Keşke yardım edebilsem size... Üzülmeyin demek saçma olur biliyorum. Ama inanın ilerde herşey daha güzel olacakHerkese merhaba
Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim bu evlilik sürecinde 3 kere hamile kaldım ilk 2 bebeğimi 3 er aylıkken karnımda kalbinin durması sonucu kaybettim. 3. Hamileliğinm çok güzel geçti Kız çocuk bekliyorduk herşey hazırdı 9 ay 7 günlük hamileyken o gün bebeğimin hareket etmediğini farkettim ve eşimle hastaneye içimizi rahatlatmak için gittiğimizde kızımızın öldüğünü öğrendik ve hastaneye yattım o gece suni sancıyla ölmüş olan kızımı doğurdum ertesi akşam saat 21.35 te 2.780 gr 49 cm bir ölü kız bebek dünyaya getirdim. Doğumumda çok zor geçti psikolojimde çok bozuldu. Şimdi üzerinden 2 hafta geçti ve hiçbir şeyden zevk alamıyorum gülünce kendimi suçlu hissediyorum eşime hissettirmemeye çalışıyorum ama ben yıkıldım nasıl toparlarım bilmiyorum boşlukta gibiyim. Şimdi de sürekli eşimi ve ailemi kaybetme korkusu yaşıyorum içimde sürekli o korku var eşim iş değişikliği yaptı ve yeni işi eski işine göre biraz daha uzak bi yerde şimdi sürekli kötü düşünceler giriyor aklıma ben nasıl kendime gelicem. Benim gibi bi olay yaşayıp bu duyguları hisseden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?