- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Ne evlenelim de ne başka bir şey. Boşver arama mesaj atma o ararsa da dozunda konuşursun. Ne iyi ne soğuk yani.evet sanırım bunu yapmak en doğrusu ,bana da çok sahte geliyor ama çekicem kendimi o arayacak sonra ne olacak ben hep öyle mi devm edicem ne biçim iş bu yaa :/ ama bunlara iyi olmak ,sevdiğini belli etmek yaramıyor sanırım ,ilk başlarda ilgiliydi,şakayla akrışık evlenelim dedim ağzını aramak için hemen ciddiye aldı ,tuhaf hssettim kendimi dedi zamansız bir konuşma oldu vs dedi
4 yılın yanında 1.5 ayy nedir ki
ilk başlarda ilgiliydi,şakayla akrışık evlenelim dedim ağzını aramak için hemen ciddiye aldı ,tuhaf hssettim kendimi dedi zamansız bir konuşma oldu vs dedi
bana da öyle gbi geliyor ama hep itiraz ediyor buna ama etse ne olur ki tabi ki edecek ,kız onu aldattığı kişi ile evlenme aşamasındaymış,çeksem ne olacak kendimi değl mi
gerçekten çok güzel yazmışsın ,yüzüme nasıl çarptın ,acı ama gerçekler bunlar sanırım:/,ben seni hak etmiyorum daha önceden demişti evet .eski nişanlısıyla barışamaz kız evleniyor çünkü onu aldattığı kişiyle. Ama burada şöyle bir detay var 8 aydır birlikte değiliz .8 ay önce tanıştık ,1.5 ay çıktık ayrıldık ve mayıstan beri tekrar görşüyoruz
Ne evlenelim de ne başka bir şey. Boşver arama mesaj atma o ararsa da dozunda konuşursun. Ne iyi ne soğuk yani.
ama kız yalancının teki çıkmış ondan nefret ettiğini söylüyr ,başka türlü ayrılsa tamam ama işte sevgi aşk buna bakmıyor en olmaz insanalrı bile sevebiliyoruz bazen sanırım bu mantık geçerli canım ,çok canım sıkkın yaa
Bak gözden ırak gönülden ırak..
Beklediği ahengi bulamamış olabilir.
Uzaktan ilişki yürütmek çok zordur. Yıllarca aynı mekanda yaşamış ve sonra tayin durumları olmuş insanlar bile uzaklığa karşı yorulur. Çünkü onu doyurmaz.
Sen de istemez misin; seni işten alsın, bir gün sürpriz yapsın pat diye işine gelsin. Akşam sinemaya gidin, gezin tozun vs vs..
Bunları yapamayınca yeni bir ilişki telefon aşkından öte gitmez. Beslenemediği için de biter bir gün.
Aldatılmayı sindirememiş olabilir ki bu çok normal. 4 yıllık ilişki artı nişan. Aldatan kızda aldattığı çocukla evleniyormuş diyorsunuz. Kafası karışık duyguları altüst olabilir. Bence kendinizi biraz geri çekin.
yanına gittim yüz yüze analttım herşeyi ve yukarıda yazdığım şeyleri dedi bana ama yine aynı değişen bişi yok,kafası karışık sanırım mantıkla bana yaklaşmaya çalışıyor,bi de beni cep te biliyor olabilir,kendini çek vs taktikler bana göre değil ama sanırım herkesin dediği gibi bunu denemek en mantıklısıbence kendini kandırıor sadece kendiyle beraber senide kandırıor..tüm bunları otur ve anlat ona. yüzyüze görüş
yanına gittim yüz yüze analttım herşeyi ve yukarıda yazdığım şeyleri dedi bana ama yine aynı değişen bişi yok,kafası karışık sanırım mantıkla bana yaklaşmaya çalışıyor,bi de beni cep te biliyor olabilir,kendini çek vs taktikler bana göre değil ama sanırım herkesin dediği gibi bunu denemek en mantıklısıbence kendini kandırıor sadece kendiyle beraber senide kandırıor..tüm bunları otur ve anlat ona. yüzyüze görüş
Adam saka yollu bile sizinle evleme fikrine uzak... Sizinle gorusmemek icin adeta bahaneler ureten bir adamin taktikle sizi merak etmesini saglamaya calismak sizin yas ve konumunuzdaki biri icin asagilayici olur, yapmayin...
Boslukta oldugu icin ilginiz ona iyi geliyor ama o ilginin karsiligi onda olmadigi icin siz kotu hissediyorsunuz...
Zamana birakmis, boylelikle hem siz mutlu olacaksiniz ve o da sizden ayrilip sizi uzerek vicdan azabina ve sizin aramalariniza maruz kalmayacak hem de daha iyi bir alternatif olmazsa sizinle gidisata bakacak ama o zaman maalesef sizin alehinize isleyecek...
Bu konuyu baskasi acsa inanin bunlari yazan siz olurdunuz, kim bir hemcinsinin sevilmedigi bir iliskide zaman kaybetmesini ister ki...
yanına gittim yüz yüze analttım herşeyi ve yukarıda yazdığım şeyleri dedi bana ama yine aynı değişen bişi yok,kafası karışık sanırım mantıkla bana yaklaşmaya çalışıyor,bi de beni cep te biliyor olabilir,kendini çek vs taktikler bana göre değil ama sanırım herkesin dediği gibi bunu denemek en mantıklısı
kendisi bile onu sevdiğine inanmak istemior çünkü bi erkek olarak aldatıldığı kızı hala sevmeyi kendine yediremior..ya boşver ilgilenme nie ilgilenme?peşinden koşsun falan die deil..ona daha fazla bağlanma die..seven erkek zaten sen ilgilensende ilgilenmesende ilgilenir seninle
evet bende bu durumda kalsam güvenmezdim peki napayım tatil bitene kadar biraz daha sabır mı göstereyim yanına gidesiye kadar ,yoksa bitireyim mi,yoksa biraz kendimi çekip duruma mı bakayım bilemedimcanım bak bu 4 yıl boyunca bi kızı sevmiş işi ciddiye bindirmiş.kızla evlilik hayalleri kurmuş ama kız bi anda bunu aldatmış.dolayısıyla bu kızlara güvenmiyor ve muhtemelen bundan sonra bi kıza aşık olmak için epey düşünecektir kalbini frenleyecektr.kendini onun yerine koy sen aynı durumda olsan erkeklere güvenir miydin?güvenmezdin bu da aynı mesele
offff maalesef çok haklısnız,seven insana taktik uygulamaya gerek yoktur ki ,her türlü ilgilenir o kişi ,ama kalbim çok acıyor bunu düşündükçe ama elden bir şey gelmez napalım
Yine ayrılıcak senden biraz senin zorunla ilşki yürüyor ...bence üstüne düşme diğer taliplere yol ac
evet bende bu durumda kalsam güvenmezdim peki napayım tatil bitene kadar biraz daha sabır mı göstereyim yanına gidesiye kadar ,yoksa bitireyim mi,yoksa biraz kendimi çekip duruma mı bakayım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?