Ne yapacağımı bilmiyorum ARTIKKKK

Önce biraz oturup sakinleşin...kavgalarda iki taraf çakışınca felaket kaçınılmaz olur...keşke biriniz susabilseydiniz...eşinize gelince okuduğum kadarıyla nankörlük var...ailesine olan ilgisi ve sizin ailenize olan kıskançlığına gelince zamanla rayına oturacak bir durum...eşinizle oturup sakin sakin konuşun bence bu kadar agresif olduğuna göre onunda kendince haklı olduğu durumlar vardır belki...önce dinlemek lazım...şiddeti söz konusu dahi etmicem..kabul edilecek birşey değil malesef...özrü yok affı yok...hayırlısı olsun inşALLAH...

Bir öküz daha kusura bakma canım ama ben böyle erkeklere böyle İsimler takiyorum işin zor Allah kolaylık versin küçük kızın ve bebeğin de varmış yazik

6 yaşında bir çocuk bunlara şahit oluyor,bunları o masumlara yaşatmayın lütfen!hele 6 aylık melek bağırtılarınızdan korkmadımı?

Kızımı doldurmam dolduramam çünkü oda çok düşkün aslında onlara ama onların yaptığı bir kaç edepsizlik kızımın önünde oldu.yani onlar gelip pat diye bağırdı kızımın önünde sonra orada benim ağlamalarim falan...
Ayrıca oda üzülüyor neden hiç arayıp benimle konusmuyirlar anne ozlemiyorlarmi diye ...yavrum.
Bende bulundukları yerde tlf cekmiyormus diyorum.ama tatilde oaradayken tlf hep çekiyordu hep konusuyorlardi diyo.esimde duyuyor tabiki

Adam niye nankör olmuş hiç anlamadım.

İş uykuya gelince çocuğa bak ben uyuyayım demişsin, kardeşin aramış gidelim mi olmuş olay.
Eşin muhtemelen içinde kendi ailesine olan soğukluğunun birikintisi ile uyumak için benden
fedakarlık yapmamı istedi ama kardeşi çağırınca uyku, muyku kalmadı diye sinirlenmiş.
Önceliği ben, biz olalım diye düşünüyordur.

Bir de ailene ayda bir kere gidiyor olabilirsin.
Çocuğuna annen bakıyorsa her gün görüyorsun zaten.
Bunlar erkek gözünde bu şekilde değerlendirilir.

Bir de senin ailen yakın, fedakar, yardımcı evet.
Ama eşin de bu durumu kullanmamış ki aldığınız evi de senin üstüne yapmış direk.

Bu güzel bir jesttir, bir farkında oluştur.

Adamın yanlışlarını söyleyelim ama haksız da gömmeyelim.

Bir de benim eşimin üzerime yürümesi bile şiddet sayılmıştı.
Adam kolunu çevirmiş şiddet saymayanlar var :)
Bazen gülesim geliyor valla.

Haa bu boşanmalık sebep mi? Tartışılır.
Benim için değil.

Bu kadar yıllık evlilikte büyük bir kavgada ilk olduğu için empati yaparak anlaşılabilir bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…