymet bilmiyor umarım yanılmamışımdır bu düşüncemde(duyguları olduğu konusunda yani)
yok merak etmeyin duygusu olmayanin bile kacmak ilgisiz olmak duygu his dogurur ki ztn siz birlikteymissiniz biraz zaman lazim demis kendisi ozmn ztn size dönecektir birazda kendini agirdan aliyor simardigi icin ondan gec cevaplar verin ilgisiz olur cogunlukla kisa yazin cok ugrasmayin ona nasil cvp vercem diye ayni normal bir arkadasiniza nasil yaziyorsaniz ve hep mutluymus gibi davranin yani sanki o ilgisiz diye mutsuzmussunuz ona muhtacmissiniz gibi davranmanmayin ama sakin kiskandirmayin o itici ve sogutucu olur ki ztn erkekler kendi kendine düsününce kiskaniyorlar
aynen böyle olunmali mutlu olmaniza sevindim insALLAH istediginiz gibi hayirlisiyla devam eder
yok bi anda pat die bitirme biz kızlar fazla merhametli olduğumuz için yine kendini suçlarsın..köşeye çekil izle biraz ama o çocuğu gözden çıkar..olsa da olur olmasa da olur bu şekilde hareket et.sen eğer uzaklaştığın zamanda değişen bişey olmuyosa bitir.ondan sana hayır gelmez
merhaba 2 gündür kendimi çektim ve şu anda çok değişiklikler var beni arıyor ,merak ediyor özlediğini söylüyor ,sevinmeli miyim bilemedim bakalım istikrar önemli ,yazmak istedim :)
e bu çok iyi bi haber canım bi süre daha devam et böyle bak taktik yaradı işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?