Hayat kimseye gulluk gulistanlik degil .
Yasadigin olayi da merak ettim
yasim 18 21 degil. burda is bulmak kolay degil daha lisem bitmedi ..Yaş 21 ama sanki 15 yaşında bir ergenin konusu gibi
Önce iş bulup çalışın Babanız ne iş yapıyor bilmiyorum ama büyük bir kesim az kazanıyor yapacak bişey yok evsiz sokakta kalmaktan iyidir..
Önce halinize şükredin ama dilden değil kalben sonra tekrar söyleyeyim iş bulup çalışın
iste sorun da orda ben tasinma isterim niye tasinmayim ki her gencin hayali bir tatmak ister yanliz evde oturmak arkadaslarla eglenmek felan belki gun gelecek sikilacagim ama yinede istiyor insan ama bir yandan da ailemi yanliz birakirsam vicdanim rahat etmiyor ama hayat da böyle gecmez ki hep ailemi mi dusunecem ? kendimi dusunmeyim mi ? istediklerimi yapmayim mi ?Basina bir kez kotu olay geldi diye hep oyle olacak degil aklindan kotu dusunceleri uzaklastir once.
Hem sen cok kucuksun daha evlenmeyi dusunmek icin, hele tehdiyle santajla falan evlilik karari vermen uzdu beni. Iyi ki de evlilikle bitmemis sonu.
Amacanim simdi aileni maddi acidan zor duruma sokan da sen degil misin zaten eline para gecince onlari o durumda birakip ayri eve cikmak vicdanen rahatsiz etmez mi seni
yok 18 yasindayim 20 yaslarinda meselgimi elime alirim ve karisik anlattigim icin k.bakmayin turkcem kötu olabilirçok karışık anlatmışsın ya
zar zor anladığım kadarıyla 21 yaşındaymışsın ama yaşının verdiği olgunluğu taşımıyorsun gibi.
14 ünde kalmışsın sanki,ailen haklı ayrı eve çıkmana izin vermemekle.
Oradaki egitim sistemini bilmiyorum ama sinava girip turk universitelerine kolaylikla yerlesebilirsiniz hem ortamdan uzaklasip kafa dinlersiniz hem de hayalinizi gerceklestirip eve cikmis olursunuz. Baska da cozum gelmiyor aklimaiste sorun da orda ben tasinma isterim niye tasinmayim ki her gencin hayali bir tatmak ister yanliz evde oturmak arkadaslarla eglenmek felan belki gun gelecek sikilacagim ama yinede istiyor insan ama bir yandan da ailemi yanliz birakirsam vicdanim rahat etmiyor ama hayat da böyle gecmez ki hep ailemi mi dusunecem ? kendimi dusunmeyim mi ? istediklerimi yapmayim mi ?
18 yasindayim im :)Daha 17 17 17ymiisss
yok 18 yasindayim 20 yaslarinda meselgimi elime alirim ve karisik anlattigim icin k.bakmayin turkcem kötu olabilir
yok ya öyle degil calisiyorum suan ama okumak da istiyorum ama calismazsam eve para gelmez onun icin simdilik calisiyorum maddi durumlar duzelince bir meslek edinecegim o zaman tasinmak istiyorum ama ailem karsi isteçalışmak istemiyorsun,okumak istemiyorsun ama ayrı eve çıkmak istiyorsun.
birde sinir krizleri geçiyormuşsun saçını başını yoluyormuşsun bu istediğin mantıklı mı sence.
yok ya öyle degil calisiyorum suan ama okumak da istiyorum ama calismazsam eve para gelmez onun icin simdilik calisiyorum maddi durumlar duzelince bir meslek edinecegim o zaman tasinmak istiyorum ama ailem karsi iste
öyle tabikiOkulunuzu bitirmeli, meslek edinmeli, mesleğinizle ilgili çalışıp sonra ayrı eve çıkmalısınız, hayat böyledir, anne baba dahi olsa kimse kimseye 2. bir ev açıp birde masraflarını karşılayamaz.
haha ne biliyim stress yapiyor insanöyle bir anlatmışsın ki
çok zor anladım daha o zamana gelene kadar bulursun bir yolunu şimdiden takma.
kim öle kim kala demişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?