Bunu okuyunca şok geçirdim. Eşin normal değil!eşim onunla çarşıya çıkarsan birdaha benimle cikamazsin dedi
Bu arada oğluma annem bakıyor ben isteyken.gelip benim evimde bakıyor üstelik.kizimida o büyüttü.her dar zamanimizda benim ailem destek oldu.maddi manevi.bundan 2 yil once ev aldigimiz için arabayi satmak zorunda kalmistik 1 yıl boyunca babam altındaki arabayi verdi bize.paraya sıkışiriz abim verir babam verir.onun ailesi hep para ister hep. bogazimiza kadar borca girdigimizde bile
Gercekten ne kadar nankor bir esiniz varmis. Birde bunca cabanizin uzerine siddet uyguluyor. Care belli de neyse.. En azindan bu konusmama durumunu devam ettirin. Hatta kendi gelse bile sakin sakin hemen yumusamayin. Birde sizde suclusunuz esinizde asla cocugunuzun onunde birbirinize kotu bile bakmayin....Bu arada oğluma annem bakıyor ben isteyken.gelip benim evimde bakıyor üstelik.kizimida o büyüttü.her dar zamanimizda benim ailem destek oldu.maddi manevi.bundan 2 yil once ev aldigimiz için arabayi satmak zorunda kalmistik 1 yıl boyunca babam altındaki arabayi verdi bize.paraya sıkışiriz abim verir babam verir.onun ailesi hep para ister hep. bogazimiza kadar borca girdigimizde bile
Kavgalarimiz çok olmuştur.ailesi yüzünden tabiki oda bunu bildiği için ailesinin tüm tepkisine rağmen burada kaldı onların olduğu şehre gitmedi.orada bir evimiz vardı birlikte almıştık ödemelerine o bakarken başlamıştı sattik buradan aldık.buna catliyorlar zaten.kadın oğlunu arayıp ev aldın hayırlı olsun bile demedi.bu kadar pislik dolu kalpleriŞiddet olmasa belki bişeyler hallolurdu fakat şiddet varsa o evlilik zaten bitmiştir.
aynen böyle hissediyorum.yani aciz ve tüm ipleri onun eline vermiş kadın gibi.böyle bir adam değildi ama çok değişti.Bu evi üstüme yapmıştı.durup durup onu söylüyor daha ne yapiym.O zaman hem şımarık hem de nankör bir eşin var. Belki de onların zamanında yaptığı iyiliklerin altında kaldı kompleks yaptı. Gereksiz erkeklik egosunu tatmin etmek için de fırsat kolluyor.
Bu arada oğluma annem bakıyor ben isteyken.gelip benim evimde bakıyor üstelik.kizimida o büyüttü.her dar zamanimizda benim ailem destek oldu.maddi manevi.bundan 2 yil once ev aldigimiz için arabayi satmak zorunda kalmistik 1 yıl boyunca babam altındaki arabayi verdi bize.paraya sıkışiriz abim verir babam verir.onun ailesi hep para ister hep. bogazimiza kadar borca girdigimizde bile
Eşim Adanaya tek gidince iyice bir doldurup gonderiyorlardı birbirimize giriyorduk.bende birdaha bensiz gitmeni istemiyirum.birdaha bensiz gidersen hep bensiz gidersin demiştim acaba ona mi musilleme yapıyo bilmiyorum.birde annem ben ise giderken kapıdan giriyo ben çıkıyorum.aksama da koştur koştur gidiyor kadın yemeğini yapmaya inanin oturup konusamiyoruz bile.kalın yemeğe diyorum esin yorgun gelir bizi görünce oturmak zorunda hisseder diyerek gidiyor kadın.eşiniz hep böyle değil ise bir şey olmuş
"eşim onunla çarşıya çıkarsan birdaha benimle cikamazsin dedi.niye onlarsiz çıkmak istiyirmusum" cümlesinin altındaki nedeni bulmak lazım
yani hep senin ailen var benim ailem ya da biz yokuz gibi bir his oluşmuş
gezmeye de ailenle gidiyorsun gibi bir hava vermiş
ilk yazdıklarında bu vurguyu anlamamıştım ama oğluma annem bakıyor bizim evde deyince ben anladım eşinin hislerini esasen
onun ailesi uzakta senin ailen her şeyinize koşmuş ve sen onları da aileden görüyorsun halen
yani büyük birbirine destek olan kocaman bir aile
eşin ise kendisini dışlanmış hissediyor
siz haklısınız çoluk çocuksuz iki saat istemişsiniz ama eşiniz öyle algılamamış işte
bir de ertesi günü azıcık uyuyayım derken kardeşiniz arayınca gidelim demenize bozulmuş, uykusu varken onlar çağırdı hemen gidiyor diye
aynı şeyi erkekler yapsa kızarız zira
kalk şunu yap deriz adam uykum var der, sonra annesi arar hadi gidelim der
bütün kk kadınları adama bak, hani uykusu vardı, hemen ailesi çağırınca gitti vs vs der
bu arada 4 ayda 4 kere gittim yazmışsınız mesela sonra öğrendik ki anneniz zaten her gün size geliyor ve görüşüyorsunuz
eşinizle farklı pencereden bakıyorsunuz şu an
karşılıklı sakinleşince açık açık konuşun
bu arada onun kolunuzu bükmesi de sizin tırmalamanız da bunun çocuğun gözü önünde olması çok kötü
barışmasanız bile yıl başı için kızınıza birlikte bir sürpriz yapın
Iste bu tebrik ederim annemden babamdan gördüğü iyi niyeti şefkati kendi ailesinden göremediği için hirslaniyor.hem terbiyesiz hemde nankörsüz ,
ben senın hırsını anlaya biliyorum benım ailem gibi bir aileye sahip olmadıgın için bütün derdin bu de ,
erkekler genelde ailesinden yardım görmez gördüğü yeride köpek gibi ısırır böyle
esin hic kiymet bilmiyoBu arada oğluma annem bakıyor ben isteyken.gelip benim evimde bakıyor üstelik.kizimida o büyüttü.her dar zamanimizda benim ailem destek oldu.maddi manevi.bundan 2 yil once ev aldigimiz için arabayi satmak zorunda kalmistik 1 yıl boyunca babam altındaki arabayi verdi bize.paraya sıkışiriz abim verir babam verir.onun ailesi hep para ister hep. bogazimiza kadar borca girdigimizde bile
Esi
Eşim Adanaya tek gidince iyice bir doldurup gonderiyorlardı birbirimize giriyorduk.bende birdaha bensiz gitmeni istemiyirum.birdaha bensiz gidersen hep bensiz gidersin demiştim acaba ona mi musilleme yapıyo bilmiyorum.birde annem ben ise giderken kapıdan giriyo ben çıkıyorum.aksama da koştur koştur gidiyor kadın yemeğini yapmaya inanin oturup konusamiyoruz bile.kalın yemeğe diyorum esin yorgun gelir bizi görünce oturmak zorunda hisseder diyerek gidiyor kadın.
Bu adamı biz nankör ettik biz.
Daha bir de kendi tripleniyo konuşmuyor güya.odami bile ayirdim.şuanda yüzünü görmeye bile tahammulumyok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?