Ne yapacağımı bilemiyorum, yorumlarınız benim için önemli...

Seni cok iyi anliyorum benim konumu okursan belki sende anlarsin ve sana ornek olur..

uzaklasabilirsen uzaklas ama unutma hep onune bakman gerek.. ve kendi yaralarini kendin sarman gerek. sen kendine yardim edemezsen sevgilinde yardim edemez.. ikinizde yaralisiniz ikinizde birbirinizi sevmissiniz ama bu demek degildirki o senin omur boyun kurtaricin.. inan bana once can sonra canan ben bunu ogrendim artik.. kendini iyi hissedeceksen tabiiki git orda oku orda yasa.. ve en guzel tavsiyem yararini gordum bunun herkesi icinde affet sana kotuluk yapanlari hani derler ya allaha havale et diye oyle iste.. konumu okursan anlarsin canim.. mutluluklar seninle olsun..
Lilyum canim sende hep mutlu ol.. sizlerle ozelde mesajlasmak isterim sizde isterseniz.. kendime yakin hissettim..

Yaşadıklarını okudumda çok üzüldüm canım :çok üzgünüm:
diyecek bir şey bulamıyorum açıkçası..Sadece şunu söyleyebilirim gitmeden önce iyi düşün derim..
Eğerki gidecek olursan anneni habersiz bırakma sakın senağlama
acılarını unutup mutlu olman dileğiyle canım....

ablacım öncelikle bize bizim gibilere yapılan bu adaletsizlik nie die hayatı sorgulamktan bıktım çünkü bi cevap alamıorum sizler baya bi yol almışsınız en önemlisi kendinize ait sevdiginizle 2 kişilik bi dünya kurmuşsunuz benim önümde daha bi egitim hayatı ve evlilik aşaması var ve ben bunlarıda kendimi yiyip bitiren düşüncelerle karartmaktan korkuyorum.aslında bizler güçlü insanlarız ne yapcagımızı bilioruz dogrularımız yanlışlarımızdan çok fazla olmasına ragmen kendimizi geçmişten soyutlayamıoruz o ezikligi üzerimzden atamıoruz.suçsuz ve magdur olmamıza ragmen utanıoruz çünkü halaa masumuz.2nizinde yanında eşleri var sımsıkı yüreginizi saracak bi nebzede olsa yaranıza merhem olacak ama ben yalnızım sevdigim adam bile yanımda yok oda kendi yaralarıyla.agladıgımda gözyaşımı eliyle silecek herşey güzel olacak'larla teselli edebilecek o eksik kalan yanımı tamamlamaya çalışacak çocuklugumda şımartılmadım ilgi ve alakaya bogulmadım ama şimdilerde de beni şımartacak biri yok yanımda sol yanım acıyo özlüo benim aşkımda bu beden gbi eksik ve yarım kaldı ...

Son düzenleme:

tabii ablacım annemi habersiz bırakırmıyım hiç annem benim herşeyim oda benim hasretime dayanamaz atlar gelir yanıma küçük bi dünya kurarız kendimize orda :1hug:

Canım,günaydın...Sen böyle anlatınca eşimle kaçmadan önceki zamanlarım geldi aklıma..Haklısın o zamanlar çok daha kötüydüm,karanlığım beni yutmak üzereyken kaçıp kurtuldum zaten.o yüzden neler yaşadığını tahmin edebiliyorum.Yalnızlık öyle bir duygu ki eğer bizde olduğu kadar büyük boyutlara gelirse insanın kalbine bir daha çıkmayacakmışçasına kazınıyor.Ama bil ki öyle değil..Şu an içinde taşıdığın kara delik elbet silinecek..Ne güzel umudun var,sevdiğin var,hayallerin var.Bunlara sığın ve sabret..

Eğer eğitimini tamamlayamazsan ileride kendini çok ama çok kötü hissedeceksin..Hani bizi o aşağılayanlar var ya..İşte onların aşağılamasına layık biri gibi hissedeceksin kendini...Ben liseyi bitirdiğimde psikolojik olarak bitmiş haldeydim.O yüzden başarılı bir öğrenci olduğum halde (teşekkür almıştım) devam edemedim..Kimse de zorlamadı devam et diye çünkü umursayan yoktu.Herkes yadırgadı ve bir kat daha aşağıladı sadece..Bayramda akrabalarımız gelirdi benim yaşımdaki kızları böyle süslenmiş giyinmiş bizi gördüklerinde suratlarında tiksintiyle karışık bir ifade olurdu.Okumayacağım artık dediğimde kimse neden,sen yaparsın,yarı yolda bırakma çok pişman olursun demedi.Zaten liseyi bile kendi hevesimle bitirdim sabah okula gitmediğimde iyi yat uyu o zaman diyen bir annem vardı.

Kısaca anlatmak istediğim sakın okulunu bırakma,imkanın varsa psikolojik tedaviye mutlaka başvur ve asla bırakma..Bir mesleği olmayınca insan daha da aşağılıyor kendini.Çok şükür kendi ekmek paramı kazanacak biriyim ama yetmiyor.Kendini yetiştirsen de o üniversiteyi okumanın farkı maalesef çok oluyor.Şimdi açıköğretimden bitireyim diyorum ne gücüm var ne halim ne zamanım.Her şey zamanında güzel..Bence senin hayatın için vereceğin en güzel karar bir psikoloğa gitmek olur bu durumda.

psikologu düşünyorum düşünmüo degilim gidicem galiba.ama yanlış anlaşılmışım okulumu bırakmıorum sdce bazı şeylerden uzaklaşmak adına huzur buldugum yere onun yanına gtmek istiyorum onun yaşadıgı şehrdeki üniye geçiş yapıcam eger gitmezsem yalnızlık iyice alıcak beni kollarına bu aşkıma verilen son bi şans belki burda herşey eksik ve yarım ezikligimin üzerini birtek gülüşü kapatabilio onun sesi elimi tutşu degerli oldugumu anlatıo ilk defa birileri tarfından deger veriliorum birinin degerlisi olmak ne güzel şey ..

alsancak, ben de benzer bir olay yaşadım 8 yaşındaydım. hala tamamen atlatamadım. seni anlıyorum. yıllarca kimseye söyleyemedim. 2 sene önce anneme patladım (ailem aşırı korumacı davranıyordu) ama beni zamanında koruyamamışlar ne yazar... Neyse ben artık toparladım ve sevgilim yardımcı oldu buna da. ona söyledim ilk. ona güvenmemi istiyordu, ben de anlattım neden güvenemediğimi. o kadar anlayışlıydı ki (ben kendimi suçlu ve kirli hissetmiştim o zamana kadar), desteği sayesinde tekrar gülmeye başladım. Kötü günleri, bölünen uykularımı o korkularımı unutturamadı tamamen ama artık aştım yine de çoğu şeyi.
güveniyorum tamamen.. kendime de, ona da... (benim sevgilim de anne baba ayrı, bulaşmadığı kötü durum kalmamış ama elele verdik toparlıyoruz birlikte. destek oluyoruz. herşyi yoluna koymayı deniyoruz..)
inşallah senin için iyi olur herşey..

Öyle tabi,yaralarımızı (ki ben ne dersem diyeyim) en çok onlar sardı bu güne kadar..Allahım bozmasın aranızı bir ömür mutluluk versin size çektiklerine inat..

Umarım her şey yolunda gider sizin için..Ne çok yaralı yürek var bunu burada anladım.Hayat hakettiğimizi verecek elbet..

Umarım her şey yolunda gider sizin için..Ne çok yaralı yürek var bunu burada anladım.Hayat hakettiğimizi verecek elbet..

sizin mesajınızı da okudum.. gerçekten hayat zor ve biz yenik başlayanlardanız..:çok üzgünüm:

teşekkür ederim 2 nizede eminim buna gün olacak akan her bir gözyaşı tebessüm olark dönecek bize kim bilir belki evlat belki evlilik belki iş mevki konusunda gülecek yüzümüz hakkımzda hayırlısı kul başına herşey geliomuş bu hayatta kim bilir daha neler yaşıcaz umarım sizin içinde herşeyin en güzeli olur çok rahatlıyorum böyle güzel yorumlar aldıkça birileri tarafından anlaşılmak yargılanmadan dinlenmek ne güzel şey

aslında onunla yaşadıklarımı yaşanmış aşk hikayelerinden -yarım kalan aşk die bi konuda toparladım bilmiorum şimdii iyiyiz allaha şükür ama birde bu aradaki mesafe olmasa :)

Evet biz yenik başlayanlardanız ama şükretmek lazım yoksa daha da yeniliriz çünkü bu hayat bizi yenmek için her an tetikte bekliyor bunu anladım.Hayat çok sürprizli bir yolculuk alsancağın dediği gibi nereden güleceğimiz bilinmez...Zoru başarmak ta güzeldir bazen.Ama bir de takdir eden olsa.. :çok üzgünüm:

Kızlar desteğe ihtiyacınız olursa her yaralı yüreğe açık benim kapım..Bunu unutmayın. :teselli:

Yaralı olmayan yürek mi var? Tam bitti herşey acıyı hissetmiyorum artık derken derinlerden bir darbe dah. Sizi bilmem ama ben artık düşüp kalkmaktan yoruldum, gene de dışarıya hiçbişey belli etmiyorum, sürekli gülümsüyorum, her zaman pozitifim ama içimde ölen o kadar çok şey var ki.

hepimiz öyleyiz hepimiz suratımıza o mutluluk abidesi gülümsemeyi yapıştrmak zorundayız içimizdeki ezik yüregi bu şekilde örtbas ediyoruz galiba öyle olmasak eger daha çok yıpranacagız daha bi kolay ezerler bizi hayat bide bunu ögretti bana yenilsende hep bi zafer kazanmışcasına durmalısın duruş çok önemliymiş bu hayatta..:teselli:

Ne zaman güveneceğimiz, dayanacağımız biri olacak yanımızda.... Hiçbir zaman.... Çünkü biz güven duygusundan dolayı zarar görmüşüz, güvene inanmıyoruz, inanmayacağım da...

hayat güven kelimesinden yoksun olamaz .ama, bu hayatta tek başınasın aile arkadaş sevgili eş çocuk hepsi bi yere bi noktya kdr insanlara güvenebilirm ama kime 2.defa güvenebilirim orası zor işte

Hayat güven kelimesinden yoksun oluyor inan. Her zaman insanlara karşı samimi gözüksende herşeyi içinde yaşıyorsun. İçine akıtıyorsun gözyaşlarını, dışarıya sadece kahkahalarını veriyorsun. Günedikçe sırtından vuruyorlar, ço zor çok yorucu bir hayat ama artık en yakınım dediklerimden aldığım darbelerle düşüp kalkmakdan çok yoruldum ve başka bir yol bulamıyorum ben..

Evet güven çok zor kazanılan bir olgu fakat böyle düşünme,ben hayatta eşim dışında kimseye kayıtsız şartsız güvenemiyorum..Ama eşim beni 23 yaşımda buldu,o yaşa kadar kalbim buz gibi yaşadım,seni de elbet bulacaktır bunu unutma.Umut olduğu sürece nefes alabilir insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…