- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi Albatross35
-
Çocuk açtı dediği oluyor ALLAH askina siz neyden bahsediyorsunuzTelefon çocuğunuzun elinde geziyor , yanlışlıkla geçmişe tıklasa ve o videolardan biri açılsa çocuğunuz görse falan ya da bilmeden izlese.Ne sorumsuz insanlar var ya.
Aynen katılıyorumMübarek günde evde mis gibi karısı varken ve o bir can daha taşıyorsa tehlikesine rağmen bu sözde adam uckurunun pesindeyse neyse bu cümleyi tamamlarsam ban yerim .
Ben "neyden" mi bahsediyorum ? Söyliyim.Eşinizin o tür videoları izleyip mastürbasyon yapmasından daha öncelikli bir sorununuzdan bahsediyorum.Ufacık çocuğun elinde telefonun ne geziyor olmasından bahsediyorum.Çocuk açtı dediği oluyor ALLAH askina siz neyden bahsediyorsunuz
Siz yanlış anladınız o tarz şeyleri umursamiyor demeye çalıştım çocuk görmüs çok ta önemli degde onun için olsaydı izlemezdi yada çocuk yanlışlık la açmıştır demezdi demeye çalıştımBen "neyden" mi bahsediyorum ? Söyliyim.Eşinizin o tür videoları izleyip mastürbasyon yapmasından daha öncelikli bir sorununuzdan bahsediyorum.Ayrıca ufacık çocuğun elinde telefonun ne geziyor olmasından bahsediyorum.
O umursamıyorsa sen umursa ve çocuğunun eline telefon verme.Bişey izleticeksen de sen kendin aç , o elinde getirmesin telefonu.Eşine gelince vazgeçeceğini düşünmüyorum , her erkek izliyor bence zaten.Benim eşim izlemiyor diyen de bence kandırılıyordur.Siz yanlış anladınız o tarz şeyleri umursamiyor demeye çalıştım çocuk görmüs çok ta önemli degde onun için olsaydı izlemezdi yada çocuk yanlışlık la açmıştır demezdi demeye çalıştım
Ben ne dediysem de o zaten bir yolunu bulup yapmisdir. Evet çok iğrenç bence . Bunları izledikce de eşlerinden beklentileri yükseliyor .Allah ıslah etsinJ
ne kadar inkar ederse etsin onun izlediğini biliyorum ve izlediği şeylere ben bakmaya utanıyorum biliyormusun
Bu tarz konu bende açmıştım ben pes ettim yasak koydum olmadi konuştum olmadi kavga çıkardım olmadi saldım bende sonra kendi kendine unuttu galiba baksa da umurumda değil onun için paşa gönlümü üzecek degilim. bosver bakmayan yok heralde ama sonra zamanla unutuyolar kendini de bebegini de üzme degmezMerhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım 3 yasinda kizim var ve 3 aylık hamileyim eşim 28 yaşında cinsel içerikli videolar resimler yakalıyorum tlfnda neyse daha önce yakaladım inkar etti ben bakmadim yapmadım fln dedi ama dün gece gece sahura kadar uyumadı neden uyumadigini sordum film izlediğini söyledi bende çok aldirmadim kizimda biraz önce çizgi film seyretmek istedi babasının tlfnunu getirdi YouTube girince geçmişe baktim çünkü dünden şüpheliydim ve gerçekten yanilmamism videolar resimler izlemis hep çok yoruldum artık üzülmek istemiyorum düsük tehlikemde var bişey söylersem bagircak cagircak üste cikmçık çalışacak ben bu durumdan çok sıkıldım ve çok üzgünüm ne olur akıl verin ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım 3 yasinda kizim var ve 3 aylık hamileyim eşim 28 yaşında cinsel içerikli videolar resimler yakalıyorum tlfnda neyse daha önce yakaladım inkar etti ben bakmadim yapmadım fln dedi ama dün gece gece sahura kadar uyumadı neden uyumadigini sordum film izlediğini söyledi bende çok aldirmadim kizimda biraz önce çizgi film seyretmek istedi babasının tlfnunu getirdi YouTube girince geçmişe baktim çünkü dünden şüpheliydim ve gerçekten yanilmamism videolar resimler izlemis hep çok yoruldum artık üzülmek istemiyorum düsük tehlikemde var bişey söylersem bagircak cagircak üste cikmçık çalışacak ben bu durumdan çok sıkıldım ve çok üzgünüm ne olur akıl verin ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?