Canim konunu yazdiklarini hepsini okudum..
Ama sunu diyim bu hastalik olsun baskasi olsun hepimizin basina gelebilir..
ALLAH'imin verdigi herseye razi olmaliyiz ona inaniyorsak ne ser ne dert vermisse bir bildigi vardir sonrasinda ne olcagi bilinmez..
Bir hasta görürsün sadece gribe yakalanmis sanarsin 3 güne gececek ama bakarsin baska bir rahatsizlikla birlikte hayatini kaybeder saskinlikla bakariz..
Ama bakarsin bir en kötü hastaliga yakalanan insan görürüz hayatinin bitcegini sanariz doktorlar bütün ümitlerin bittigini söyler biz ona elveda deriz coktan ama bakarizki o hayata tutunmus Allaha dua ediyor koyu vermiyor herseyiyle kabulleniyor vede mucize gerceklesiyor ümidi olmayan bir hasta yeniden hayata baglaniyor hatta eskisinden daha fazla tad almaya basliyor yeniden dogmus gibi buda ALLAHA yüce rabbime daha fazla yaklasmasindan hayati anlamasindan sevmesinden sevilmekten..
Hicbirzaman ümidini kaybetme hatta sana son dakikalarini yasayacaksin deseler bile hicbirseyi ALLAHtan baskasi tam olarak bilemez O isterse hersey yeniden can bulur.. Hayati sev saril bu bir imtihan sakin isyan etme yapabildigince razi ol ama pes etme.. Pes eden coktan kaybetmisdir ama sen daha birsey kaybetmedin hayattasin ALLAH'in varligini merhametini biliyorsun elinde nekadar olsada imkan var, imkanin sinirlarini belirlemek icin imkansizi denemen lazim..
Birde söyle düsün belki bu hastaligini yenip hayata daha güzel bir gözle degerle bakcaksin daha cok günahtan uzak olcaksin kim bilir..
Hala umudun var nefes aliyorsun ALLAH'a yakinsin..
Hic kimsenin hayati garanti altinda degil canim.. Ben ne birine hayati ümidi yok diyenlere ölcek gözüyle bakarim nede bu turp gibi biri uzun yasar denilen insan icin ömrü uzun derim..
Inan gözlerim doldu ama oda daha cok böyle cabuk pes ettigin icin..
Hicbirsey imkansiz vede kesin degil bir hasta vardi ümit yok dediler anneme dedim dua edelim biliyorum yasiyacak oysaki doktorlar kesin kararliydi ama ne oldu herkesin ümit kestigi insan geri hayata döndü..
Herzaman ellerin ALLAH'a acik olsun icini ferah tut vede sabret rabbim sabredenle kederli kalplerle beraberdir.. Her hüzünün arkasindan bir günes dogar..
Diliyorum ki mutlu olursun insALLAH. Rabbime emanetsin Meleklerin daima korusun seni bacim..