Ne yapacağımı bilmiyorum:-(

Birliktelik Yok ama ben ona elimden gelenin fazlasını yapıyorum bu halimle dha öncede söyledim umursamiyor heralde tekrar tekrar yakaladigima göre

Birliktelik Yok ama ben ona elimden gelenin fazlasını yapıyorum bu halimle dha öncede söyledim umursamiyor heralde tekrar tekrar yakaladigima göre
Ne diyelim hiç hoş bişey değil karisinda bulamadigi neyi bir videoda buluyor acaba

Ne demek ha esle munasebet ha o.Fark biri helal biri haram.Sanirim yeteri kadar büyük
İçeriğini bilmem günahının sevabının
Zaten dini yorum da yasak
Aldatıp günaha gireceğine bu şekilde girsin daha iyi
Abartılıyor çoğu şeyler

İkisinide yapmasalar keşke degilmi
İşte nefis meselesi
Ama gaza gelip de aranızı daha da bozmayın
Bağırıp çağırdıkça uzaklaşırsınız
Bunun açıklaması pek hoş olmaz o yüzden inkar ediyordur yüzünüze bakarak evet izliyorum demek istemiyordur vs vs

Haklısınız da bilemiyorum inanın hamilelikte de olsa gerek benim hormonlar tavann

Biraz daha takipte kalın devam ediyorsa hemen bir uzman yardımı alsın .Bu sizde birşey bulup bulamamasından ziyade hastalıklı bir bağımlılık haline dönüşebiliyor bazı insanlarda ve tedavi edilmesi şart oluyor.Sadece cinsellik olarak düşünüp kendinizede haksızlık etmeyin.Sizinle uzaktan yakından alakası Yok .yokyere üzmeyin kendinizi.

Çok teşekkür ederim bu ılımlı ve hoş tavrıniz icin ama hep izliyor mus gbig hissediyorum ve hislerimde pek yanilmam

Ben de yakalamistim üstelik indirmişti . Öyle telefon karıştıran bir tip olmadığım için de tesadüfen görmüştüm ... Sorduğumda arkadaşım aldı bugün telefonu o ş......z yapmış olacak dedi. Sonra tarayıcı geçmişinde yine aynı şey . Ne istiyorlar anlamış değilim

Kadınlar hisseder.O halde bunun bir rahatsızlık haline döndüğüne ve yardım alması gerektiğine ikna edin.Her ne kadar inkar ederse etsin yardım almayı kabul etmese bile bir ihtimal girip uzmanların yorumlarını vs okuyarak ergen olmadığını rahatsızlığa bir bağımlılığa dönmeye başladığını farkeder.

Aynen benim esimde öyle tepki veriyor

İkna olmaz o kadar net söylüyorum ve üstüne beni haksiz cikarip ailesine bile anlatabilir olayı o kadar büyütebilir

Anlatamaz en azından erkeklik gururu dedikleri şey varsa kabul edemez.Size İnkarıda buyüzden o halde siz ortaya konuşun kızım sana söylüyorum misali :) fanteziden ziyade rahatsızlık olduğunu iliklerine kadar hissetsin siz dimdik karşısında emin emin dururken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…