- 30 Nisan 2016
- 1.463
- 3.254
- 133
- Konu Sahibi hermionegrangerrr
-
Bende orada takıldımSizden sonra emzirmek mi? Anlamadim
Aynen, yanlis mi anladim diye dondum bir daha okudum.Bende orada takıldım
Eşim hayatta laf soyletmiyo kalma konusunda su an tarafimda gibi ama tanıyorum onu en büyükleri değil ondan iki büyük var ya mesela çocuğum üç aylıkken babamın kucagindan ona gitmedi diye babamın yüzüne karşı bu cocuk bizden degil dedi ciddi uc ay once cocuguma amcasina baba dedirtmeye calisti senin baban bu buna baba de dedi esim bunlari bile savundu saka yapiyo Sen fesatsin diyo
Dakika gecmiyorki bu konuda bir kez daha sok olmayayim.Eşim hayatta laf soyletmiyo kalma konusunda su an tarafimda gibi ama tanıyorum onu en büyükleri değil ondan iki büyük var ya mesela çocuğum üç aylıkken babamın kucagindan ona gitmedi diye babamın yüzüne karşı bu cocuk bizden degil dedi ciddi uc ay once cocuguma amcasina baba dedirtmeye calisti senin baban bu buna baba de dedi esim bunlari bile savundu saka yapiyo Sen fesatsin diyo
Hasta mi bu kadin?Heexee yok canim iste dogdugu gunden beri oglumu ne zaman oglumu emzirmeye kalksam benden once ogling kucagina beni em diye zorluyor daha kucukken kucagina alip direk gogsunu acip emzirmeye calisiyodu esim bitek by konuda yanimda oluyo konusuyo kiziyo ama anlamiyo bi kere cocugu esimin kucagina atti al cocugunu basina cal diye sanki bi tek sizin cocugunuz var diyo Ben zaten hic biseye cevap veremiyorum korkuyorum sanirim zaten cevap versemde kaale almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?