Ne yapacağımı bilmiyorum..bir tarafta ailem, bir tarafta masum bir bebek...

burası nasıl bır yer ya?

güya kadınlar kulübü. adı kadınlar kulübü. hanı destek falan... önlerıne gelene saldırmak ,

sanal da da olsa tatmın edıyor sanırım..
sashamıa sen hayatında cok mutsuz olan problemlı bırısın. umarım sorunlarını çözersın. ama busekılde ınsanların hatalarını aramaya calısarak olmaz........

Son düzenleyen: Moderatör:

avatar fotomdan oyle mı gorunuyorum

cok yanlıs hareketler bunlar cokk .

sızın hayrınıza sınırlernıze hakim olmanızı tavsıye ederım .

farkındamısınız bılmıyorum ama ,ben konunuza yorum yapıyorum sız bana saldırıyorsunuz :)

forum kurallarına aykırı bır durum .

Son düzenleme:
kızda cocugu kullanıcak gibi sanki aldırmak istemiyorsa bunun icin zorlanmazda aileyle paylasmanız gereken bir mesele bence neticede kız ben dogurcam derse 4-5 ay sonra aileye soylemekte olmaz zor bir durum ya

Doğruları insanların suratın çat diye söyleyen bir yer burası. Haksız konusahiplerini pışpışlamayan bir yer. Zaman ayırıp yorum yapan üyelere beddua edilen, üyelerin özel hayatlarının yüzlerine vurulduğu, teşekkür edilmeyerek konu kapatılan bir yer.

Sizin kardeşiniz masum, kız kardeşinizi kandırmış zaten dimi?

nasıl kardeşimle konuşamıyorum yha 8 haftalık olmuş çocuk oyuncağı mı bu kardeşinle açıkça konuş söyle ailesiyle konuşun kızın...
ayrıca kızın dediğine bakar mısınız ben daha önce aldırdım daha aldırmam... kız yamanmaya çalışmış resmen... kızla konuşup aldırmasan dahi bir beklentin olmasın demelisiniz... ve annelik için son şansıysa gerçekten zor ötesi bir durum Allah sabır versin.

burası tamamen mutsuz kadınların , ınsanlara saldırdıgı bır yer.

sankı çocugu ben aldırdım bı taşlamadıgınız kaldı.

sızınle derdını paylaşmayaçalışan da kabahat. kendı mutsuz dunyanızda yaşamaya çalısmaya devam edın sız.

kaldı kı ben hıcbır yerde kardesım haklı dıye bısey soylemedım. ama cıddı soyluyorum sız paranoyaksınız. kafayı yemişsiniz.

daha baska da bu sıteye gırmem, yazmam da. beddua bıle ettınız. kadınlar kulubuymus peh..

O zaman üyeliğiniz iptali için mesajınızı bekliyoruz. Yardım etmek de suç oldu

ahahahahahahaha geçenlerde biri de "ben tez hazırlıyordum saolun sizi kullandım" dedi
diğeri "ben avukatım arastırma yapıyorum" dedi.

İkisinin sonu ne oldu biliyor musun; ilk sorunlarında ikinci üyelikle gelip konu acmak. Biz sorunlu ve mutsuz kadınlar değiliz. Kimin mutsuz kimin sorunlu kimin ezik olduğunu comicsans ms ten bile anlarız.

Güle güle

O zaman üyeliğinizin iptali için mesajınızı bekliyoruz. Yardım etmek de suç oldu

24 yaşında bı ınsanı nasıl terbiye edecegımı de öğretsene..

Kardeşin 24 yaşında mı bende 35 falan diye düşündüm sabah konu açınca.
Ablasınız siz,annenizde vardır babanızda yada başka lafı kıymetli bir büyük.
Kızların günahına girmesin,dini konulara vurgu yapın insanlığa vurgu yapın biri bana yapsa ne yapardın diye sorun ?
Kızlar oylun yolcusu diyebilirsiniz belki ama öyle olmaz işler 5 kızla çıkar 4ü öyledir bir tanesi öyle değildir.
Hayatının sonuna kadar onun lanetini taşır.
24 yaş nedir ki?
Ne babalar var oğulları hazıolda duruyor yanlarında.

Konuyu sabah okumuştum.Mevcut kürtaj tartışmalarına atıfta bulunmak için açıldığını düşündüm.
Yani yorumlar yazılacak,aldırsın denilecek,hani kürtaja karşıydınız şeklinde cevaplar gelecek vs...

Bakıyorum yine kk kuralı bozulmamış : Halledilemeyen sorunların,burada konu açar açmaz halledilmesi durumu...
Konuyu sabah açmışsın,tartışma alevlenince,kardeşimle konuştum,sabah aldırıvermişler demişsin.
E hani çıkmazdaydınız ?
Ailesi,babası sert olan kızın ondan bundan hamile kalması,sonra aldırmam doğuracağım diyebilmesi de ayrı bir tuhaf.

kardeşim, sorumsuz bir ınsa. gecelik ilişkileri olan, aynı anda 4-5 kızı idare eden bırı.

ondan baba falan olmaz ki.. internetten tanıştıgı kızla , bu hallere nasıl gelır, aklım almıyor. .

Yine de yukarıdaki yazıya istinaden yorumumu yapayım. (gerçi sen erkek kardeşinin bu kadar mahremini nereden biliyorsan...)
Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3 üncüde yakalanır.

boyle bır yer olduguna ınandıgın bır yer de neden konu acıp derdını paylastın o zaman

zaten hep boyle olur ,once konu acarlar ıstemedıgı yorumları gorunce de

kk uyelerınden kotusu olmaz .

Son düzenleme:

bence tamda bu mesajla kapanmalı bu konuu .hey RABBİM ne günlere kaldık böyle bir dünyaya ben nasıl çocuk getireceğim hadi getirdiim nasıl yetiştireceğimmm:18:

Neden hiç kimse kendisini karşı tarafın yerine koyamıyor?
ilk hamileliğinde çocuk aldırmış ama neden? hemen ara ailesine anlat ne demek? aile yapısını biliyor musunuz? belki kızlarını öldürecekler?
bir hata yapmıştır, cahildir..

evet şu an korunuyorum diyerek hamile kalmasını ve yaptığı davranışı tasvip etmiyorum fakat farklı çözüm yolları aranmalı diye düşünüyorum.

(şimdi muhtemelen bana da denmeyen kalmayacak ama ricam; biraz düşünerek ve empati kurarak yazılması)

msjların tamamını okumadım, konu neye bağlandı bilmiyorum ancak umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir

Son düzenleme:

Gul.. gul oldum
dogru demedin ama neden bu kadar sinirlendin anlayamadim...
cok alingan bir yapiniz var:)

belki visdaniniz sizladigi icin boyle saldirdiniz.. kim bilir..

Sana katiliyorum. Ayrica kadin korunmus olsada bu hamile kalamayacak anlamina gelmez. Kendinizi hic bir zaman 100% koruyamazsiniz.
korunupda kac tane bayan hamile kalmis bu dunyada.. evli kadinlar daha iyi bilir bunu.
ben burda konu sayibi arkadasimiz suclu demiyorum kezinlikle. Suclu burda iki kisi. Oda hamile kalip cocugunu aldira, ikinciside sorumsuz kardesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence tamda bu mesajla kapanmalı bu konuu .hey RABBİM ne günlere kaldık böyle bir dünyaya ben nasıl çocuk getireceğim hadi getirdiim nasıl yetiştireceğimmm:18:

ben sahsen cok mutlu bir insanim.. zadece kayinvalidemle biraz basim dertde

kendim ve insanlarla barisik bir insanim..

senide bu isimle burda gormezsekde baska bir isimle mutlaka bir gun gorecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…