• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum

hesabimisilin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
8
21
3
28
Merhaba arkadaşlar önce kendimi tanıtayım.
Ankara yaşıyorum son sınıfım 21 yaşındayım bir firmada part-time gibi mühendis olarak çalışıyorum.

Bir bey var benimle ilgilenen benden bir yaş büyük o da çalışıyor mühendis olarak kültürlü bilgili oturmasını kalkmasını bilen merhametli gitar çalan biri sosyal medya kullanmaz iş haricinde çok tatlı bir annesi var-kayınvalide derdi olmaz- Ama kafamda sorular mesala ben 172 iyim o benden 2-3 santim uzun topuklu giysem uzun oluyorum,yakışıklık olarak on üzerinden 5 belki 6.

Ciddi düşünmek istiyor ama ben bilmiyorum tam aşık değilim ama işte bir sürü güzEl huyları var. Kızlar ileride böyle biri bulabilir miyim yada belli bir yaşa gelince “keşke yüzüne gözüne o kadar takılmasaymışım” der miyim?

Sizce bunlardan hangileri daha önemli yada ne ,ne kadar önemli? Çocuğun zamanını da çalmak istemiyorum bilmiyorum ne yapacağımı.

Bir insanı seviyorsan, boyu posu kaşı gözü sadece tefferuattır. Sevmiyorsun ki gözüne batıyor. Kayınvalide konusuna çok güvenme, yüzüğü takınca anakonda oluveriyor çoğu.

Aşık değilsin, kaşını gözünü dert ediyorsun ayrılırsam böyle birini bulabilir miyim diyorsun, aşık olmadığın adamın neyini arayacaksın ki zaten?

Kaynana derdi olmaz mı :)
Eminim bir çok kişi bunu demiştir evlenirken. Neyse mesele o değil de, kası gözü güzel, boyu posu yerinde olanları da görüyoruz. Merhamet, saygı ve sevgi bunlar olmadıktan sonra tipin önemi kalmıyor evlilikte, bir süre sonra..

Yazmayayım dedim de, insanlardan fikir isteyip peşinden fırça atar gibi yorum yazmak? İyi madem bacım aşık olanlar sonradan konu açıyorsa bu şekil devam et. Ne diyelim.

Fırçalamak? Görmüyor muyuz? 6 bin sayfa var bakın kafadan yarısı bu hakkındadır. Yanlışsa yanlış deyin. Karşı fikir üretiyorum sadece. Aklımda “yarın gideyim de evleneyim”fikri yok.
Kendi kendime yeten/yetecek olan bir insanım.

Fırçalamak? Görmüyor muyuz? 6 bin sayfa var bakın kafadan yarısı bu hakkındadır. Yanlışsa yanlış deyin. Karşı fikir üretiyorum sadece. Aklımda “yarın gideyim de evleneyim”fikri yok.
Kendi kendime yeten/yetecek olan bir insanım.
Kimse evlen demedi ki zaten, fikir sormuşsun sevmiyorsan ayrıl dedik. Çocuğun zamanını mı harcıyorum demişsin, evet dedik. İnsanlar aşık olduklarında konu açıyorlar diye öylesine biriyle mi olalım?

Sırf iyi diye evlenilmez kimseyle.. ayrıca daha yaşın küçük beklemeni tavsiye ederim.. kişi ne kadar iyi aynı çatı altında yaşamadan bilemezsin. Önemsemen gereken husus ta boyu posu kaşı gözü değil sana ne hissettirdiği sana ne kadar değer verdiği bu değer karşısında kalbinde nelerin olduğu.. kaşı gözü insana geçici olarak tahsis edilmiş :)

Çocuğun zamanını da çalmak istemiyorum
Bak yapman gerekeni yazmışsın. Yap o halde, ve adamın zamanını boşa tüketme. Bırak o da kendisini olduğu gibi kabul eden birisini bulsun. Sende kendine gore birisini bulursun elbet.
Ayrıca 170 - 175 boyda çok çok normaldir.

Iyı birisi kaçırmayayım bu kişiyi diye düşünmek için genç bi yaştasın bence.Daha oo bir sürü erkek tanıyacaksın acele etme derim

Back
X