esim en son dedi tamam dedi seni goturmucem bakalim izin zamani gelsin bana yine teklif edecektir bir kere daha tartisma cikacaktir oyle yapcaz zaten ben kendi ailemde kalcam ama iste cocuklar nasil olcak bilmiyorum buyugunu muhakkak goturmek isticek bu sefer benimkiler sorcak nerde diye bakalim ne yalanlar soylicez
kusura bakma ama bu derece saygısız duruma gemenizde hiçmi senin suçun yok,bu derece suçsuz oabiirmisin sence,sende bi yerde hata yapmışsındır mutaka..
yazmistim zaten tekrar yazim ben tek sucum sinirlenip icime atip kapilari biraz sert kapatmam ve yuzumun gulmemesi suratsiz olmam onlarda bun u soyluyor zaten nasil gulebilirim iki yuzluluk yapamiyorum iste yapsam iyi olcak ama yenemiyorum su huyumu yapmacik olamiyorum biri benim icin kotu bisey soyledini duyunca o insandan soguyorum mesafeli duruyorum kim olursa olsun
canım merhaba.
insanların arkandan konuşmaları yuvanı yıkmak için bir sebep olmamalı.bence sinirlenmek içinde bir sebep olmamalı. bırakacaksın onları bir kenara,ne halleri varsa görsün.
dırdırcı bir kadın sakın olma,senide eşinide yorar.
ailesinin yanına beraber gidin. tavrını koy,seni ezmelerine asla müsade etme.
sakın ama sakın bağırarak cevap verme ,sukunetini koru,cevabını öyle ver. kapıları çarpıp,surat asma,ama yüzlerine gülme de. çocuklarının annesi sensin,onlar senin.sevsinler gezdirsinler asla esirgeme. oradayken eşini ayart akşamları dışarı çıkın,hatta çocukları onlara bırakıp yalnız çıkın. en büyük silahın kadınlığındır,ama onuda kadının çenesi gölgeler. benden sana tavsiyeler.
bu arada asla yavrularından hırsını alma derim.onlar daha çok küçük. sana dönük büyüsünler. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?