- Konu Sahibi Jigglypufff
Dün sevgilimle buluştum ve akşama kadar herşey gayet güzeldi. Bi cafeye oturduk güldük eğlendik sonra telefonunu aldım ve aldığım an panikledi. Bir kızla mesajlarını gördüm mesajda "seni çok seviyorum, tahrik mi oldun" vb yazışmalar vardı. İki sevgili gibi konuşmuşlar.Ben diğerlerini okumaya kalmadan bağırdı ve telefonunu istedi bende verdim. Ondan sonra kıyamet koptu zaten. İstanbuldan geliyor Ankaraya belli zamanlarda, bin otobüsüne git bidaha karşıma çıkma dedim arkamdan yalvardı. Sözde o kız kuzeniymiş kız kuzenleriyle arasında ki muhabbet öyleymiş, kuzeninin sorunları varmış özel şeyleri varmış okusan herşey daha kötü olurdu açıklayamayacağım şeyler var ve bunların hepsi ailevi şeyler dedi. Bende bana kuzenin olduğunu kanıtla öyleyse ara şimdi dedim ararsam herşey daha kötü olur filan dedi. Neymiş efendim kuzeni telefondaki gibi samimi konuşurmuş, bana inat yaparmış aramız daha beter bozulurmuş.Benim kuzenlerim kız arkadaşlarıma böyle şeyler yapar dedi.Seni seviyorum seninle bi gelecek istiyorum ben seni kalbimden çıkaramazken başkasına nasıl bakarım eğer hayatımda başka biri olsa gelirken mesajlarını silerdim dedi. Benim de kafamı karıştıran nokta bu oldu. Neden o mesajları silmedi? Madem onu arayamıyorsun facebook da ilişki durumu yapalım herkes öğrensin gizli saklın yoksa dedim.Yaptık ama kimseye görünmüyor on da ki ilişki durumu ve herkese görünür şekilde yaptım dedi. yalan söylüyor büyük ihtimal sadece bazı kişilerin görebileceği şekilde yapmış. Ne yapmalıyım bir akıl verin kafam o kadar karışık ki neye inanacağımı bilmiyorum