Ne yapacağımı bilmiyorum..

Dileray09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
4
1
1
29
Herkese merhaba
Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim bu evlilik sürecinde 3 kere hamile kaldım ilk 2 bebeğimi 3 er aylıkken karnımda kalbinin durması sonucu kaybettim. 3. Hamileliğinm çok güzel geçti Kız çocuk bekliyorduk herşey hazırdı 9 ay 7 günlük hamileyken o gün bebeğimin hareket etmediğini farkettim ve eşimle hastaneye içimizi rahatlatmak için gittiğimizde kızımızın öldüğünü öğrendik ve hastaneye yattım o gece suni sancıyla ölmüş olan kızımı doğurdum ertesi akşam saat 21.35 te 2.780 gr 49 cm bir ölü kız bebek dünyaya getirdim. Doğumumda çok zor geçti psikolojimde çok bozuldu. Şimdi üzerinden 2 hafta geçti ve hiçbir şeyden zevk alamıyorum gülünce kendimi suçlu hissediyorum eşime hissettirmemeye çalışıyorum ama ben yıkıldım nasıl toparlarım bilmiyorum boşlukta gibiyim. Şimdi de sürekli eşimi ve ailemi kaybetme korkusu yaşıyorum içimde sürekli o korku var eşim iş değişikliği yaptı ve yeni işi eski işine göre biraz daha uzak bi yerde şimdi sürekli kötü düşünceler giriyor aklıma ben nasıl kendime gelicem. Benim gibi bi olay yaşayıp bu duyguları hisseden var mı?

Başınız sağolsun. O cennete göçüp giden melekler ahirette şefaatçiniz olacak inşallah. Çok zor ne desek boş. Allah yardımcınız olsun.

Canım Rabbim sana sabır güç kuvvet versin inşallah . İçine atmamaya çalış ağla acını yasa ve zamana bırak kendini geçecek inşallah. Toparlanamazsan da destek al mutlaka . İnşallah sağlıkla yavrucaklar alırsın kucağına bir daha böyle acılar yaşamazsın.

Allahim sana sabirlar versin. bir kadinin yasayabilecegi en zor seyi yasamissin. bu cok normal boyle davranman. Ancak bir tanidigim senin durumundaydi tam 3 kez dusuk yapti. bir bebegini de bes aylikken olu dogurmak zorunda kaldi. ancak Allah ona saglikli bir bebek nasip etti en sonunda. onun sevgisiyle tum kotu gunler geride kaldi. guzel gunler gelecek. merak etme. cok gecmis olsun diyorum. acinizi saklamayin. yasayin. icinize attikca daha cok sikintiya girersiniz.

Keşke yardım edebilsem size... Üzülmeyin demek saçma olur biliyorum. Ama inanın ilerde herşey daha güzel olacak

Allah sabır versin canım çok zor ama Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez inşallah bir an önce atlatırsın

Çok ağır bir travma yaşamışsınız kaygı endişe kayıp acısı hepsi birbirine karışmıştır çok geçmiş olsun. Kısa vadeli bile olsa profesyonel destek almaya çalışın. Acınızı üzerini örtmeden içinizi de oymadan kabullenip atlatmanıza yardımı olur

Hepinizden Allah razı olsun derdime ortak olup fikirlerinizi söylediniz. Bende destek almayı düşünüyorum çünkü sürekli daha kötü şeyler düşünüyorum 11 yaşındayken de babamı kaybettim o yüzden herhalde sürekli yanımdakileri kaybetme korkusu yaşıyorum. Eşimle 3 yıldır birlikteyiz ama çok fazla kötü şey atlattık o yüzden çok fazla bağlandık birbirimize benim en büyük destekçilerim annem ve eşim her akşam yattığımda her sabah uyandığımda hep o korku var içimde. Kimse de anlamıyor bu şekilde konuşup anlatamıyorum kimseye sizlerde beni dinleyip ortak oldunuz bana Allah razı olsun hepinizden

Allah sabır versin. Dünyada nasipleri yokmuş meleklerin. Çok zor şeyler yaşamışsınız. Ne güzel ki eşiniz hep destekçiniz olmuş. Birbirinizin elini bırakmayın. Dünyada derdi çok olanın Allah yanındadır bunu unutmayın. İnşallah sağlıkla bir evlat sahibi olursunuz. Her şeyin vakti, zamanı var. O gün gelince tüm kapılar açılır. Sabredin yeter ki.

Allah yardımcınız olsun
Bende iki aylıkken yeğenimi kaybettik ve o an yanındaydım ardan kaç yıl geçti am hala o gün beni en çok sarsan gündü
Ve bebeğime onun adını verdim
Yeğenimden sonra bi ölüm korkusu geldi sevdiklerimi kaybetme korkusu
Hele evladımı
Öylesine korkuyorum ki
Keşke yeğenim öldüğünde orda olmasaydım bu kadar etkilenmezdim diyorum
Küçücük bir bebeğin ölüsünü taşımak çok acı
Kucağınıza aldıktan sonra kaybetmek daha zor emin olun
Rabbim yine verir
unutuluyor zamanla acısı hafifliyor

Rabbim sabır versin kardeşim inan diyecek bişey bulamadım, ne olursa olsun hayat devam ediyor inşaallah hayatın boyunca hep mutlu olursun .

Allah razı olsun. sürekli diyorum Rabbim bu acıyı unutturacak daha büyük acılar yaşatmasın diye tek tesellim eşim ve ailem Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın

Allah sabır versin canım. Ailene gidip biraz orda vakit geçirme şansın varsa iyi gelebilir sana. Psikolog destegi alabilirsin rahatlarsın daha kendini kotu hissetmeden zaman ilerlemeden.kendini kapatma Allahin vardır bir bildigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…