- 6 Şubat 2018
- 336
- 278
- 18
- 33
- Konu Sahibi Albatross35
-
İşte bekarlıktan alışkanlık edindiyse evlense bile işini şipşak halletme yolu herhalde erkeklerin %60nda vardır bu durum bazıları prof eşleri yakalayamıyor.
Ayrıca youtubeda öyle videolar pek bulamaz bi öneri daha; yasaklar hep cazip gelir bırakın kendi haline. Ortalık o kadar aldatma vakalarıyla dolu ki o tarz videolar masum kalıyor yanında.[/ Haklısınız ama çok üzgünüm bide eşime yakistirmazdim çok fazla hayal kırıklığı yarattı
Birliktelik Yok ama ben ona elimden gelenin fazlasını yapıyorum bu halimle dha öncede söyledim umursamiyor heralde tekrar tekrar yakaladigima göreHem mübarek gün izliyor hemde inlar ediyor ben olsam aldatma sayıyorum bunu bidaha görürsem biter derim bikere izlemisti eşim ben 2 aylığına ailemin yanına gitmiştim geldiğimde gördüm ama cok utanmisti bilgisayari kirdi hatta öyle söyledim bidahada izlemedi başkada bişey diyemiyorumhamile kadını üzmek bu arada cinsellik varmi yoksa gebelikten dolayı uzakmisiniz
Ne demek ha esle munasebet ha o.Fark biri helal biri haram.Sanirim yeteri kadar büyükYa mübarek ay mübarek ay deniyor ama sanki mübarek ay diye eşler münasebette bulunmuyor
Ha eşle birliktelik ha mast yani bazı yorumlar çok trajikomik
Ay adam geçmişi silmeyi bile bilmiyorYüzüne vurdunuz diye mi terbiyesiz olmuşsunuz?[/QUO evet ve silmeyi bilmediğinden emin değilim bence beni umursamiyor
Bende bu kanaatteyimNe demek ha esle munasebet ha o.Fark biri helal biri haram.Sanirim yeteri kadar büyük
Ne diyelim hiç hoş bişey değil karisinda bulamadigi neyi bir videoda buluyor acabaBirliktelik Yok ama ben ona elimden gelenin fazlasını yapıyorum bu halimle dha öncede söyledim umursamiyor heralde tekrar tekrar yakaladigima göre
İçeriğini bilmem günahının sevabınınNe demek ha esle munasebet ha o.Fark biri helal biri haram.Sanirim yeteri kadar büyük
İkisinide yapmasalar keşke degilmiİçeriğini bilmem günahının sevabının
Zaten dini yorum da yasak
Aldatıp günaha gireceğine bu şekilde girsin daha iyi
Abartılıyor çoğu şeyler
İşte nefis meselesiİkisinide yapmasalar keşke degilmi
Haklısınız da bilemiyorum inanın hamilelikte de olsa gerek benim hormonlar tavannİşte nefis meselesi
Ama gaza gelip de aranızı daha da bozmayın
Bağırıp çağırdıkça uzaklaşırsınız
Bunun açıklaması pek hoş olmaz o yüzden inkar ediyordur yüzünüze bakarak evet izliyorum demek istemiyordur vs vs
Çok teşekkür ederim bu ılımlı ve hoş tavrıniz icin ama hep izliyor mus gbig hissediyorum ve hislerimde pek yanilmamBiraz daha takipte kalın devam ediyorsa hemen bir uzman yardımı alsın .Bu sizde birşey bulup bulamamasından ziyade hastalıklı bir bağımlılık haline dönüşebiliyor bazı insanlarda ve tedavi edilmesi şart oluyor.Sadece cinsellik olarak düşünüp kendinizede haksızlık etmeyin.Sizinle uzaktan yakından alakası Yok .yokyere üzmeyin kendinizi.
Ben de yakalamistim üstelik indirmişti . Öyle telefon karıştıran bir tip olmadığım için de tesadüfen görmüştüm ... Sorduğumda arkadaşım aldı bugün telefonu o ş......z yapmış olacak dedi. Sonra tarayıcı geçmişinde yine aynı şey . Ne istiyorlar anlamış değilimMerhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım 3 yasinda kizim var ve 3 aylık hamileyim eşim 28 yaşında cinsel içerikli videolar resimler yakalıyorum tlfnda neyse daha önce yakaladım inkar etti ben bakmadim yapmadım fln dedi ama dün gece gece sahura kadar uyumadı neden uyumadigini sordum film izlediğini söyledi bende çok aldirmadim kizimda biraz önce çizgi film seyretmek istedi babasının tlfnunu getirdi YouTube girince geçmişe baktim çünkü dünden şüpheliydim ve gerçekten yanilmamism videolar resimler izlemis hep çok yoruldum artık üzülmek istemiyorum düsük tehlikemde var bişey söylersem bagircak cagircak üste cikmçık çalışacak ben bu durumdan çok sıkıldım ve çok üzgünüm ne olur akıl verin ne yapmalıyım?
Aynen benim esimde öyle tepki veriyorBen de yakalamistim üstelik indirmişti . Öyle telefon karıştıran bir tip olmadığım için de tesadüfen görmüştüm ... Sorduğumda arkadaşım aldı bugün telefonu o ş......z yapmış olacak dedi. Sonra tarayıcı geçmişinde yine aynı şey . Ne istiyorlar anlamış değilim
İkna olmaz o kadar net söylüyorum ve üstüne beni haksiz cikarip ailesine bile anlatabilir olayı o kadar büyütebilirKadınlar hisseder.O halde bunun bir rahatsızlık haline döndüğüne ve yardım alması gerektiğine ikna edin.Her ne kadar inkar ederse etsin yardım almayı kabul etmese bile bir ihtimal girip uzmanların yorumlarını vs okuyarak ergen olmadığını rahatsızlığa bir bağımlılığa dönmeye başladığını farkeder.
Çünkü kendisi izliyor o yüzden ..Aynen benim esimde öyle tepki veriyor
ne kadar inkar ederse etsin onun izlediğini biliyorum ve izlediği şeylere ben bakmaya utanıyorum biliyormusunÇünkü kendisi izliyor o yüzden ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?