• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum bana bir akıl verin :(

Ama yinede qüvenmemelisin. Çok erkek var hayatında sevdiqi insan varken başka bayanlarla öylesine konuşan. Hem sizi bu kadar önemseseydi illaki adresinizi ister qörüşmek isterdi. Bence temkinli olun yinede qörüşmeyin demiyorum ama ne bilim ben qüvenemezdim herhalde.

haklısınız benim de içimde bi kurt kemirip duruyor ya öyleyse ya böyleyse...etraftaki kötü örnekleri de gördükçe :19: bakalım çarşambaya kadar süre verdim kendime.enine boyuna bir düşünmek lazım.belki de soğurum zamanla.bilmiyorum

İnternete aldanma derim birinden gerçekten hoşlanmak için gözlerinin içine bakmak gerek seninki yalancı bi duygu oturması kalkması konuşması sana yakışacak mı nerden biliyosun boşver bence tatlım eminim senin içinin güzelliğini görecek bi erkek çıkacak için rahat olsun sevgiler

İnternete aldanma derim birinden gerçekten hoşlanmak için gözlerinin içine bakmak gerek seninki yalancı bi duygu oturması kalkması konuşması sana yakışacak mı nerden biliyosun boşver bence tatlım eminim senin içinin güzelliğini görecek bi erkek çıkacak için rahat olsun sevgiler

yüz yüze görüştüklerimizden bile yıllar sonra neler çıkıyor...o yüzden ben de çok tereddüt ediyorum.ama hayat bu belli de olmaz derler ya :44: hayırlısı olur inşallah...yorumun için teşekkür ederim canım :34:

kadınlar kulübüne üye olduğumdan beri ufkum genişledi yeminle.topikleri okudukça insanlar neler yaşıyomuş deyip deyip şükrediyorum :31: erkeklere bakış açım değişti :27:

kızlaaaaaaaarrr :3::3::3: ablalarım kardeşlerim yokmu yardımcı olacak olan :40: fikirleriniz paylaşın lütfen :13:

ne kadar süredir o şekilde sanal takılıyorsunuz bilmiyorum ama ben 1 sene falan oyunda konuşup msn ve tel vermiştim. çünkü görüşüp sevgili olmak gibi derdim yoktu. sabırla bekledi msn ekledik resimler falan uzun süre sonra kamera açmaya başlamıştık. seninle konuşmaktan zevk alıyorsa seni her türlü beğenecektir. bence tipe takılma görüşmek istiyorsan facele başla. eskiden face bu kadar yaygın değildi :) ama netten tanıdığın kişiyle uzun süre görüşüp nasıl olduğunu anlamadan kesinlikle ve kesinlikle yüzyüze görüş demem. ben 2 3 sene sonra 1 kez görüştüm. farklı şehirlerdeydik ama isteseydik görüşürdük ben istemedim. arkadaş kaldık uzun süre de iyi biriydi. ayrıca neden sen onun seni beğenmeyeceğini düşünüyorsun ki sende beğenmeyebilirsin. ki ben beğenmemiştim.

ne kadar süredir o şekilde sanal takılıyorsunuz bilmiyorum ama ben 1 sene falan oyunda konuşup msn ve tel vermiştim. çünkü görüşüp sevgili olmak gibi derdim yoktu. sabırla bekledi msn ekledik resimler falan uzun süre sonra kamera açmaya başlamıştık. seninle konuşmaktan zevk alıyorsa seni her türlü beğenecektir. bence tipe takılma görüşmek istiyorsan facele başla. eskiden face bu kadar yaygın değildi :) ama netten tanıdığın kişiyle uzun süre görüşüp nasıl olduğunu anlamadan kesinlikle ve kesinlikle yüzyüze görüş demem. ben 2 3 sene sonra 1 kez görüştüm. farklı şehirlerdeydik ama isteseydik görüşürdük ben istemedim. arkadaş kaldık uzun süre de iyi biriydi. ayrıca neden sen onun seni beğenmeyeceğini düşünüyorsun ki sende beğenmeyebilirsin. ki ben beğenmemiştim.

yorumun için teşekkür ederim :16: benim de hemen sevgili olmak gibi bir niyetim yok ama o biraz ısrar ediyor.kötü birşey yaşamamana çok sevindim.bu internetten tanışıp da kötü şeyler yaşayanlar o kadar fazla ki artık bende paranoya oluştu her ilgi gösterene psikopat muamelesi yapmaya başladım :37: ya şöyleyse ya böyleyse diye içim içimi yiyor :50: en çok da evli falansa ya da sevgilisi varsa benim yüzümden aralarının bozulmasından çok korkuyorum :18: gerçi hayatımda kimse yok dedi ama yine de...

zaten bana yalan söylemişse eğer 1 sn bile tutmam onunla hemen iletişimi keserim...o platformdaki herkese onu rezil ederim :20: aldatılmak aldatmak hayatta en nefret ettiğim şey,ama bilmeden de olsa böyle birşeye alet olmaktan da korkuyorum açıkçası... ama biryandan da içim içimi yiyor girip konuşayım diye

yorumun için teşekkür ederim :16: benim de hemen sevgili olmak gibi bir niyetim yok ama o biraz ısrar ediyor.kötü birşey yaşamamana çok sevindim.bu internetten tanışıp da kötü şeyler yaşayanlar o kadar fazla ki artık bende paranoya oluştu her ilgi gösterene psikopat muamelesi yapmaya başladım :37: ya şöyleyse ya böyleyse diye içim içimi yiyor :50: en çok da evli falansa ya da sevgilisi varsa benim yüzümden aralarının bozulmasından çok korkuyorum :18: gerçi hayatımda kimse yok dedi ama yine de...[/QUO

evli olup olmadığını anlamak kolay biz sabahlara kadar yazışırdık oyun oynardık. kamera açınca da bunu daha net gördüm. sen sanala çok bağlanmayacağını düşünüyorsan konuş rahat ol sevgili gibi olma ve sevgili gibi hesapta sorma.arkadaş olsak bile hesap sormak gibi bir huyumuz var :) aradan zaman geçsin hala senle oyunda konuşuyorsa facede ekleyerek başla istersen. ama arkadaşsın ona karşı bişey hissetmiyormuşsun ayakları yaparak :) ama bağlanırım diyorsan boşver bırak gitsin.

yorumun için teşekkür ederim :16: benim de hemen sevgili olmak gibi bir niyetim yok ama o biraz ısrar ediyor.kötü birşey yaşamamana çok sevindim.bu internetten tanışıp da kötü şeyler yaşayanlar o kadar fazla ki artık bende paranoya oluştu her ilgi gösterene psikopat muamelesi yapmaya başladım :37: ya şöyleyse ya böyleyse diye içim içimi yiyor :50: en çok da evli falansa ya da sevgilisi varsa benim yüzümden aralarının bozulmasından çok korkuyorum :18: gerçi hayatımda kimse yok dedi ama yine de...[/QUO

evli olup olmadığını anlamak kolay biz sabahlara kadar yazışırdık oyun oynardık. kamera açınca da bunu daha net gördüm. sen sanala çok bağlanmayacağını düşünüyorsan konuş rahat ol sevgili gibi olma ve sevgili gibi hesapta sorma.arkadaş olsak bile hesap sormak gibi bir huyumuz var :) aradan zaman geçsin hala senle oyunda konuşuyorsa facede ekleyerek başla istersen. ama arkadaşsın ona karşı bişey hissetmiyormuşsun ayakları yaparak :) ama bağlanırım diyorsan boşver bırak gitsin.

:) bilmiyorum bağlanır mıyım, şuan nereye çeksen oraya gidecek gibi bir halim var :26: ama içimdeki şüphe Allah tan beni ayık tutuyor :1: nerde çalıştığını falan söyledi bana.memur.sabah erken kalktığı için en geç gece 1 gibi çıkıyordu eskiden.bende düzenli uykuya alışık falan diye hoşgörüyordum hep ne safım :26: hiç bu açıdan düşünmemiştim.biz samimi olmaya başladıkça daha geç saate kadar durmaya başladı.en son görüştüğümüzde sabah ezandan sonraya kadar konuştuk.eşi olsa fark ederdi kız heralde :26: ama bilmiyorum yine de :44: dediğin gibi saatlerine de dikkat edeceğim artık :34:

birkaç gün oldu onunla konuşalı...çok düşündüm bu konuda,iyice ölçtüm tarttım...
ve sonuç: ona karşı soğudum birden.içim soğudu yani...
konuşurken hala bazı kıpırtılar oluyor ama eskisi gibi değil.beni rahatsız eden adını koyamadığım bir şey var.bilmiyorum ne olduğunu.kurcalasam çıkar ortaya ama hiç deşmek istemiyorum.
perşembenin gelişi çarşambadan bellidir derler ya...onunla aramızda bir şey olsa şayet hangi konularda ne sorunlar yaşayacağımızı az buçuk seziyorum.ve bu benim hiç hoşuma gitmedi.ister istemez ondan uzaklaşmama sebep oldu.
konuşmak isterse arkadaşça devam edeceğim ve medeni çerçevede mesafemi koruyacağım.ama hepsi o kadar...

bunu içime atsam ve tek başıma karar vermeye çalışsam eminim ki bu sürede bu sonuca gelemezdim.farklı bakış açıları sağladığınız için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
tüm yorumlarınız benim için çok değerliydi.elleriniz dert görmesin arkadaşlar :34:

Back
X