- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
dediğiniz gibi kardeşimi aradım. sordum bu ne diye. yaptık bir hata , aldırdık kurtuldum, adak adamıştım dedi. kardeşime inanmadım, kızı da aradım.
çocuğu bu sabah aldırmışlar...........
dediğiniz gibi kardeşimi aradım. sordum bu ne diye. yaptık bir hata , aldırdık kurtuldum, adak adamıştım dedi. kardeşime inanmadım, kızı da aradım.
dediğiniz gibi kardeşimi aradım. Sordum bu ne diye. yaptık bir hata , aldırdık kurtuldum, adak adamıştım dedi. kardeşime inanmadım, kızı da aradım.
çok kötü bir durumALLAH kimsenin başına vermesin
allah KORUSUN benim kardeşim olsaydı evlenmesine izin vermezdim ama çocuk doğsun bakarız derdim heralde.
8 haftalık çok büyük,halası olarak nasıl onun parçalara ayrılarak, katledilerek yok edilmesine izinverebilirsin
madem böyle bir suç işlemiş çeksin sonucunu yapacak bişe yok.
gözünüz aydın bence bu olaydan sonra aklını basına toplar kardeşiniz.
amacım kesinlikle seni suçlamak degildİ sadece bu duruma göz yummamandı ama zaten yumulucak bir taraf kalmamış
anenin haberi olmalıydı yani sEn ailene anlatmalıydın manasındaydı.
kardeşinede ALLAH hidayet etsin hem ZİNA SUÇU,HEM CİNAYET durum inanan biriyse şayet vahim .hemen bu durum için TÖVBE ETMELİ.
hayatım aynı seylerı bende soyledım zaten gunah degıl ben arastırdım 40 güne kadar ruh üfürülmüyormuş dedı
dogru mu bu
o şimdi kendınce kurtuldum dıyor
ama anneme söyleyeceğim..
bılmeye hakkı var. hem kardeşımde bıraz utansın. yapmasın bırdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?