- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kürtaj yasaklandın diyenler nerdeee?
Kürtaj yasaklandın diyenler nerdeee?
sen sordun düşündüm düşündüm hiç bir sonuca varamadım diyorumki tamam kürtaj yasağı gelse; böyle insanlar anne baba olacaklar haketmeden herkes kendi cıkarı peşindeyken o masumun ne günahı varda pislik bir dünyaya gözlerini acacak , birde diyorumki yasak olmasa yok da zaten evli olanlar da aldırıyorlar küçücük cocukları bakamıycaz diyerek ben ona cok kızıyorum o zaman hamile kalmıycaksın korunacaksın.off offf hala türkiyede dogum kontrol yöntemi olarak görülüyor.gecen eltimle konusuyordum arkadasının annesi cok defa bebek aldırmıs öyle ki kız annem kac kere kürtaj oldu bilmiyorum 30 u gecmiştir heralde diyomuş bu da kadın saglıgı için cok kötü bi durummuş heralde ki annesi şimdi kadın hastalıgına yakalanmış..
hükümet keske bu tür durumlar ve saglıkla alakalı olana karısmasa da evliliklerdekini yasaklasa.ama istenmeyen bi bebek de nasıl büyür nasıl davranırlar o cocuga o da var valla işin içinden cıkamadım ben cok karmasık
kız daha once de cocuk aldırmıs .sız dusunun artık bu kızın ne kadar cırkef olabılecegını .
daha once de cocuk aldırdıgı ıcın bu ıkıncı cocuk onun ıcın sok olayı yaratmaz ,alısmıs yanı .
daha onceden de tecrubelı oldugu ıcın ,korkusu olmaz yapabılecegı tum cırkeflıgı yapar
ama burada tek suclu kız degıl tabıkı de .sızın kardesınız de az degıl kusura bakmayın .
ayrıca tek gecelık ılıskı olduguna ınanmıyorum .kız delı mı (!)tek gecelık ılıskı de neden korunmasın
varmı boyle bırsey yaa.neye guvenerek tek gecelık ılıskı de korunmasın kı .ben ınanmıyorum
tek gecelık olduguna .bellı kı orta da bı ılıskı varmıs .sımdı durum buralara gelmıs .
kardesınız de cok kısının canını yakmıs ,aynı an da 4-5 kızı ıdare etmeler
yaparken ederken gayet tatlı gelıyor ,ısler buraya gelınce de yusuf yusuf olmanın bı anlamı yok.
eee cekırge bır sıcrar ıkı sıcrarmıs .sızın kardesınız bı ananın evladıda dıger kızlar ne oluyor ?
kım bılır daha kac kızın canını yaktı kardesınız .daha once de boyle bır cocuk oldugunu soyluyorsunuz
keske bırazcık kardesınızı terbıye edebılseydınız .yaptıklarına goz yummasaydınız .
ama bızım toplum da erkek yapar elının kırı yıkar gecer dıye bır dusunce vardır .
sanırım sız de boyle dusunenlerdendınız .sımdı de hıc uzulmeyın o zaman .
aslın da bakarsan kız ve kardesın cok uyumlu bır cıft olurlarmıs .al bırını vur otekını mısalı
ben kesınlıkle erkektir yapar diyenlerde değilim . bunu söylemem lazım.
bana göre namusun erkeği kızı olmaz. evet yaptıkları çok ahlaksızca. kesınlıkle onaylamıyorum. uyarsam bıle devam edecegını de bal gıbı bılıyorum..
keske boyle bır karakterı olmasaydı. ınan bende cok kızıyorum. ama çok ta üzülüyorum.
nasıl bir günahın altına gırdıgınden haberı bıle yok..
erkektır yapan dıyenlerden degılım dıyorsunuz ama ,kardesınızın bugune kadar yaptıklarına hep goz yummussunuz .
o zaman erkektır yapar sozunu savunsanız ne olur savunmasanız ne olur kı .
erkek kardesınız yaptıgında da ,"uyarsam da devam edecegını bal gıbı de bılıyorum "dıyorsunuz .
allah askına erkek kardesınızın yaptıgını kız kardesınız yapsa ,hergun bır cocukla takılsa 3-4 erkegı ıdare etmeye
kalksa ıdı bu kadar sakın olurmuydunuz .uyarsam yıne yapar dermıydınız !hemen namus kavramı gırerdı devreye .
.
24 yaşında bı ınsanı nasıl terbiye edecegımı de öğretsene..
erkektır yapan dıyenlerden degılım dıyorsunuz ama ,kardesınızın bugune kadar yaptıklarına hep goz yummussunuz .
o zaman erkektır yapar sozunu savunsanız ne olur savunmasanız ne olur kı .
erkek kardesınız yaptıgında da ,"uyarsam da devam edecegını bal gıbı de bılıyorum "dıyorsunuz .
allah askına erkek kardesınızın yaptıgını kız kardesınız yapsa ,hergun bır cocukla takılsa 3-4 erkegı ıdare etmeye
kalksa ıdı bu kadar sakın olurmuydunuz .uyarsam yıne yapar dermıydınız !hemen namus kavramı gırerdı devreye .
.
[/QUOTE]
savunmuyorum dıyorum hala ısrarla savundugumu ıddıa edıyorsun. bunun kızı erkegı yok dıyorum. ama sabıt fikirlisiniz.
senın bı sorunun var sanırım. tek gecelık ilişki yaşadı dıye kızacak kinini kusacak bırını arıyorsan, işe erkek arkadaşınla başlamanı tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?