selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. ben 2009dan beri evliyim ve eşimi çok sewiyorum ama 3 senedr bitmeyen bir sorunum var oda eşimin benle aynı yasta olan erkek kardeşi.. ilk evlendiğimz zaman evimiz eşimn dkkanının bir arka sokağndaydı bu arada eşim bayan kuaförü ve kardeşide.. eşimn istnbulda yasayan ailesi yok bu yüzden eşimn kardeşi dkkanda kalıodu ee tani biz evlendkten sonra hazrda ew war gelip bze yerleşti bende o zamn ses çıkaramadm burda ew dururken gdip dkkanda kalmasn die. daha 3 günlk ewlyken eşimn kardeşiyle yasamaya basladm bu arada aynı yastayz eşimn kardeşiyle. neyse sonra dkkanı kapadık baska biyere taşındık eşimn kardeşi askere gtti geldi ve şuan 3 senelk ewliyim ve hala eşimn kardeşiyle yasıyorum. artık bunaldım dayaamıyorum gtmiyor. eşimde ona git diyemiyor onlarda öyle şeyler yoktur birbirlerine git diyemezler. ben istemiyorum artık senle yanlız kalmak istiyorum yanlız yasamak istiyorm ewmde rahat etmek istiyorum diyorum senin kardeşin olsa ben aynı şeyi yapsam ne derdin diyor. ama bizim ailede böyle şeyler yoktur kimse kimsenn ewinde böyle uzun kalamaz ayıptır bi kere. en son bana o gtmez sen gdersin dedi birbirimize grdk sonra düzeldik yne. ama artık dayanamıyorm tamam eşimn kardeşi kötü biri değil hatta çok iyi bi insan ama ne kadar iyi olursa olsun ben dayanamıyorm artık evliliğimn en güzel zamanlarını yasayamadm ve yasıyamıoyorm. eşimn aileside ses çıkarmıyor o senn kardeşin nolucak diyorlar. üstelik ben çalışıyorum her akşam ewe gdlp sinr krizleri geçiriyorum artk bana yaptığı herşey batıyor ne yapıcağımı bilmiyorm gitmiyor ve hiçte gdicek gbi gözkmüyor... ve eşimle şuan oturdğmz ewin orda bi dkkan açmayı düşünüyorlar. bu demek oluyoki dhaa uzunn yıllarrrr birlikte yasıycazz... daha 21 yasındayım ve okadr çok üzüldmki dayanamıyorm. benim ailem böyle şeylere çok karşıdr ne kadr eşimn kardeşi olursa olsn benm onla aynı odada otrmam bile günah.. ama eşimm anlamıyor git diyemiyor..lütfen yardım edin ben ne yapıcağımı bilmiyorum...