İyi akşamlar,
foruma en son yaklaşık 3 sene önce konu açmıştım,şu an tekrar açıyorum ve konu yine aynı;aldatma
Babam annemi 3 sene önce aldatmıştı sözlü bi şekilde olsa da,anneannemi kaybettik annem zaten yıllardır bipolar hastası uzun zamandır,anneannemin vefatından sonra kötü dönem atlattık;uzun bir dönem de manide kaldı şüphelenmeler hat safhadaydı her gün kavga oluyordu
Son 6 aydır annem depresifti bu ay yeni yeni maniye çıktı.
Bunları niye mi anlatıyorum:
Bugün ailemle amcamlara giderken arabada ön yolcu koltuğunun yanında sigara pakedi düşürülmüş
Ailede sigara kullanan yok,ben görmemezlikten geldim çünkü babamla aynı anda gördük ne yapacağını görmek için bekledim.
Biz inince ön koltuktan sigarayı alıp cebine attı,geride kaldığı için ne oldu diye sordum bilerek;bişeyler geveleyip geçiştirdi beni
Eve gelince baktım sigara winner slim sigara;bu kadın sigarası değil mi?Çok kuvvetle ihtimal öyle ki sakladı da
Anneme söyleyemem belli bile edemem bir şey gördüğümü
1)boşanamaz
2)maniye yeni çıktı ruh halini alt üst edemem
Şuan siz neler diyebilirsiniz bilmiyorum ama tavsiyeye her şeye çok ihtiyacım var,sınav senemdeyim biliyorum ki önüme bakmalıyım ama arkamda bi aile güveni hissetmek en azından beni biraz rahatlatıyordu.Bu şekilde kendimi kimsesiz hissediyorum,insan sırtını yaslayabileceği tek çınardan daha kaç kere darbe yiyebilir?
Kaybolmuş gibiyim
Buraya kadar sabırla okuyan kim varsa çok teşekkür ederim