• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum

Aşk ve etkileşim çok önemli. İyi biri olması mühim değil ki.

Asik olduğun insan seni heyecanlandirmali. Sonuçta aynı evi aynı yatağı paylasacaksin. Ruhunu ve bedenini aynı anda begenmelisin.

Bilmiyorum yaa,boy benim için önemli,olmazsa olmaz kriterlerimden..ne yapayım şimdi hiç topuklu gitmeyeyim mi yani,hayatım boyunca giymişken..

Boyunu, kaşını, gözünü dert edemeyecek şekilde sevecegin biriyle ilişkiye başlamak daha mantıklı daha çok küçüksün sanki yasin cok geçmiş de son kismetmis gibi konu açmışsin ben mutlaka bir çekim olması gerektiğine inananlardanim ilk zamanlarda oluşmazsa sonra olmuyor genelde. Romantik biri değilim ama bu çekim bambaska bir şey olur ya da olmaz. Boyu dert tipi dert sizin için ben de uzun sayılmam ama uzun boy iyi oluyor ya:KK45:öhöm konu bu değil. Birini severseniz fiziki özellikler sizin için önemli olmaz.

21 yasinda bir iliski icin kendini zorlama
Ask yok hoslanma yok
Mantik yurutmeye calisiyorsun sadece

Oluruna birak
Belki bir iliski olur ama evlilik olmaz vs

Şirinde çok güzel bir kadın değilmiş. Ama Ferhat birde ona benim gözümden bakın demiş :) biraz tanımaya çalış derim baktın hala etkileşim olmuyor uzatmazsın. Sırf iyi biri diye hayır işlemek için evlenecek halin yok ya.

Kayınvalidenin tatlılığından bu kadar emin olma başta hepsi öyle gözüküyor sakın ailesine bu kadar güvenme bende eski nişanlmn annesine öyle demiştim çok şanslıyım falan sonra bizi büyük ölçüde ayıran o oldu.
Boya gelince ortalama standartlara göre uzun boylu bir kızsın zaten senin gibi uzun boylu bir erkek bulman o kadar kolay olmaz, bulabilirsin belki ama başka özellikleri uymaz zaten hayatına o kişi girince bi yerden sonra normali oymuş gibi görünür sana seni mutlu edeceğine inanıyorsan görüntüsüne o kadar takılma.
Ben sevgi ve saygıyı aşktan daha çok önemserim, burda aşk evliliği yapan bir çok evliliğin nasıl sonuçlandığını görüyoruz. Karşındaki sana saygı duyup değer verip süprizlerle mutlu ediyorsa ister istemez seversin. Ama içinden öpmek sarılmak gelmiyorsa elektrik yoksa ve yakın hissetmiyorsanda fazla zorlama derim :))

21 yaşında bunları düşünmen bile garip. Gez, toz, yaşa, paranı kazan. Evliliğe acelen ne.
Hani desem çok aşıksın o da yok.
Daha iyisini bulabilir miyim diye evlenme lafını yakıştıramıyorum gencecik kızlara.
Bulursun.
Hem de neler neler bulur, ne aşklar yaşarsın.
Ama 21 yaşında önüne ilk çıkanla, hem de içine bile sinmeyen biriyle mecburmuş gibi evlenirsen, aradan geçen zamanla 'ah ben ne yaptım, gençliğimi bile yaşayamadan kendimi eve adadım' diye yakınır akranlarının dünyayı gezip, eğlenmelerini internetten likelarsın.

İnsan sevince boyuna posuna takılmıyorsun. Yakışıklı geliyor sana baktıkça bakarsın geliyor. Muhtemelen şu an sevgiden çok mantık seni ona bağlayan.
Boy konusuna takılma. Seninle aynı boylarda biri olarak benden kısa olmasın ona razıydım ben. Ki öyle de oldu eşim beş cm uzun benden.

nişanlımla aramda 8 cm fark var topuklu giyince geçiyorum hatta onu geçmeyi bile seviyorum hiç böyle düşümemiştim:oops:

düşün şuan boyu batıyo evlensen kimbilir neler batıcak
Evlenmek için evlenmeyin arkadaşlar hissettiğinizde evlenin
3ün 5in hesabı yapılıyosa olmamış o

Valla sana bir şey söyleyim mi ..
Şuanki eşim ile, 2012 yılında üni okurken tanıştık, o zaman 20 yaşındaydım..
Peşimde çok dolandı, türlü kaprislerimi inatlarımı, aksiliklerimi çekti.. ama içime ısınamıyordu bir türlü, içime sinmeyen bir şeyler vardı..
Arkadaşlarım hep; x ile evlenirsen seni hiç üzmez kıymetini çok iyi bilir, sakın bu çocuğu yarı yolda bırakma diye telkinlerde bulunuyorlardı..
Bana nasıl davrandığını düşün Yani..
Neyse gel zaman git zaman evlendik..
Fakat şimdi öyle değişti ki .. o beni üzmeye korkan insan tartışma esnasında pat diye birşey söyler kalbime öyle oturur ki, o ilgi alakası %70 oranında azaldı..
Yani karşındaki kişi asla böyle kalmayacak bunu kabul et, eğer onun ilgisini alakasını seviyorsan yol yakınken dön, çünkü evlendikten sonra onlar çok azalıyor..
Onun dışında eşimin bir kötü alışkanlığı yoktur, benden ayrı para bile harcamaz senin hakkına giriyorum diye, öper sarılır, sevdiğini söyler.. ama en ufak tartışmada da karşılıklı restler çekilir.. işte iyi kötü idare ediyorum şimdilik..
İnsan olgunlaşıyor, 5 yıl önceki ben olsam mesela asla çekmezdim , en ufak ters davranışında çeker giderdim..

Merhaba arkadaşlar önce kendimi tanıtayım.
Ankara yaşıyorum son sınıfım 21 yaşındayım bir firmada part-time gibi mühendis olarak çalışıyorum.

Bir bey var benimle ilgilenen benden bir yaş büyük o da çalışıyor mühendis olarak kültürlü bilgili oturmasını kalkmasını bilen merhametli gitar çalan biri sosyal medya kullanmaz iş haricinde çok tatlı bir annesi var-kayınvalide derdi olmaz- Ama kafamda sorular mesala ben 172 iyim o benden 2-3 santim uzun topuklu giysem uzun oluyorum,yakışıklık olarak on üzerinden 5 belki 6.

Ciddi düşünmek istiyor ama ben bilmiyorum tam aşık değilim ama işte bir sürü güzEl huyları var. Kızlar ileride böyle biri bulabilir miyim yada belli bir yaşa gelince “keşke yüzüne gözüne o kadar takılmasaymışım” der miyim?

Sizce bunlardan hangileri daha önemli yada ne ,ne kadar önemli? Çocuğun zamanını da çalmak istemiyorum bilmiyorum ne yapacağımı.
Ciddi düşünmekten kastın evlenmekse ikiniz de bunu düşünecek yaşta değilsiniz. Benden sana bir büyük tavsiyesi önce hayatını yaşa ve hayatını yaşamamış biriyle de asla evlenme. Yaşamadığı her ne varsa içine oturur ve evliyken tek başına yaşar.

Back
X