Ne yapacağımı bilemiyorum ...

ceren16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
821
87
68
Bursa
Selam arkadaşlar yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım...en sonunda yazmaya karar verdim ...Birkaç hafta önce doktora gittim ve hastalığımın çok ilerlediğini şuanda tıbben yapılacak hiçbirşey olmadığını söyledi...doktor moralimi yüksek tutmam gerektiğini söyledi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ...herşeye karşı ilgim azaldı son bir kaç haftadır buraya yoğun olarak girip herkesin sorunlarını dinleyip mesaj atmaya başladım kendimi çok yalnız hissediyorum.siz benim durumumda olsanız ne yapardınız ...bunalımdayım....:(:(

üzülme canım teknoloji çok gelişti ailenin haberi varmı bundan başka doktorlara başvurun allah şifalar versin...

Merhaba.....
Gecmis olsun öncelikle ama rahatsızlığınız ne?

Ailemin haberi var ,hastalığımın ne olduğunu yazmak istemiyorum ...tıbben yapılacak hiçbirşey kalmamış ilaçlarla nereye kadar giderse dedi doktor ...
moralim çok bozuk ne yapacağımı hiç bilmiyorum mutlu olamıyorum ...

üzülme canım teknoloji çok gelişti ailenin haberi varmı bundan başka doktorlara başvurun allah şifalar versin...

ailemin haberi var canım bu alanda en iyi doktorlara başvurduk ...hepside aynı şeyler söylüyor...şuanda tıbben yapılacak hiçbirşey yok....

Allah şifa versin.. Hastalığınız her neyse moralin bütün hastalıklarda ne kadar önemli olduğu artık bilinen bir gercek
Umarım hersey gönlünüzce olur...

Allah şifa versin.. Hastalığınız her neyse moralin bütün hastalıklarda ne kadar önemli olduğu artık bilinen bir gercek
Umarım hersey gönlünüzce olur...

İnşallah canım kendimi çok kötü hissediyorum...hergün ölümü beklemekten kafayı yiyeceğim ...keşke hiç gitmeseydim doktora hiçbirşey bilmeseydim gerçekler insana çok acı veriyor...

Sana destek olmak için hastalığını bilmemiz, ve cevremızde varsa bu hastalıgı yenenlerın orneklerını verebılırız. Ailene haber vermen gerek bence.

allahtan ümit kesilmez..biliyorum demesi kolay ama moralini yapabildigin kadar yüksek tutmaya calis..allah sifa versin

allahtan ümit kesilmez..biliyorum demesi kolay ama moralini yapabildigin kadar yüksek tutmaya calis..allah sifa versin

sağol canım ...hiç birşey yapamıyorum herşeye karşı ilgim azaldı keşke doktora gitmeseydim ve öğrenmeseydim şuanda istediğim tek şey bu

Tahminimce ölümcül bir rahatsızlık değil. maalesef tansiyon rahatsızlığının bile bir tedavisi yok, çok ciddi sonuçlara varabiliyor. rabbim şifanızı versin inşallah ama kendinizi kapatmayın çok fazla. çıkın gezin, atın üstünüzden geriliminizi. tekrar geçmiş olsun.

sağolun ciddi bir hastalık olmasa buraya yazmazdım ciddi olmayan hiçbişeyi kafama takmam zaten nakil olması gerek ama malesef bu organın nakli yapılamıyor ...

hastalığını söylersen belki daha yardımcı olabiliriz.
pankreas diye tahmin ettim biraz yüksek fiyata ama transplantı yapılabiliyor özel bir tedavi şekli var.

hastalığını söylersen belki daha yardımcı olabiliriz.
pankreas diye tahmin ettim biraz yüksek fiyata ama transplantı yapılabiliyor özel bir tedavi şekli var.

Akciğer ile kalp nakli aynı anda yapılması gerekiyor ...Şuan Türkiye'de bu nakil yapılamıyor ...

Ceren, bence paylaşmanda sakınca yok sitede....Çünkü dr.arkadaşlar da var sitede....Fikir verebilirler bence bu konuda sana...Dediğim gibi heyet raporunu düşün istersen canım......

Back
X