konuştum hemde 2 hafta önce yine babam cocugu göremiyor die 8de alın seviyim dedi eşim de işe gitme sev baba dedi babamda işe gitmezsem ((cocuga annem bakıyor)) bu cocuga kim bakıcak dedi ama amacı ben gitmezsem annen işe gitmek zorunda kalır malum geçim ama yok babam demek istemiş cocuga babam bakıomuş maaşını oğlumamı verio oldu kıyametler koptu öle demek istemedi desemde anlatamadım sonra ertesi gün aldım karşıma konuştum senn hakaretlerin küfürlerin ebni çok yorgu kalbimi cok kırıyor dayanamıyorum yapma bunları dedim aileme karşı yargılısın çünkü gitmiosun en son yemege ramazanda geldi düşünün gitsen zaten anlaıyacaksın bir anormallik olmadığı ama gitme gelme yapma sonra en ufak bir şeyden nem kapıyor hele bir gün sabah işe gitmeden önce eşimle cocugu anneme bırakıcaz aşagı babam indi almaya aldı sonra el salla falan dedi babam cocuga sonrada döndü arkadasını eve cıkarttı neymiş babam cocugu kaçırmış ondan hemen almış gitmiş napsın diyorum yani el sallattı ya işte hyr kaçırıyo fesat baban cocuk onu sevsin istiyor diye gene bir ton laf söyledi