Ne yapacağımı bilmiyorum

çocuk istemiyor olabilir mi? yoksa hep mi isteksizdi?
Çocuk isteği en başından beri vardi. Benden daha çok istiyor. Evlendigimizdede öyle çok fazla istekli değildi ama sıklığı eskisi kadar değil artık

Hklisin canim sjtagimizi karsilayamacaksa neden aldi beni demi
Ne diyorsun sen ya ne sacmaliyorsun. Evlilik de cinsellik olmasin ozaman sende haklısın. Ben abartiyorum işte dimi?

Benim gozlemim esimden Benn yaklasigim zaman oluyor ama ben bakımlı gezip onu hiç umursamadigim zaman daha istekli oluyor belki esinizde öyledir belki kendi etkilenmek istiyordur siz fazla yaklasmayin bide ona fırsat verin

Onuda yaptım. Her yolu denedim. Ama değişen bişey yok maalesef

Hergun tepesine binipte gel benimle sevis demiyorum herhalde. İstekli oldugum zamanlarda yanina yaklaşıyorum. Odami olmasin

2 gün seviştik 3. Gün yanaşmiyor diyorsun? Bu isteksizlik değil bence, siz hergün istekli olabilirsiniz ama herkes hergun istekli olamaz özellikle çalışan biri için...

1 hafta boyunca durmadan hergün sevisemem ben şahsen arada 1 günün boş geçmesi lazım. Önceden de böyle hergün isteğiniz oluyor muydu?
Bence sırf çocuk için böyle yaptığınızı biliyor siz soylemesenizde.

Hergun tepesine binipte gel benimle sevis demiyorum herhalde. İstekli oldugum zamanlarda yanina yaklaşıyorum. Odami olmasin

Size yol gösteren insanlara sinirinizi akıtmayın.
Bende okudum yorumu gayet akıl verir nitelikte
Egonuz bu kadar yüksekse burada akıl danışmayın ya paraya kıyıp uzmandan destek alın yada çok bilmişliğinizle aynen devam

Akşamları kendisi vitamini de aliyor, keci boynuzu da aliyor. Ne icin aldiginida bilmiyorum. Kendi kendime hamile kalırım zaten diyorum.

Nasipse olur dediğim gibi stres yapma biz de istiyoruz ben de takip ediyorum yumurtlamayı, ilk zamanlar ben de stres yapıyordum ama artık bıraktım ne zaman olursa, İnşaAllah hepimize hayırlısıyla nasip eder rabbim.

Önce aranızdaki problemi giderin bana kalırsa. Çocuktan sonra işler sarpa sarar çünkü. Aranız tamamen açılır. Bu şekilde birbirinizden koparsınız.

Erkegi stres altına sokmadan yönlendirme lazım. Bugün yumurtlama günü hadi gel diyerek degil de, normal bir günmüş gibi, dikkatini o yöne çekmemeniz lazım.

Orda yanlış bir aktarim olmuş. İki gün üst üste değil. Yoksa bende hergun bir araya gelemem:)

Ego mu ne alaka? İlk yazdığı akıl verme değil gibiydi. Bende orda kötü bir cevap verdigimi düşünmüyorum.

İstemiyordur bu kadar basit git konuş açık açık neden diye sor.

Onuda yaptım. Her yolu denedim. Ama değişen bişey yok maalesef
Valla ozman sizden sıkılmış da olabilir yok denecek kadar istegide olmayabilir bunuda eşinle açık açık konuşarak ogrenebilirsin bazı erkekler gerçekten cinsellikte bi haber yaşıyorlar ayda hatta bi kaç ayda bir kendi isteği dogrultusunda yasiyorlar. Her iki sebepsede coxuk düşünme yasin kaç bilmiyorum ama Hayati çocuk için zindan etmeye gerek yok ayrılığı dusunebilirsin sebebini öğrenip daha ilgili sevgili bi erkekle devam edebilirsiniz. Benim esimde aylarca giderim hiç benim kadar istekli olmaz cildiriyorum ağır laflar söylüyorum duzeltiyor hemen kendini hatta bu aralar biraz kafası doluydu ( güzel bi evimiz arabamiz iyi bir maasi ve baya bi birikimimiz olmasına rağmen hala para yok diyen adam kendisi) böyle saçma sapan kendine eziyet eden bi tip ve benden bi anlayış bekliyor. Dün biri bana instagramdan yazmıştı normalde engellerim o kişi bana esin seni tatmin ediyormu diye yazdı engelledim ama bunuda eşime söyledim ve soyledigimden beri peşimde dört dönüyor bazen gerçekten herseyi hak ediyorlar

Stese kendim giriyorum ama ona hiç belli etmiyorum. Keşke öyle yapsam onun yüzünden olsa. Bir şekilde kendimi duzeltirdim.

Galiba benimkide bi haber cinsellikten. Onun dışında çok iyiyiz bana karşı da çok ilgilidir. Hiç kavgamiz olmadı mesela. Herzaman el ele dip dibeyizdir. 31 yasindayim bu arada.

Canim aktardan keciboynuzu ozu pekmezi var onu al. Sabah ve aksam 1 tatli kasigi yesin. Bizde cocuk denerken yumurtlama günlerini kacirmamamiz lazimdi,esimin sperm sayisi bu keci boynuzu sayesinde artti. Ve o ay hamile kalmistim. Hem istek veriyo hem spermleri güçlendiriyor

bebek isterken gerçekleşen birliktelikler planlı olabilir bence..

Eşiniz bebek istemiyor olabilir başka sıkıntınız yoksa..benim iki gebeliğimde de ikimiz de istiyorduk ve takip ettik.

Eşim benim kadar hevesli olmazsa ben vazgeçerdim herhalde.otelerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…