- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
eşimin ailesi istnbul dşında yasıyor. kardeşide gidip orda yasamak istemiyor. istnblda bizimle kalmak istioyr arkads cevreside yok gdip ayrı ewde kalsın. ama hiç düşünmüyorlar ben şimdi hamile kalsam çocugm olsa ynemi bizimle kalıcak aklım almıyor ne olucağnı bilmiyorm iyiki çocugm yok şuan yoksa kafayı yerdm herlde. ben ewde yokken hatta ewdeyken ve uyurken bizim yatak odamıza bile griyor gardolabımzdan eşimn kıyaftlernden alıyor. artık hergn eşimle buyzden tartışıyorm ona oda bile yaptım bu huyundan wazgeçmedi eşim bikç defa söledi yatak odasına grme rahatsz oluyr diye yne değişe bişey yok bende kaynvalideme söledm o senn kardeşin bişy olmaz diyorlar. benm ailem artık gtsin diyor annem topla eşyalarını gel diyor babamda aynı düşüncede ben ne yapıcağmı bilmiyorum..
Bence laftan anlamıyorsa sende bu şekilde yasamak istemiyorsan ailen de arkanda çalısıyorsun da cek git evden burnunu sürt en azından.Cocuğunuz yok engelin yok.Bu zamana kadar nasıl katlandın özel kalmamış vazıyette nasıl sabrettin..