- 11 Kasım 2013
- 268
- 140
- 323
- 35
- Konu Sahibi belenhatun
öncelikle ben ilişki konusunda aşırı derecede ön yargılı biriyim.birinden hoşlansam bile ya aldatılırsam,ya üzülürsem,mutsuz olursak boşanırsak vs. aklıma üşüşen düşüncelerden dolayı hemen o kişiden uzaklaşıyorum.huzursuz,mutsuz bir ailede büyüdüm.böyle davranmamın sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.22 yaşındayım.bugüne kadar sadece 1 kişiyi sevdim ama ona da asla söyleyemedim sevdiğimi.yıllarca içimde taşıdıktan sonra irademle bitirdim duygularımı.çok zor oldu benim için ama bitirdim
kilolu biriyim bu yüzden de fiziksel olarak kendime pek güvenmiyorum.bu durum aslında erkeklerle aramda kurmak istediğim mesafe için bana hem avantaj hem de bir dezavantaj yaratıyor
bana kalsa bir ömür bekar kalıp keyfime bakarım.ama zaman zaman kendime hakim olamıyorum.napalım bu erkekleri sevmek kanımızda var bir de şu anne olma isteği ki onu hiç söylemiyorum bile
konuyu yazma sebebime gelirsek. internet üzerinden biriyle tanıştım ve bir süredir yazışıyoruz. ve ben ona karşı birşeyler hissetmeye başladım
verme dememe rağmen 3-4 defa ısrarla telefon numarasını verdi ama ben almadım.kendimi bir ilişkiye hazır hissetmiyorum bunu ona da sürekli ima ediyorum.ama biryandan da ona karşı birşeyler hissetmekten kendimi alamıyorum.adını koymasak da sevgili gibiyiz sanki
resmen onunla konuşabilmek için internete giriyorum.o da bana karşı birşeyler hissettiğini söylüyor ama internet üzerinden tanıdğın birine ne kadar güvenebilirsin ki.gerçi benim üstüme gelmiyor bu konularda uzatmak istemediğim konuları hiç uzatmıyor.çok anlayışlı kahretsin ki
bazı konularda da aşırı derecede sabit fikirli :96: çok centilmen ve karakterli davranıyor.neyse dün gece yazışırken laf döndü dolaştı tabii.hayatta sadece 1 defa aşık olduğunu,tabii bazı ilişkilerinin de olduğunu söyledi ama birşey hissetmemiş.ye,iç,seviş tarzı ilişkiymiş bunlar öyle dedi.şuanda herşeyden soğumuş birine aşık olup evlenmek istiyormuş falan filan.bende bu pek benim tasvip etmediğim birşey dedim.işte kısaca iyi b.k yedin demeye getirdim kibarca.ama o eskiden sevgilisi olduğunu falan anlatınca nasıl kıskandığımı anlatamam
içimde derece derece yükselen sinirle oturdum kaldım sinirimden kaynadım nedense
çok utanıyorum ama 2 güzel lafa hemen tav oluyorum
ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.sigara içmesini bile istemiyorum içim bir tuhaf oluyor kendine zarar veriyo diye :26: artık evlenmek istediğini ihtiyarlığını düşündüğünü söyledi.sürekli aramızda birşeyler olmasını istediğini ima ediyor.ama biryandan da korkuyorum dış güzelliği tek kriter yapanlardan biriyse diye.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.uzaklaşmak istiyorum ama yine kendimi onunla yazışırken buluyorum.biraz ilgisizlik yapsa içten içe köpürüyorum ilgi göstersin diye nasıl istek duyuyorum anlatamam
ne yapayım ben şimdi nasıl davranacağım :44: aranızda internetten tanışan var mı,neler yaşadınız.bana bir akıl verin ne olur
akıl akıldan üstün demişler.yorum yapan herkese kucak dolusu sevgiler, çok teşekkür ediyorum