Ne yapacağımı bilmiyorum..bir tarafta ailem, bir tarafta masum bir bebek...

yazdıkklarınızı okuyunca aklıma geldi birden annemin ve babamın evlilik öncesi oynaşları ugruna ve istenmeyek dünyaya gelmek yerine isteyerek bekleyerek beni dünyaya getirmelerini isterdim.o cocuk doğsa ne kadar dogru olur.öyle çirkef anne olcak baba sorumsuz.bilemiyorum en mantıklısı aldırmak bence

Anneniz babaniz en azindan yaptiklarinin arkasinda durabilme cesaretini (!) göstermisler.Isteyerek hamile kalmamis olsa dahi annenizin size olan sevgisi cok büyükmüs ki herseye ragmen sizi dünyaya getirip kucaklayabilmis.Ama söylemek istediklerinizi anliyorum,bilincli sekilde ve isteyerek cocuk sahibi olmak gibisi elbetteki yoktur...

kardeşiniz yakında aids olursa şaşırmayın,
spiral virüslerden korumuyor. çok sorumsuz bir kardeşiniz var, aynı zamanda bir bebeğin yaşam hakkının elinden alınması için utanmadan adak adayabiliyor.

adak benim bildiğim uzun süre çocuğu olmayanlar çocuğu olunca adar. Ama hiçbirşey karşılıksız kalmaz, ne o kız, ne kardeşiniz, hayatlarının günlük gülistanlık geçeceğini düşünmesinler.

sizi bu yazdıklarımdan tenzih ederim. kesinlikle ailenizle konuşun, kardeşinize de prezervatif kullandırın. malum o hastalık kaparsa en çok ailesi olan siz üzüleceksiniz.

adak adamış bıde
ıyı bebek alınmış ya şımdı gıtsın bı kurban kessın

konu sahıbı bence en azından annenızle konuşun bu durumu

utansın o kardeşınız de

kız, kardeşimi kandırmış. ben spiral taktım yanı zaten korunuyorum demiş.

kardeşim, evlenmeyecegını söylemiş. ısrarla aldırmayacağım diyor..

bebek, şu an 8 haftalık.. ben annemlere söylersem mahvolurlar. babam kalp krizi gecirdi daha önce ıkı kere. nolur anlayın, bu seferde Allah korusun bırsey

olursa sorumlusu ben olacagım
Ne kadar sorumsuz insanlar var su dünyamızda. Böyle cocuklara ne kadar üzülüyorum.
Kardesiniz aynı anda bir kaç kişiyle işini yürüte bilirken, bu kadın ise normalmiş gibi herkezler birlikte olup hamile kalıyor.

Madem ailenise diyemiyorsunuz, öyleyse diyer yakınlarınızı bu konuyu acın. Amca, dayı, hala, teyze.
Şimdi bu cocuğun kaderini sizin elinizemi bırakıyorlar? Hayret bir şey!
O b*ku yemeden önce düşüneseydi ikisi. Bu durumda kezinlikle iki taraflı düşünmemeliyiz. Asil düşünülmesi gereken bu bebek.
Kardesiniz diye sağlıklı düşünemeye bilirsiniz. Kadın kafasına koyduysa bu dogumu gerceklesdirecekdir. Akrabalarinizdan mutlaka yardım isteyin.

Simdiden o bebeyin kaderine acıdım. Şimdiden sorumsuz baba, annesi yüzünden normal bur hayatı olmayacağı beli.
Evlenmek sorunda degil elbet..
ama bundan sonra olacaklarında katlanmak sorunda. Yapacak bir şey yok gibi.anneyi bilemem ama o bebeyi ortada bırakamazsın.
Kardesinizde'de büyük bir suc var. Böyle iki uç kisi ile birlikte olmayı idare ederek kendi hayatını kendi çizmiş oldu. Şimdide buna katlansın..

Belki daha önce hiç çocukta aldırmamış olabilir. Sırf doğurmak icin böyle bir seyde demis olabilir.
İnsanlar artık oyle beni şaşırtıyorki..............iki yüzlü gurursuz, kendi çıkarlarının derdinde..ve bencil, haziyet kalmamış kimsede..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızın ailesıne haber verırsek, bu seferde kızın babası kardeşime zarar verırse.. sanırım ailesi pek saglıklı degılmıs, kızın babası bıraz belalı bırıymiş..

babasi degilde kiz sanki belali..
kurnazlik yapip babasinin belali birisiymis gibide anlatmis olabilir..
ama yinede boyle diyip ciddiye almamak olmaz..
ne olur, ne olmaz!

dediğiniz gibi kardeşimi aradım. sordum bu ne diye. yaptık bir hata , aldırdık kurtuldum, adak adamıştım dedi. kardeşime inanmadım, kızı da aradım.

çocuğu bu sabah aldırmışlar...........

belkide cocuk icin en hayirlisi buydu! belkide katil oldular!
birde bu kadin dogru soylediyse..
birdaha asla cocugu olmazsa?
annelik hakini elinden aldilar, ne kadarda yanlislari olduysa..

bilemedim.. cidden insanin basina gelmeyince, insan anlamakda zorluk cekiyor...

Bu arada kardesiniz eminim ayni b*ku yine yiyecekdir. Yapisinda var.

[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
belkide cocuk icin en hayirlisi buydu! belkide katil oldular!
birde bu kadin dogru soylediyse..
birdaha asla cocugu olmazsa?
annelik hakini elinden aldilar, ne kadarda yanlislari olduysa..

bilemedim.. cidden insanin basina gelmeyince, insan anlamakda zorluk cekiyor...

Bu arada kardesiniz eminim ayni b*ku yine yiyecekdir. Yapisinda var.

[/B]

gerçekten zor bir durum ama ..
bu kızın aklı nerede yaa ..ilk değilmiş bu birde
Allah ıslah etsin...

Anneniz babaniz en azindan yaptiklarinin arkasinda durabilme cesaretini (!) göstermisler.Isteyerek hamile kalmamis olsa dahi annenizin size olan sevgisi cok büyükmüs ki herseye ragmen sizi dünyaya getirip kucaklayabilmis.Ama söylemek istediklerinizi anliyorum,bilincli sekilde ve isteyerek cocuk sahibi olmak gibisi elbetteki yoktur...

çok özür dilerim 'o cocugun yerinde olsaydım' yazmayı unutmusum.yanlış anlaşılmısım doğal olarak.çok şükür benim öyle bir sorunum olmadı.babam deli gibi istemiş benim dogumumu annem biraz tereddüt etmiş cünkü 1 yıl sonra istiyomuş evliliğe alışmak için ama 3 aylık evliyken hamile kalmıs bana :1:

Dilerim ALLAHtan kardesinizde o kizda bir ömür evlat sahibi olamasinlar...

bu konulara hassasiyetin vardır belki ama böyle beddua da edilmez ne olursa olsun.bizler hep korkarız beddua döner dolaşır bize gelir diye Allah korusun yani ...

gerçekten zor bir durum ama ..
bu kızın aklı nerede yaa ..ilk değilmiş bu birde
Allah ıslah etsin...

Bilemiyorum..
her ne olursa olsun.. surekli yanlislarda yapmis olsa...
yinede annelik hakini elinden almaya kimsenin haki yokdur.

ben buyuk konusuyorum ama benim kardesimin basina gelseydi..
ister, istemez dusuncelerim degise bilirdi belki, bilmiyorum.

ama visdan azabi ile olurdum, hem o bebek icin, hemde birdaha anne olmayacak o kadin icin.
sonucda bu sucu tek basina yapmamis.

cidden tek tarafli dusunemiyorum kizlar..

Ama dedigim gibi, insanin basina gelmezsi gerekiyor..

Bilemiyorum..
her ne olursa olsun.. surekli yanlislarda yapmis olsa...
yinede annelik hakini elinden almaya kimsenin haki yokdur.

ben buyuk konusuyorum ama benim kardesimin basina gelseydi..
ister, istemez dusuncelerim degise bilirdi belki, bilmiyorum.

ama visdan azabi ile olurdum, hem o bebek icin, hemde birdaha anne olmayacak o kadin icin.
sonucda bu sucu tek basina yapmamis.

cidden tek tarafli dusunemiyorum kizlar..

Ama dedigim gibi, insanin basina gelmezsi gerekiyor..
soğudum kardeşimden kızmayın ama öyle hıssedıyorum...
annelık hakkı elınden zorla alınmıyorkı ıkna oluyor..
kafasına silah dayamıyor kımse..

evet 40 günde ruhun üflendiğini söylüyor ilim sahipler, fakat ilk yaratılan organında kalp olduğunu hatta 5 haftadada attığı düşünülürse hiçde masum değil bu kürtaj
hatta açın bakın 8 haftada elleri kolları gözkapakları yani her yeri var
yaşıyor masum ve günahsız

Anne burada bir şeyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin değişti... Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne… Anne… Anneciğim… Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap… Anne… Kolumu çekiyorlar anne… Canım yanıyor anne... Anne… Ayaklarımıparçalıyor bu şey anne... Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne… Anne kalbimi parçalıyorlar… Anneciğim… Anne… Anne… An…

Kaynak: Bir Bebeğin Kürtajla Son Bulan Öyküsü Bir Bebeğin Kürtajla Son Bulan Öyküsü
whkaynak

Back
X