Ne yapacağımı bilmiyorum..bir tarafta ailem, bir tarafta masum bir bebek...

dediğiniz gibi kardeşimi aradım. sordum bu ne diye. yaptık bir hata , aldırdık kurtuldum, adak adamıştım dedi. kardeşime inanmadım, kızı da aradım.

çocuğu bu sabah aldırmışlar...........

ne mutlu onlara..olan yine masum bir yavruya oldu.ama böyle kendine bile sahip çıkamayan iki insandan dünyaya geleceğine gelmemesi daha Hayırlı olmuş!

o zaman kardeşine şunu söyle; bayanlarla ilişkilerinde daha dikkatli ol ve işlerine beni karıştırma...

siz; olayın sorumlularından daha çok üzüldünüz, yıprandınız.

Allah kimseye vermesin.

dediğiniz gibi kardeşimi aradım. sordum bu ne diye. yaptık bir hata , aldırdık kurtuldum, adak adamıştım dedi. kardeşime inanmadım, kızı da aradım.

bir de aklıma bişey takıldı aldırmanın sınırı varmı ? önceden teknoloji ilerlemeden ilk bebeği aldırınca gebelik zor oluşur diye bilirdim ama teknoloji ilerdedi artık sınırı varsa kac kere sonra yapamıyolarki merak ettim

çok kötü bir durumALLAH kimsenin başına vermesin
allah KORUSUN benim kardeşim olsaydı evlenmesine izin vermezdim ama çocuk doğsun bakarız derdim heralde.
8 haftalık çok büyük,halası olarak nasıl onun parçalara ayrılarak, katledilerek yok edilmesine izinverebilirsin
madem böyle bir suç işlemiş çeksin sonucunu yapacak bişe yok.

dediğiniz gibi kardeşimi aradım. Sordum bu ne diye. yaptık bir hata , aldırdık kurtuldum, adak adamıştım dedi. kardeşime inanmadım, kızı da aradım.

Adak mi adamis? KIZ cocugu aldirirsa kiydigim cana kutlamak icin kuzu mu cevirecegim demisti? Oysaki sucluluk duymasi gerekirdi, kendini basindan bela atmis gibi gostermis. Pisman olmali icine dert olmaliydi. Tamam o kadini kurtaja zorladi fakat ici hic sizlamamis demekki. Yazik valla isi gucu olan bir insanmis sorumluluk alabilirdi. Almiyorsa evlenmeyi dusunmedigi insanlara gozu kapali guvenip iliskiye girmesin. Bayansaniz kendimi tutarim diyen erkege inanmazsiniz korunursunuz,erkekseniz spiral taktirdim diyen bayana nasil guvenebilirsiniz prezervatif kullanirsiniz korunursunuz. Benim bildigim kesin cocuk istemeyen insan bunlari yapar.Su testisi su yolunda kirilmis. Kiz evet saf biri degil tamam ama belli bir sure iliskileri oldugu kesin yoksa bu kadar ayrintiyi size ulasma cabalari tek gecelik iliski ile olacak isler degil.Kardesinizin olayi dogru anlatmadigi bir gercek. Kardesiniz her hafta baska kizla dusup kalkiyorsa o sazan olduktan sonra agina dusurmeye calisan kadin cok olur.En iyisi kirip dizini otursun madem.

Son düzenleme:
çok kötü bir durumALLAH kimsenin başına vermesin
allah KORUSUN benim kardeşim olsaydı evlenmesine izin vermezdim ama çocuk doğsun bakarız derdim heralde.
8 haftalık çok büyük,halası olarak nasıl onun parçalara ayrılarak, katledilerek yok edilmesine izinverebilirsin
madem böyle bir suç işlemiş çeksin sonucunu yapacak bişe yok.

böyle bir durumda nasıl bende suç arıyorsunuz?

hayran kaldım.

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum ama kafama talılan birsey oldu bebek kesin ve kesin kardeşinden mi acaba eger kardesınden ise bu bebek anladıgım kadarıyla kardesın tek gecelık dedıgıne gore bir kez bırlıkte olmuş sevgı yok yani evlenmesı hıc dogru olmaz ama bebege sahıp çıkmak zorunda kendın konunun altından kalkamazsın zaman geç olmadan ailene aç konuyu önce annen ile konuş erkek kardeşin senin bildiğini bilsin sorumlılıgu üstüne alsın Rabbim sabir versin umarım doğru bir yok bulursunuzz

amacım kesinlikle seni suçlamak degildİ sadece bu duruma göz yummamandı ama zaten yumulucak bir taraf kalmamış
anenin haberi olmalıydı yani sEn ailene anlatmalıydın manasındaydı.
kardeşinede ALLAH hidayet etsin hem ZİNA SUÇU,HEM CİNAYET durum inanan biriyse şayet vahim .hemen bu durum için TÖVBE ETMELİ.

amacım kesinlikle seni suçlamak degildİ sadece bu duruma göz yummamandı ama zaten yumulucak bir taraf kalmamış
anenin haberi olmalıydı yani sEn ailene anlatmalıydın manasındaydı.
kardeşinede ALLAH hidayet etsin hem ZİNA SUÇU,HEM CİNAYET durum inanan biriyse şayet vahim .hemen bu durum için TÖVBE ETMELİ.

hayatım aynı seylerı bende soyledım zaten gunah degıl ben arastırdım 40 güne kadar ruh üfürülmüyormuş dedı
dogru mu bu

amacım kesinlikle seni suçlamak degil sadece bebeğin alınmasına göz yumma ailenle paylaş manasındaydı
fakat göz yumulacak bir durum da kalmamış zaten .fakat şu kadarını söylemeliyimki eger kardeşin inanan biriyse bu olayın 2 farklı ceza hükmü var
1.Sİ ZİNA
2.BEBEK ALDIRMAK CİNAYETTİR DEDİ BAŞBAKANIMZ....
ACİL TÖVBE GEREKİR

kesinlikle çok kötü bir durum ama orada dediğiniz gibi masum bir can ama düşüncesiz sorumsuz iki yetişkin görüyorum kusura bakmayın kardeşiniz ama belli ki bu kızla ciddi bir şeyler düşünmemiş kızında çok umrunda değil o zamn neden önlemini almamış yazık o bebege cok yazık...sizin yapabileceginiz bir şey yok ki siz mi büyütücaksiniz bebeği... gerçekten allah yardımcınız olsun...

çocuk için hayırlısı olmuşş..Böylee plancı bir anneyle ve onu istemeyen bir babanın olduğu bir yaşamı sürdürmek zorunda olmayacak.Bundan sonraa kardeşiniz daha dikkatli olur umarımm , çocuğu kullanarak zorunlu evlilik yaptırmak isteyenn kadınları çok aciz ve vicdansız bulmuşumdur doğmamış kendi evlanı kullanıyorsun minnacık bir canıı kendi hırsların isteklerin adınaa kimse böyle kadınlar için yazık günah diyemez bencee hak etmiyorlar..

hayatım aynı seylerı bende soyledım zaten gunah degıl ben arastırdım 40 güne kadar ruh üfürülmüyormuş dedı
dogru mu bu

ne zaman ruh üflendiğini bilmiyorum ama
40 güne kadar ruh üfürülüyormuş kısmı doğru bile olsa 8 hafta kaç gün ediyor yaklaşık iki ay yani kırık günü çoktaaan aşmış öyle diyerek suçunu örtbas etmeye çalışıyor

kardeşin aldırdık kurtulduk yaptık bir hata adak adamıştım mı diyor:26:bence kardeşini al karşına konuş canım kadınları oyuncak olarak görmesin:20: bebek hamilelik çocuk oyuncağı değil günaha giriyor vebal almasın.kız da en az kardeşin kadar suçlu ama kardeşinin kadınlara olaya bakış açısı çok bencilce ve acımasız:19: umarım kardeşin aklını başına toplar bir daha böyle yanlışlar yapmaz:31:

Ben kardeşimin aynı anda 4-5 kızı idare ettiğini, barlardan tanımadığı kızlarla düşüp kalktığını bilsem, o kızların ahlarının aileme, hiç olmadı kardeşime dolanacağı korkusuyla kardeşimi çeker uyarırdım. Bugün aldırıp kurtulmuş (!) kardeşiniz, ya yarın? artık bar tuvaletlerinde 1 tl karşılığı prezervatif satılıyor. Bir zahmet kardeşiniz cebinde bozuklukla dolaşsın da bulaşıcı hastalıklardan ve baba olma riskinden korunsun.
Dilerim kardeşiniz akıllanır da ah almaya bir son verir.

Ayrıca kardeşiniz "40 güne kadar ruh üfürülmüyormuş, araştırdım günah değil" dediğinde keşke "zina da mı günah değil ablacığım, onu da araştırıver bi zahmet" deseydiniz. Genç kızları kandırmak da mı günah değilmiş? Aynı anda 4-5 kızla gezmek de mi günah değilmiş?
Ben buna karşıyım işte, her haltı ye ama işine geldiği noktada "ruh üfürülmedi, günah değilmiş". Sanki kardeşiniz öncesinde çok sevabı günahı düşünen birisiymiş gibi davranmış. Yazık.

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum ama kafama talılan birsey oldu bebek kesin ve kesin kardeşinden mi acaba eger kardesınden ise bu bebek anladıgım kadarıyla kardesın tek gecelık dedıgıne gore bir kez bırlıkte olmuş sevgı yok yani evlenmesı hıc dogru olmaz ama bebege sahıp çıkmak zorunda kendın konunun altından kalkamazsın zaman geç olmadan ailene aç konuyu önce annen ile konuş erkek kardeşin senin bildiğini bilsin sorumlılıgu üstüne alsın Rabbim sabir versin umarım doğru bir yok bulursunuzz

Yetişkin tabir edilen insanların, bu tür sorumsuzluklarını sevmiyorum yaa

Aldırdık, kurtulduk

Ne güzel kına alalım size helalinden bir kilo

Yazık ya, merhametsiz insanlar ve zevk için yapılıp, sonra da kurtulmak için adak adanan bebekler ....

Ha doğsaydı iyi mi olacaktı böyle ebeveynlerin elinde ; hayır, hiç olmamalıydı, olmamalıydı ....

Back
X