- Konu Sahibi cikolatakizzz
Dilerim ALLAHtan kardesinizde o kizda bir ömür evlat sahibi olamasinlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdıkklarınızı okuyunca aklıma geldi birden annemin ve babamın evlilik öncesi oynaşları ugruna ve istenmeyek dünyaya gelmek yerine isteyerek bekleyerek beni dünyaya getirmelerini isterdim.o cocuk doğsa ne kadar dogru olur.öyle çirkef anne olcak baba sorumsuz.bilemiyorum en mantıklısı aldırmak bence
dilerim allahtan kardesinizde o kizda bir ömür evlat sahibi olamasinlar...
Ne kadar sorumsuz insanlar var su dünyamızda. Böyle cocuklara ne kadar üzülüyorum.kız, kardeşimi kandırmış. ben spiral taktım yanı zaten korunuyorum demiş.
kardeşim, evlenmeyecegını söylemiş. ısrarla aldırmayacağım diyor..
bebek, şu an 8 haftalık.. ben annemlere söylersem mahvolurlar. babam kalp krizi gecirdi daha önce ıkı kere. nolur anlayın, bu seferde Allah korusun bırsey
olursa sorumlusu ben olacagım
kızın ailesıne haber verırsek, bu seferde kızın babası kardeşime zarar verırse.. sanırım ailesi pek saglıklı degılmıs, kızın babası bıraz belalı bırıymiş..
dediğiniz gibi kardeşimi aradım. sordum bu ne diye. yaptık bir hata , aldırdık kurtuldum, adak adamıştım dedi. kardeşime inanmadım, kızı da aradım.
çocuğu bu sabah aldırmışlar...........
belkide cocuk icin en hayirlisi buydu! belkide katil oldular!
birde bu kadin dogru soylediyse..
birdaha asla cocugu olmazsa?
annelik hakini elinden aldilar, ne kadarda yanlislari olduysa..
bilemedim.. cidden insanin basina gelmeyince, insan anlamakda zorluk cekiyor...
Bu arada kardesiniz eminim ayni b*ku yine yiyecekdir. Yapisinda var.
[/B]
Anneniz babaniz en azindan yaptiklarinin arkasinda durabilme cesaretini (!) göstermisler.Isteyerek hamile kalmamis olsa dahi annenizin size olan sevgisi cok büyükmüs ki herseye ragmen sizi dünyaya getirip kucaklayabilmis.Ama söylemek istediklerinizi anliyorum,bilincli sekilde ve isteyerek cocuk sahibi olmak gibisi elbetteki yoktur...
pardon da sen kım oluyorsun da bela okuyorsunDilerim ALLAHtan kardesinizde o kizda bir ömür evlat sahibi olamasinlar...
gerçekten zor bir durum ama ..
bu kızın aklı nerede yaa ..ilk değilmiş bu birde
Allah ıslah etsin...
soğudum kardeşimden kızmayın ama öyle hıssedıyorum...Bilemiyorum..
her ne olursa olsun.. surekli yanlislarda yapmis olsa...
yinede annelik hakini elinden almaya kimsenin haki yokdur.
ben buyuk konusuyorum ama benim kardesimin basina gelseydi..
ister, istemez dusuncelerim degise bilirdi belki, bilmiyorum.
ama visdan azabi ile olurdum, hem o bebek icin, hemde birdaha anne olmayacak o kadin icin.
sonucda bu sucu tek basina yapmamis.
cidden tek tarafli dusunemiyorum kizlar..
Ama dedigim gibi, insanin basina gelmezsi gerekiyor..