- 6 Şubat 2018
- 336
- 278
- 18
- 33
- Konu Sahibi Albatross35
-
Evet cok üzgünüm inanın inkar edişine mi mübarek aya mi hamileyim ona mı neye yaniyim ne ye üzelecegimi bilemiyorum artıkBu mübarek ramazan gününde bile izliyorsa, sen ne dersen de yine izler!...
Eminim zaten hep inkar ediyorSeviyorlar zamane erkekleri öyle şeyler bakmaya:))
Sizin demenizle vazgeçeceğini sanmıyorum...
Gizli gizli devam edecektir...
Uzulmeyin bebege zarar[/QUOT elimde degil çok üzülüyorum ve ben eşimi öyle biri zannetmiyordum hayal kırıklığı ve gözü baskalarinda düsüncesi çok zoruma gidiyor
Çok denedim inkar ediyor üstüne bna bagiriyor beni neyle itham ediyorsun diyeKarsiniza alıp konuşsaniz neden böyle bi seye ihtiyac duyuyorsun gururumu kiriyor üzülüyorum diye..bagirip cagirararak degil de...
Kanit var ortada youtebe geçmisi neyini inkar ediyor acaba..Çok denedim inkar ediyor üstüne bna bagiriyor beni neyle itham ediyorsun diye
Sence bunu izliyen devamı ni getirmezmiÜzülme elinden gelen bir durum yok niyetinde olan insan her türlü yapar engelleyemessin
Yani herşeyden olumlu sonuç çıkarmaya bak derim mesela böyle şeyler izlemek yerine farklı sitelerden kadınlara arkadaşlık yollayıp başka sohbet içinde olabilirdi ya da Allah korusun aldatma tarzı şeyler yaşanabilirdi demek istediğim beterden beteri var öyle düşün
Bende onaylamıyorum bu durumu ama en azından sadece bu tarz video izliyor devamı yok diyerek içini rahatlatan en azından bebek için sıkıntı stres yaşama
Yemin ederim çocuk açmıştır dediği bile oldu ki kizim 3 yasiyaşKanit var ortada youtebe geçmisi neyini inkar ediyor acaba..
Hamile olmadan öncede yakaladımE düşük tehliken var adam kendi kendine halletsin ne zararı var abartmayın artık yahu.
İşte bekarlıktan alışkanlık edindiyse evlense bile işini şipşak halletme yolu herhalde erkeklerin %60nda vardır bu durum bazıları prof eşleri yakalayamıyor.S
Hamile olmadan öncede yakaladım
Her seferinde buluyorum resimler izle yazıyor fln bna deseki evet izledim yine bir nebze icim rahat eder hep inkar ediyor ve beni terbiyesiz olarak görüyormuşDüşük tehlikeniz varmış ya.
Bir de adam konuda cahil herhalde. Youtube'da öyle videolar bulamaz ki
Ay adam geçmişi silmeyi bile bilmiyorHer seferinde buluyorum resimler izle yazıyor fln bna deseki evet izledim yine bir nebze icim rahat eder hep inkar ediyor ve beni terbiyesiz olarak görüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?