Ne yapacağımı bilmez durumdayım

Ama bana karsı cok sert ve ters
Değişcegini sanmıyorum
Evlenmeden önce görmedin mi tanımadın mı demeyin , böyle yapmıyodu..tartısmalar oluyodu gönlümü alıyodu kıyamıyodu bana

Ben anlamadim evlilkten once tartisma varsa nasil buyle biri evlenir zaten evlenmeden önce kendini size göstermiş

Otele falan git nedir ya..herkesi kendi kocanız gibi mi sanıyorsunuz..verilen akla bak.adam zaten agresif bir tip..birde evde bulamazsa "vay sen nerelerde sabahladın" diye hastanelik etse iyi mi olacak..akıl vereyim derken düşünün biraz !!

Sevgili konu sahibi..eşiniz zor biri..evliliğinizde ki sorunları halletmeden çocuk fikrini ertelemeniz daha doğru olur.. madem bu adam tepki gösterince böyle oluyor, birde yumuşak davranmayı deneyin..işte "canım seninle olmayı özlüyorum,flört dönemindeki gibi olalım o heyecanı kaybetmeyelim vs" gibilerinden yumuşak tarafından vurmayı deneyin..çok üzüyor beni bu davranışların,bu tavırların diye konuşun.

Yatağınızı ayırmanızı kesinlikle doğru bulmuyorum..bu ikinizi birbirinizden daha çok uzaklaştırmaktan,kocanızın sizi "sen yanımda uyumaya tenezzül etmiyorsun" diye suçlamasından başka bir işe yaramaz..aynı yatakta uyuyunca illa birlikte olmak zorunda değilsiniz sonuçta.

Eve almamak gibi bir saçmalıkta yapmayın..orası sadece size ait bir ev değil..ortak yaşam alanınız.

Boşanmak tüm çabaları gösterip hiç karşılık alamadığınızda düşünülmesi gereken birşey..o zaman kendinizi tartar "bir ömür bu adamla yaşayabilir miyim" diye düşünüp en doğru kararı yine siz verirsiniz.

İyi haberlerinizi almak dileğiyle.
Evet eşim zor biri canım
Konusmak ise yaramıyo canım iki seneyi geçti ilişkimizin üstünden ben ozamandan beri konusuyorum..kah tatlı tatlı kah sinirli şekilde anlatıyorum ama anlamıyo :(
Eve almama gibi bi hakkım yok zaten napar eder girer bu sefer hersey daha kötü olur..ama beni de evden gönderemez gitmiyorum sen git dedim

Şekeri felan olmasın baya dengesiz sinir yapıyor insana.
Evet erkeklerde genel bir öküzlüğe yatkınlık var malesef .
Ama oldukça cesaretli gördüm eşinizi. Öyle gezmelere git, telefonuda kapat :işsiz: kapıda bırakamıyorsanızda sağlam bir ders vermek lazım. En iyi siz bilirsiniz eşinizi tabi. Alttan almanıza alıştıysa ondan bu kadar rahat olabilir. Dengeyi iyi kurmak lazım. Gerekli yerlerde tavır koymak lazım. İdare edilebilcekleri de etmek lazım.
Zor zanaat evlilik beee:KK53:
Şekeri filan bişeyi yok canım çakı gibi saglam maşallah..
Eşimin genel yapısı böyle agır ve sinirli bir yapısı var ama evde bana gösterme diyorum evde yumusak ol hemen sinirlenme diyorum dısarda sert ol diyorum ama tam tersi adam dısarda herkese iyi davranıyo yumusak gibi gözüküyo ama evde en ufak seyde baslıyo bagırmaya

Ama her ilişkide tartısma atısma sorun vs olmuyo mu?
Aynen canım ben 9 yıllık evliyim.
Eşim nisanliyken filan hiç belli etmedi kendini dedigin gibi arada atısma olsa bile uzatmıyordu ve gönlümü alıyordu.
Insan şaşırıyor nasıl taniyamamışım diye hatta eğer nisanliyken böyle olduğunu bilseydim asla evlenmezdim seninle demistim bir tartışmamız da.
5 yıl sonra oldu oğlum o süreçte evliligi çok yıpratıyor esinde içinde yaşıyor ve sana patlıyor olabilir canım benim esimde öyleydi çünkü.
Aşılama için calismadigin su açıdan iyi olmuş tamam tüp bebek gibi değil ama beni doktor nerdeyse 2 güne bir çağırıyordu yumurtanin durumu için bazen hergun çağırdığı da oluyordu yani iş yerinden izin alman sıkıntı olabilirdi.
Aşılama işini biraz askıya alabilirsin enazindan eşini biraz ölç tart.
Ama evliliğin ilk yılları biraz zor geçiyor inşAllah aranız düzelir ben esimi yeni çözdüm mesela tartışma da bende cevap veriyordum ama şimdi susursam anlıyor hatasını demem o ki birbirini tanimak biraz zaman alıyor takılma ama çözmeye çalış eşini ama kendini asla ezdirme.
Rabbim evladı da gönlüne göre istedigin vakitte versin inşAllah.

arkadasim buraya cok guzel yazip , kendini ifade etmissin. bence bunlari kocanada soyle. soyleyemiyorsan yaz. bilsin.

bence her evlilikte oluyordur bir cok sorun. sonucta ayni evde birbirinize alismaya calisiyorsunuz. o tavrini koyarak ben buyum diyor. sende önce söyle, ya orta yolu bulalim yada bende boyleyim! ,de.

net ol, ama kirici olma. asilamayi ertele, ikinci donem calis. kendine guven, bakimli ol her zaman. tavsiyelerim...
Teşekkür ederim tavsiyelerine
İşe baslıcam inşallah canım
Bakımlıyımdır her zaman saçım başım kılık kıyafet moda takip eder kendime dikkat ederim
Aşılama konusu rafa kaldırdım kendisi bilmiyo ama sorarsa söylerim canım
Ama konusmak işe yaramıyo canım tatlı da konussam yaramıyo
En iyisi şuan iletişim kurmamak bi süre

Şekeri filan bişeyi yok canım çakı gibi saglam maşallah..
Eşimin genel yapısı böyle agır ve sinirli bir yapısı var ama evde bana gösterme diyorum evde yumusak ol hemen sinirlenme diyorum dısarda sert ol diyorum ama tam tersi adam dısarda herkese iyi davranıyo yumusak gibi gözüküyo ama evde en ufak seyde baslıyo bagırmaya
Ayni benim esimin modeli buarada.

Aynen canım ben 9 yıllık evliyim.
Eşim nisanliyken filan hiç belli etmedi kendini dedigin gibi arada atısma olsa bile uzatmıyordu ve gönlümü alıyordu.
Insan şaşırıyor nasıl taniyamamışım diye hatta eğer nisanliyken böyle olduğunu bilseydim asla evlenmezdim seninle demistim bir tartışmamız da.
5 yıl sonra oldu oğlum o süreçte evliligi çok yıpratıyor esinde içinde yaşıyor ve sana patlıyor olabilir canım benim esimde öyleydi çünkü.
Aşılama için calismadigin su açıdan iyi olmuş tamam tüp bebek gibi değil ama beni doktor nerdeyse 2 güne bir çağırıyordu yumurtanin durumu için bazen hergun çağırdığı da oluyordu yani iş yerinden izin alman sıkıntı olabilirdi.
Aşılama işini biraz askıya alabilirsin enazindan eşini biraz ölç tart.
Ama evliliğin ilk yılları biraz zor geçiyor inşAllah aranız düzelir ben esimi yeni çözdüm mesela tartışma da bende cevap veriyordum ama şimdi susursam anlıyor hatasını demem o ki birbirini tanimak biraz zaman alıyor takılma ama çözmeye çalış eşini ama kendini asla ezdirme.
Rabbim evladı da gönlüne göre istedigin vakitte versin inşAllah.
Amin canım teşekkür ederim
Evet insan tanıyamamısım diyo cidden tartısmada cok değişiyo başka bir insana dönüşüyo
Ben de senin gibi eşimi çözdüm canımm yani senin gibi cevap vermiyorum susuyo ama hep kendini haklı görüyo bu sefer ben zan altında kalınca susamıyorum malesef

Amin canım teşekkür ederim
Evet insan tanıyamamısım diyo cidden tartısmada cok değişiyo başka bir insana dönüşüyo
Ben de senin gibi eşimi çözdüm canımm yani senin gibi cevap vermiyorum susuyo ama hep kendini haklı görüyo bu sefer ben zan altında kalınca susamıyorum malesef
Bende susmuyordum halada öyleyim canım ama kendimi frenlemeyi öğrendim bu sefer o kuduruyor anladın mi?
Konuşmaya çalışıyor birşeylerle gönlümü almaya çalışıyor ama inanki kalbin dogrulmuyor o konuda hem fikiriz enazindan kavga uzun sürmüyor.

Aşılamada doktor kontrolleri olmuyor mu canım? Sık sık doktora gidiliyo diye biliyorum
Oluyor canım ilaç yada iğne kullandigin için yumurta çabuk gelişiyor ve doktor sık takip edip ona göre catlatma ignesini vurmasi gerekiyor o yüzden işten izin alman sıkıntı olabilir.

Bende susmuyordum halada öyleyim canım ama kendimi frenlemeyi öğrendim bu sefer o kuduruyor anladın mi?
Konuşmaya çalışıyor birşeylerle gönlümü almaya çalışıyor ama inanki kalbin dogrulmuyor o konuda hem fikiriz enazindan kavga uzun sürmüyor.
Valla aslında susmak lazım sinirli anda erkekler duramıyor susamıyor kadın sussa tartısma biter bunu eşim de demişti sussan ben de suscam vs ama karsımdaki hakaret küfür filan konusunca ben susamıyorum

Kızlar durumumu az çok biliyosunuz
Eşimle bi normal bi küs giden bir evliliğimiz var ortada büyük sorunlar yok ama tartısmamız cok oluyor
Evleneli bir bucuk seneye yaklasıyor genelde tartısmayla geçti
Kendisi agır karakterde ve sert tavırlıdır arada güler şakalaşır ama çok nadir..kısıtlıdır kuralları vardır
Makyajıma karısır herseyi giydirmez şuan evdeyim(aşılama için işe tekrar girmedim ücretli öğretmenlik yapıyordum çıktım) hep evde oturup onu bekliyim ister
Arkadaslarınla bulusabilirsin der ama her hafta bulusmak istesem yok gitme der
Zaten bebek istiyoruz olmadı bi sorun da bulunamadı ama doktorum istersen aşılama yapalım dedi bu ayın sonu olacak
Ama olacak tı..
Şuan vazgeçmiş durumdayım eşime de söylücem yaptırmıyorum
Her an tartısmalı gergin bir ortamda hamile kalsam kesin cocuga bir zarar olur hadi saglıklı dogurdum diyelim
Böyle bir ortamda cocuk yetiştirilebilinir mi
Eşimden beklediğim ilgiyi göremiyorum gözlerime bile cok bakamaz mesela hala çekinir..
Süprizler özel gün kutlamalar zaten yok
Hediye vs çiçek miçek bişey yok herseyimi kendim cıkar alırım
En ufak olumsuz bir sözümde gerilir sinirlenir cevap ta verirsem bagırmaya cagırmaya kızarmaya bozarmaya baslar
Herkese yumusak iş arkadaşlarına üniv arkadaslarına cok asırı iyi ama bana karsı hemen argo sözler küfür sinirlenmeler bagırmalar vs
Şimdi arkadasıyla dısarda
Ben evde tekim neden bilmem aşırı bir karın agrım var kramp seklinde ve ilaçla gecmedi eşime mesaj attım aradım ama tartıstık diye kendisi telini de kapatmıs hiç merak etmez mi insan kadın evde tek basına naptı napıyo hastalanmıs vs aramadıgı eve gelmediği gibi bide teli kapatmıss!
Aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopar
Ben napcam böyle bilmiyorum
Bi yandan ev üstüme üstüme geliyo cok sıkılıyorum vakit geçmiyo
İşe gircektim aşılama için girmedim bu dönem de geçiyo artık ikinci döneme girerim sanırım
Bi yandan eşimin bebek baskısı biyandan bana hal ve tavırları..
Uzun oldu kusura bakmayın kızlar..
evlilik oturmadan çocuk yapma.
eşim bana küfretse, üstüne telefonu kapasa kendisini affettirene kadar eve almam.

Doğru mu anladım ?
Arkadaşlarını davet etti sizde arkadaşlarının yanında tartıştınız, başka Zaman davet edelim diye.
Acmazsam daha kötü olur canım
Ama kapıyı acmaya da cekiniyorum şuan..arkadasımın yanında niye tartıstın diye kıZacak bana

Back
X