ne yapacağımı bilemez haldeyim

Ne evlenelim de ne başka bir şey. Boşver arama mesaj atma o ararsa da dozunda konuşursun. Ne iyi ne soğuk yani.

4 yılın yanında 1.5 ayy nedir ki

ama kız yalancının teki çıkmış ondan nefret ettiğini söylüyr ,başka türlü ayrılsa tamam ama işte sevgi aşk buna bakmıyor en olmaz insanalrı bile sevebiliyoruz bazen sanırım bu mantık geçerli canım ,çok canım sıkkın yaa

ilk başlarda ilgiliydi,şakayla akrışık evlenelim dedim ağzını aramak için hemen ciddiye aldı ,tuhaf hssettim kendimi dedi zamansız bir konuşma oldu vs dedi

Adam saka yollu bile sizinle evleme fikrine uzak... Sizinle gorusmemek icin adeta bahaneler ureten bir adamin taktikle sizi merak etmesini saglamaya calismak sizin yas ve konumunuzdaki biri icin asagilayici olur, yapmayin...

Boslukta oldugu icin ilginiz ona iyi geliyor ama o ilginin karsiligi onda olmadigi icin siz kotu hissediyorsunuz...

Zamana birakmis, boylelikle hem siz mutlu olacaksiniz ve o da sizden ayrilip sizi uzerek vicdan azabina ve sizin aramalariniza maruz kalmayacak hem de daha iyi bir alternatif olmazsa sizinle gidisata bakacak ama o zaman maalesef sizin alehinize isleyecek...

Bu konuyu baskasi acsa inanin bunlari yazan siz olurdunuz, kim bir hemcinsinin sevilmedigi bir iliskide zaman kaybetmesini ister ki...

bana da öyle gbi geliyor ama hep itiraz ediyor buna ama etse ne olur ki tabi ki edecek ,kız onu aldattığı kişi ile evlenme aşamasındaymış,çeksem ne olacak kendimi değl mi

kendisi bile onu sevdiğine inanmak istemior çünkü bi erkek olarak aldatıldığı kızı hala sevmeyi kendine yediremior..ya boşver ilgilenme nie ilgilenme?peşinden koşsun falan die deil..ona daha fazla bağlanma die..seven erkek zaten sen ilgilensende ilgilenmesende ilgilenir seninle

Bak gözden ırak gönülden ırak..
Beklediği ahengi bulamamış olabilir.
Uzaktan ilişki yürütmek çok zordur. Yıllarca aynı mekanda yaşamış ve sonra tayin durumları olmuş insanlar bile uzaklığa karşı yorulur. Çünkü onu doyurmaz.
Sen de istemez misin; seni işten alsın, bir gün sürpriz yapsın pat diye işine gelsin. Akşam sinemaya gidin, gezin tozun vs vs..
Bunları yapamayınca yeni bir ilişki telefon aşkından öte gitmez. Beslenemediği için de biter bir gün.

Ne evlenelim de ne başka bir şey. Boşver arama mesaj atma o ararsa da dozunda konuşursun. Ne iyi ne soğuk yani.

aynen öyle ,evlenme konuusnu direkt açtım ve sırayla her aşamayı yaşayacağız bende senin gibi düşünüyorum ama daha sağlam temelele otursun istiyorum şimdi zamansız diyor,insanın kafasında soru işaretleri oluşturuyor,aradığında açmasam 1-2 saat sonra falan dönsem daha iyi olmaz mı yoksa abartmış mı olurum bilemedim

Aldatılmayı sindirememiş olabilir ki bu çok normal. 4 yıllık ilişki artı nişan. Aldatan kızda aldattığı çocukla evleniyormuş diyorsunuz. Kafası karışık duyguları altüst olabilir. Bence kendinizi biraz geri çekin.

bence kendini kandırıor sadece kendiyle beraber senide kandırıor..tüm bunları otur ve anlat ona. yüzyüze görüş

haklısın canım ama biz uzak değiliz normalde tatil için böyle oldu ,okullar tatil olunca ben memleketime geldim .yoksa aynı şehirdeyiz ,iş çıkışı yanıma geliyor konsere gidiyoruz ,yemeğe gidiyoruz o konuda sıkıntı yok yani,ağustosta yine döneceğim ben yanına .ikimizde istanbulda yaşıyoruz.

evet aldataılmayı sindiremediğini söylüyor,nasıl kandırdı beni diyor,çok teşekkür ediyorum dediğinizi yapacağım bide böyle deneyeyim bakalım ne olacak durum

bence kendini kandırıor sadece kendiyle beraber senide kandırıor..tüm bunları otur ve anlat ona. yüzyüze görüş
yanına gittim yüz yüze analttım herşeyi ve yukarıda yazdığım şeyleri dedi bana ama yine aynı değişen bişi yok,kafası karışık sanırım mantıkla bana yaklaşmaya çalışıyor,bi de beni cep te biliyor olabilir,kendini çek vs taktikler bana göre değil ama sanırım herkesin dediği gibi bunu denemek en mantıklısı

yanına gittim yüz yüze analttım herşeyi ve yukarıda yazdığım şeyleri dedi bana ama yine aynı değişen bişi yok,kafası karışık sanırım mantıkla bana yaklaşmaya çalışıyor,bi de beni cep te biliyor olabilir,kendini çek vs taktikler bana göre değil ama sanırım herkesin dediği gibi bunu denemek en mantıklısı

çok haklısınız ,ben zaten doğruları duymak isityorum elbette,çünkü insan duygusal yoğunluktan dolayı doğru olanın ne olduğunu göremiyor böyle durumlarda ,bende bu sebeple sizin fikirlernizi almak istedim,elbette bu yaştan sonra zaman kaybet istemiyorum artık düzgün bir hayat istiyorum

canım bak bu 4 yıl boyunca bi kızı sevmiş işi ciddiye bindirmiş.kızla evlilik hayalleri kurmuş ama kız bi anda bunu aldatmış.dolayısıyla bu kızlara güvenmiyor ve muhtemelen bundan sonra bi kıza aşık olmak için epey düşünecektir kalbini frenleyecektr.kendini onun yerine koy sen aynı durumda olsan erkeklere güvenir miydin?güvenmezdin bu da aynı mesele

30 yaş çok önemli değil sıkma canını karşına daha iyileri çıkar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

offff maalesef çok haklısnız,seven insana taktik uygulamaya gerek yoktur ki ,her türlü ilgilenir o kişi ,ama kalbim çok acıyor bunu düşündükçe ama elden bir şey gelmez napalım

evet bende bu durumda kalsam güvenmezdim peki napayım tatil bitene kadar biraz daha sabır mı göstereyim yanına gidesiye kadar ,yoksa bitireyim mi,yoksa biraz kendimi çekip duruma mı bakayım bilemedim

offff maalesef çok haklısnız,seven insana taktik uygulamaya gerek yoktur ki ,her türlü ilgilenir o kişi ,ama kalbim çok acıyor bunu düşündükçe ama elden bir şey gelmez napalım

canım yeni ortamlara gir yeni çevre edin kimse vazgeçilmez değildir.

evet bende bu durumda kalsam güvenmezdim peki napayım tatil bitene kadar biraz daha sabır mı göstereyim yanına gidesiye kadar ,yoksa bitireyim mi,yoksa biraz kendimi çekip duruma mı bakayım bilemedim

yok bi anda pat die bitirme biz kızlar fazla merhametli olduğumuz için yine kendini suçlarsın..köşeye çekil izle biraz ama o çocuğu gözden çıkar..olsa da olur olmasa da olur bu şekilde hareket et.sen eğer uzaklaştığın zamanda değişen bişey olmuyosa bitir.ondan sana hayır gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…