Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardım edin!!

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
32
Merhaba arkadaşlar;
Benim bir sorunum var. Aslında bir sorun değil ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Ben henüz 2 aylık evliyim. Eşim ile ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. İkimizin de ailesi aynı şehirde. Ben de yakın zamanda ailelerimizi ziyarete gideceğim. Sorum şu ki benim ailemde ve eşimin ailesinde kaçar gün kalmam gerektiğini ,ilk hangisine gitmem gerektiğini vs bilmiyorum. Mesela 15 günlük izne gittim diyelim. Hangisinde kaç gün kalmalıyım? Merak edenler için kayınvalidemlerle şükür ki bir sorunumuz yok. İki tarafında kalbini kırmadan nasıl davranmalıyım ? Tecrübeli kişiler benimle tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

Ben genelde önce anneme uğrar 1 gece kalırım sonra kvye geçerim 15 günse 5 gün orda kalan 10 gün annemde kalırım
Kvyi severim bende ama çok gün kalınca sıkılıyorum gitmeden yine uğrarsın olur biter

Bende evlenip baska sehre gittim esimle ikimizin ailesi ayni sehirdeydi once kayinvalideme gittim. Bikac gun kaldim anneme gectim sonra vedalasmaya gittim kayinvalideme. Sorun edicek insanlar degil bizimkiler o yuzden rahat davrandim..

Biz önce kayımvalidene gidin desek oraya mı gideceksiniz yani:).sormanız bile garip tabii ki önce kendi ailenize gidip orda kalıcaksınız. Eşiniz tek gitse ailenize sadece iki üç kere uğrar eminim gidip kalmayı geçtim. Kadınlar niye böyle?

eger kayınvalıdemle gorusuyor olsam once kayınvalıdeye gıder 6 gun kalırdım aradan cıkarırdım
sonrada annemlere gıder rahat rahat eve donene kadar orda kalırdım

Eşiniz sizinle gelecek mi?
Eşimle gidiyorsam eşit bir şekilde bölüyoruz tatili, onun ailesi ve benim ailemde eşit sürede kalıyoruz. Kardeşlerin vs programına göre de hangi tarafta önce kalayacağımıza karar veriyoruz.

Yanlız gidiyorsam kendi ailemde kalıyorum her daim, eşimin ailesine gündüz ziyarete gidiyorum. Artık çocuklar olduğu için bazen böyle imkan olmuyor, çocuklar babanneleri ile vakit geçirsinler diye yatılı kaldığım da oluyor. Ama sizin böyle bir durumunuz yok. Bence eşiniz gelmiyorsa hiç yatılı kalmayın.

Biz önce kayımvalidene gidin desek oraya mı gideceksiniz yani:).sormanız bile garip tabii ki önce kendi ailenize gidip orda kalıcaksınız. Eşiniz tek gitse ailenize sadece iki üç kere uğrar eminim gidip kalmayı geçtim. Kadınlar niye böyle?
Merhaba soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Benim amacım nasıl doğru olacağını tam olarak bilemediğim bir konuda tecrübeleri olan kişilere danışmak. Kimseyi kırmak istemiyorum çünkü. Ve bilenlere danışmanın yanlış olduğunu düşünmüyorum. Fikrinizi belirttiğiniz için tekrar teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar;
Benim bir sorunum var. Aslında bir sorun değil ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Ben henüz 2 aylık evliyim. Eşim ile ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. İkimizin de ailesi aynı şehirde. Ben de yakın zamanda ailelerimizi ziyarete gideceğim. Sorum şu ki benim ailemde ve eşimin ailesinde kaçar gün kalmam gerektiğini ,ilk hangisine gitmem gerektiğini vs bilmiyorum. Mesela 15 günlük izne gittim diyelim. Hangisinde kaç gün kalmalıyım? Merak edenler için kayınvalidemlerle şükür ki bir sorunumuz yok. İki tarafında kalbini kırmadan nasıl davranmalıyım ? Tecrübeli kişiler benimle tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

İyilerse, Önce kv sonra kendi ailen :KK200:

İcinden nasil geliyorsa oyle yap.

Yalniz geldigimde once kendi aileme ugruyordum, zaten babam/kardesim aliyordu terminal veya havaalanindan, ertesi gun ugruyordum kayinvalidelere, tek olunca kalmiyordum, aksama dönüyordum annemlere.. Iliskilere gore degisir aslinda bu durumlar..

Esinizle beraber gidiyorsanız aranizda da bir sorun yoksa esit bölmeniz gerekir. Sizinki anneyse onunki de anne sonucta.
Tek gidiyorsanız bence hiç kayinvalidenizde kalmaya gerek yok. Gunduzleri sik sik uğrarsınız. Tek yasiyorsa kalin ama bir 5 gün filan.
Ilk kime gidilecegi konusunda da ben olsam kim yol üstündeyse ya da otobusle ucakla filan gideceksem de kim bizi almaya gelebilecekse onda kalirdim.

Ben once anneme giderim.kayinvalideme sik sik ugrarim ama kalmam acikcasi.kendi annem babam dururken once kayinvalideye gitmek tuhaf olur.ailem beni bekler yani ilk gunleri niye esimin ailesinde gecireyim ki?esimle gidiceksem de iki tarafta da olabildigince esit vakit gecirmeye calisirim.

Cevaplarınız için teşekkürler hanımlar. Ben kayınvalidemlerde de kalmayı düşünüyorum açıkçası onlar da bekler çünkü biliyorum. Ben gün olarak ne kadar kalmam uygun onu tam olarak bilemedim.

öce kv de sonra annende. ama şöyle de yapılabilir. kv de veya annede kalınır tatil boyunca. gün içinde akşama kadar diğerinde kalınabilir. sorun etmeyin şimdiden. duruma bakarsınız.

Ben önce kv gider 3 gün kalır bi de annemlere uğrayayım der çıkar en son gideceğim gün de gelir kv kalırım öyle giderim.
Ben asla rahat edemem o yüzden kalmam kvlerde.

ıkısı aynı sehırde ıse annemde kalırdım kv deme arada ugrardım esımde benımle gelecekse yarı orda yarı kendı aılemde kalırdım am aesım olmayacaksa kv dede kalmak gereksız

Back
X