Ne yapacağımı bilemiyorum, yorumlarınız benim için önemli...

Ben artık o umudu sildim. Eşim beni 25 yaşında buldu, 28 yaşında evlendik ve 9 yılın sonunda yollarımızı ayırdık. Kime güvensem boş çıktı...

bence çocuk vs değilsin kocaman genç bir hanımsın , evet hayata biraz daha erken atılmak istiyorsun bence öneri ve yorum istemişsin herkes gibi bende zor şeyler yaşadım sana tavsiyem eğer doğru insan olduguna inanıyorsan yüreğin ne söylüyorsa git yap yaşa
ama bundan bir 5 yıl sonrasını tasarlayarak yap yapacaklarını aklında soru işaretleri olmasın gidişinde bence mektuptan ziyade ailene anlatmayı dene anladığım kadarıyla zaten yabancısınız birbirinize gitmenin çok yaralayacagını düşünmüyorum ben.....
yolun açık olsun hep umudun olsun

Ben artık o umudu sildim. Eşim beni 25 yaşında buldu, 28 yaşında evlendik ve 9 yılın sonunda yollarımızı ayırdık. Kime güvensem boş çıktı...

Seni 25 yaşında bulan kişi demek ki "o" kişi değilmiş.Mutluluk illa evlilikle olacak diye bir kural yok.Şu an bu konuşmalarım sana çok boş hatta belki sinir bozucu geliyordur ama nasıl olsa kaderinde varsa yaşayacaksın..Umarım bahsettiğim tüm güzellikler seni bulur,sen de buraya gelip evet demek ki öyleymiş dersin :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…