Ne yapacağımı bilemiyorum :(

Esruymz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
4
0
1
27
Benim 3 sene platonik olarak sevdiğim bir çocuk vardı çok bekledim çok sevdim sonra bi cesaretle ona yazdım konuştuk daha sonra çıkmaya başladık herşey çok güzeldi oda beni çok seviyordu sürekli bana beni çok sevdiğini bensiz yapamayacağını onu benim kadar kimsenin sevmeyecegini.. Bu gibi şeyler söylüyordu
Fakat beni sürekli değiştirmeye çalıştı fazlaca kavga ediyorduk her seferinde beni üzüp ağlatıp daha sonra isteyerek yapmadığını söyleyip özür diliyordu bende hep affettim 1 yıllık bi ilişkimiz oldu. bundan bir ay önce ayrıldık bana kot giydigim için benim ailem bunu kabul etmez ben aileme güldürmem falan dedi bn kapalıyım ve kotun üzerine mutlaka dizimin altına kadar uzun tunikler giyiyorum dediği çok zoruna gitti ve bunları söyledikten bir kaç hafta sonra aradı ve yine aynı şeyi yapıp niyetinin ayrılık olmadığını beni sevdiğini atandıktan sonra zaten ailesinin yanında olmayacagımızı ve bu meselenin sorun olmayacağını söyledi ama bn artık çok yıprandım her seferinde saçma sapan şeylerden tartışıp beni üzüp sonrada hiç bişi olmamış gibi özür diliyor ona olan sevgim eskisi gibi değil ne yapacagımı bilemiyorum sizce bir şans daha vermelimiyim?

Ooo bugün bunu yapan yarın... bence kişilik bozukluğu var yada seni delirtmeye çalışıyor.her acı bir gün geçer fazla uzatma ayrıl sonra daha çok sorun yaşar daha çok üzülürsun

:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
Doğru söylüyosun şimdiden bunun gibi bir sürü şey yapıyor beni fazlaca sıkıyor bakalım ilerde neler yapacak

Ortada fol yok yumurta yok suyunu çıkarmış iyice onu yapma bunu yapma. Gidişat kendini gösteriyor zaten. Başka platonikler bul bence:KK74:

Back
X