Ne yapacağımı bilmiyorum ARTIKKKK

Ben her zaman söylüyorum işte. Eşiniz ailesi konusunda size hak veriyorsa ya da sizden tarafa tavır çiziyorsa bu gerçekten haklı olduğunuza inandığından değil, o an için kafasının ütülenmesini istemediğinden. Kurttan kuzu doğar mı?? Daha senin bilmediğin ve ailesi tarafından empoze edilmiş neler vardır eşinin içinde...
Bu kadar olaydan kızına üzüldüm. Korkmuştur canım yaaakıyamam ona.. Eee sen onun ailesiyle görüşmüyorsun ya o da misilleme yapacak tabi, sebeplerin bi önemi yok.
Hiç sevmediğim bir modeldir ayrıca nankör insan tipi.. çünkü ne yaparsan yap YA RA NA MAZ SIN!!!!
ALlah yardımcın olsun.. Bence hatasını anlamasını bekle ya da ne bileyim bi nebze üzülüp belki gönlünü almaya çalışır diye umuyor ve dua ediyorum. bekle bakalım.. Ama şu an ki tavrını bozma, konuşmamaya devam et ondan bi adım gelmedikçe

Şiddet olmasa belki bişeyler hallolurdu fakat şiddet varsa o evlilik zaten bitmiştir.
Kavgalarimiz çok olmuştur.ailesi yüzünden tabiki oda bunu bildiği için ailesinin tüm tepkisine rağmen burada kaldı onların olduğu şehre gitmedi.orada bir evimiz vardı birlikte almıştık ödemelerine o bakarken başlamıştı sattik buradan aldık.buna catliyorlar zaten.kadın oğlunu arayıp ev aldın hayırlı olsun bile demedi.bu kadar pislik dolu kalpleri
Bizim aramizda hic siddet olmamıştı.2 çocugumla ayrılığı düşünmek istemiyorum.
Evet yaranilmiyor kesinlikle haklısın.biz yaptık biz

aynen öyle canım ve bunu anlamaları 20-30 senelerini alıyor , ancak kafaları basıyor

işte bu yüzden oluyor bunlar
yapmayacaklar hiçbişey.. sadece sizin iyiliğiniz için çocuğunuza bakacaklar

bu arada eşinize de bunları söylemiyorsunuz dimi benim ailem yapıyo seninkiler de hep isteniyor falan diye?

Şiddet görmeniz,kızınızın buna şahit olması çok üzücü. Geçmiş olsun.. Bi elimizle bunları kenara itelim diğer açıdan bakalım mı biraz?

Anneniz her gün zaten sizdeymiş. Sagolsun Allah razı olsun onlardan. Ama bu durumda 4 ayda 4 kez gitmeniz çok da abes degil gibi. Aileniz hep size kol kanat germiş ama eşiniz de tamamen sıfır bir Adam degil ki ailesinin olduğu yerdeki evi satmış,ailesini karşısına almış sizin istediğiniz yerden sizin ailenize yakın olan bir yerden ev almış düzen kurmaya çalışmış.

Ailene tapıyorsun cümlesinin altındaki içerik ne? Ona bu cümleyi kurduran olay yada yaşanmışlıklar mutlaka vardır. Ben konuşmalarınızdan bunu çıkarttım kusura bakmayın. He yoksa da eğer evet nankör demek ki..

Hayır yani bana yönelik şiddet uygulamisligi yoktur ama bagirir eşyayı tekmeler falan iste
Ya bu kolay bir şey değil evet.
Eşiniz çok pasif kaldığı için bu şekilde öfke patlaması yapmış olabileceğini düşünüyorum. Tabikide bunlar onu haklı çıkartmaz. Siz alttan almayın ama bu yönünüde düşünün derim.

Sizinle konuşmak için yanınıza geldiğinde her şeyi belirleyip, güzelce bence konuşun sorunun asıl ne olduğunu anlamaya çalışın karşılıkla dile getirirseniz belki bu birbirinizi anlamaya ve çözüme ulaşmaya çalışmanıza yardımcı olur.

Cocugun onunde birbirinizi yolmussunuz,konu komsu gelmis,haklilar. Ama siz evliliginizi surdurmeye devam edeceksiniz tabii. Biz ne diyelim peki? Mutluluklar aynen devam edin

Cocugun onunde birbirinizi yolmussunuz,konu komsu gelmis,haklilar. Ama siz evliliginizi surdurmeye devam edeceksiniz tabii. Biz ne diyelim peki? Mutluluklar aynen devam edin
Kızım ağlayarak anne sizde ecemin anne babası gibi bosanacakmisiniz diyo.elim kolum baglaniyor.suan için boşanmak istemiyorum.ben eşimin psikolojik destek almasını istiyorum.en azından bunu denemek istiyorum.bilmiyorum belkide yaniliyorum

Evet yaniliyorsunuz malesef. Kiziniz buyuyup de babasinin size nasil davrandigini hatirladiginda size neden bosanmadin da bu adami cektin diyecek cunku. Dark dediydi dersiniz,bu olay aynen boyledir. Cocuklarin arkasina siginmayin. Esinizin de psikolojik sorunu falan yok,terbiyesiz ve hadsiz bir adam hepsi bu.psikolog naapsin?

Eşim cozemiyor artık çözümsüz diyo.ailesinin karşısına dikilip elimi tutup bana giden yol eşimden geçer.benle iyi olmak istiyorsanız önce eşimle iyi olun demisligi de vardır.ama onlarsiz olmayınca çok değişiyor sanki Ailemë sarıyor.önceki evimizi aldığımızda annesini aradı neden yardıma gelmediniz dedi annesi senin orda bir anne baban var onlar sana yeter dedi duydum.nefret ediyorum bu insanlardan

Bana kavga anında ikide birde senin ailen söyle benim ailem böyle deyip durma tek eksiğim bunlar onun disinda herseyim senin benide bu eksikle kabul et.mevzuyu buraya taşıyor.ben aileme sarmasini hazmedemiyorum.ben onun dediği gibi Ailemë duskunmu oluyorum.gerçekten objektif bakma yetimi yitirdim

Sizin kararınız nedir peki? Eğer devam etmek istiyorsanız bu dediğimi yapmak durumundasınız. Başka türlü iki yabancı gibi olursanız daha fazla huzursuzluktan başka bir şey geçmez elinize.

Sizde önce bir düşünün, içinizde çözümleyip ne yapmak istediğinize karar verin. Sonrasında eşiniz ile konuşursunuz.

Bakın aynı problemlerin daha şiddetlisini ben yaşadım ve şuan her şeye sünger çekip yeni bir şans verdik ikimizde birbirmize ve şimdilik iyi gidiyor çok şükür.

Eğer devam etmek istiyorsanız dedigim gibi her şeyi oturup konuşmalısınız, sizin pencerenizden baktığınızda bağımlı düskün olmayabilirsiniz ama ailenizin yaptıklarından dolayı o şekilde bir psikolojiye girmiş olabilir onuda anlamanız gerekiyo.

Belki de siz ailenizin size destek oluşunu, onun ailesini kavgalarınızda farkında olmadan yüzüne sürekli vurduysanız bundan dolayı içinde çok yer etmiş olabilir.

Ben eşinizin sizi sevmediğini düşünmüyorum diğer anlattıklarınıza bakarsak, ailesi için fedakar bir beye benziyor tabii başka problem yoksa.

Öfkeyle kalkmayın, dediklerimi bir düşünün. Ona göre kararınızı verip eşinizle konuşun derim.

Suanda yatagı ayirdim.aynı odaya bile girmiyiruz.bazı akşamlar sürpriz yapardı hadi hazırlanın yemeğe çıkalım yapardı.dün aradı kızımla konuştu hadi hazırlan yemeğe gidelim seninle......
Yüzüne bile bakmıyorum şimdilik.
Oda tavırli bende.
Kavgadan bir gün sonra düşündüklerimı yazdım biraz cvp vermedi

Şuan çok öfkelisiniz bu yazdığınız mesajlardan belli oluyor. Benim söylediklerimin dışında cevap veriyorsunuz.

Eşiniz kızını aramış bu ne güzel. Yatağı ayırmış olabilirsiniz öfkeyle bunlar düzeltilir siz sadece kendi içinde kararınızı verin. Yine söylediklerimi yeniliycem bir şey değişmeyecek..

Sizin kararınız nedir? Siz önce ona karar verin. Kendi içinizde bu şekilde devam ettiğiniz şekilde hiç bir şey çözülmez bununla beraber düşman kesilirsiniz, içinizi şişire şişire.

Anlattığın bütün her şey bi yana en çok üzülmen gereken şey çocuğun yanında bunları yaşamış olmanız.Büyük izler kalıyor bunları yaşayan çocuklarda (öfke kontrol sorunu,özgüven eksikliği,sosyal fobi vb) biraz düşünceli ve dikkatli olun lütfen.kavganin ardindan gelen küslüğü bari belli etmeyin.sizin sorunlarınızi o yaşamak zorunda değil.

Erkekler ve aileleri neden boyle eyvallah evlenilmis herkes bi yuva kurmus hani maddi yardim yapmak zorunda değiller ama yapani ne diye kıskanirsiniz o kadar kiskaniyosaniz siz yapin yardim yardimida gectim bi allah razı olsun yapiyolar hayrli olsun demek okadar zor mu erkeklerde kendi ailelerinin eksiklerini eşlerinden cikariyolar nankorler küçükken çevremden hatırladığım özellikle erkek aileleri ellerinde varsa çocukları zordaysa yardim ederlerdi devir degisti resmen simdi oglumuzdan ne koparsak kar diye bakiyolar borcu var zorlanirmi diye hiç düşünmezler ama kadınların ailesi oyle mi ellerinde olani paylasirlar bide üstüne nankorlukle karsilik alirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…