- 3 Mart 2021
- 114
- 41
- 13
- 34
- Konu Sahibi BeklenenYolcu
-
Size şiddet uygulayan adamdan ayrılın. Adam sizden hırsını alana kadar size şiddet uygulamış ve sonrasında rahatlayınca gelip özür dilemiş. siz onun kum torbası mısınız?Hanımlar buraya kaydolmamın sebebi bebek hazırlığıydı. Evliliğinin 1 yıl olmasına 1 ay var. Eşimle çok kötü bir tartışma yaşadık. Ben bu ilişkide sürekli yapıcı olmaya çalışan, alttan alan biriyim. İkimizde üniversite mezunuyuz. O çalışıyor bense daha işe girmedim. Eşimi severek evlendim. Biraz görücü usulü gibi oldu ama biz tanışıp evlendik. Hiçbir maddi sıkıntımız yok. Dün kavga ettiğimizde ben başka odaya gidip karşılık vermedim. Ancak o tartışmayı devam ettirerek yanıma geldi. Hakaretler küfürler etti. Kaba kuvvet uyguladı. Ben ona karşılık verecek bir kuvvetteyim ama karşılık vermedim. O bunları bana yaparken yapma lütfen seni affetmem bu yaptıklarını söylediklerini affetmeyeceğim dedim. Ama o hakaretlerine devam etti, bağırdı çağırdı. Canım çok yandı kollarımı bacaklarımı çok kötü büktü. Dermanım kalmamıştı. Gözlerinin içine bakarak bitti, babamı ara beni alsın dedim. Yoksa yarın sabah ben gideceğim dedim. Telefonumu aldı, kapıyı kitledi anahtarı sakladı. Tükendiğimi hissettim. Sonra bir an bir şey oldu sanki bana yalvarmaya ayaklarıma kapanmaya başladı. Anlam veremedim. Belki karnımda evladın var, nasıl böyle hakaretler edebildin dedim. Af diledi. Ama bittiğini boşanacağımı söyledim. Bu evlilik içinde bir çok kere tartışma yaşadık. Zarar verdiği çok oldu.. Ben bebek sahibi olmak için çabalayan biriyim. Ama bütün bu yaşananlardan sonra böyle bir huzursuzluğun yaşandığı yere nasıl bebek dünyaya getireyim... Eşimi seviyorum. Huzurlu anılarımız da çok fazla. Ama tartışmada kavgada içinden bir cani çıkıyor... Bugün sabah giderken telefonumu bıraktı, kapıyı da kitlemeyip gitti. Çok kafam karışık. Bir yandan iyi yönleri de çok fazla bir yandan bana kötülüğü de çok fazla. Şu an evdeyim. Baba evine dönmekle dönmemek arasında kaldım. Devam etsem bir daha yapacak mı bilmiyorum sözler veriyor bir daha olmayacak diye. Ama böyle de kendimi çok değersiz ve gurursuz görüyorum. Ne yapmalıyım ben..
Size şiddet uygulayan adamdan ayrılın. Adam sizden hırsını alana kadar size şiddet uygulamış ve sonrasında rahatlayınca gelip özür dilemiş. siz onun kum torbası mısınız?
bir de böyle bir adamı baba yapmayın. Karısına saygı duymayan sevmeyen çocuğuna sevgimi gösterir
Daha 1 yıllık bile evli değilsiniz ama çocuk yapmak için ne uğraşmışsınız.Keske karşınızdaki adamı tanımadan çocuk uğraşına girmeseydiniz.Ayni evin içine girmeden kimseyi tanıyamazsınız.
2 güzel söze kanıldığı sürece ben şiddetin devamının geleceğini düşünüyorum üzgünüm ama malesef öyle.en azından darp raporu falan alın. Eşinizi şiddetten caydirmanin bir yolunu bulun boşamayacaksanız da .Bu şekilde saygınızı yitirirsiniz. Zamanla eşiniz dövecek sövecek nasılsa beni boşamıyor diyecek bi noktadan sonra .
Çocuk yapmaya bu kadar heves ve acele neden. Daha 1 yıl olmamış bizede boşa sormayın gitmezsiniz ayrılmazsınız affedersiniz çünkü sinirle buraya bir iç döküş sizinki sadece şunu unutmayın birkez kalkan el herzaman kalkar ona göre kendinizi hazırlayın
Sinirlenebilir tartışabilir hatta sesinizi birbirinize yükseltebilirsiniz ama tartışma esnasında size böyle hareketlerde bulunması kabul edilebilir bir durum değil. Şimdi o evden çıkıp gitmezseniz eşiniz ne yapsam gitmiyor herşeyi kabul ediyor düşüncesine girer ve Allah korusun yaptığı hareketlerin ilerisi gelir. Yapar yapar pişman olur yine af diler. Eşiniz öfke kontrolünü sağlayamıyor gibi geldi bana. Bu yüzden bebek kararınızıda erteleyin. Bence siz evliliğiniz devam etmelimi yoksa etmemelimi bunun üzerine düşünün derim.Hanımlar buraya kaydolmamın sebebi bebek hazırlığıydı. Evliliğinin 1 yıl olmasına 1 ay var. Eşimle çok kötü bir tartışma yaşadık. Ben bu ilişkide sürekli yapıcı olmaya çalışan, alttan alan biriyim. İkimizde üniversite mezunuyuz. O çalışıyor bense daha işe girmedim. Eşimi severek evlendim. Biraz görücü usulü gibi oldu ama biz tanışıp evlendik. Hiçbir maddi sıkıntımız yok. Dün kavga ettiğimizde ben başka odaya gidip karşılık vermedim. Ancak o tartışmayı devam ettirerek yanıma geldi. Hakaretler küfürler etti. Kaba kuvvet uyguladı. Ben ona karşılık verecek bir kuvvetteyim ama karşılık vermedim. O bunları bana yaparken yapma lütfen seni affetmem bu yaptıklarını söylediklerini affetmeyeceğim dedim. Ama o hakaretlerine devam etti, bağırdı çağırdı. Canım çok yandı kollarımı bacaklarımı çok kötü büktü. Dermanım kalmamıştı. Gözlerinin içine bakarak bitti, babamı ara beni alsın dedim. Yoksa yarın sabah ben gideceğim dedim. Telefonumu aldı, kapıyı kitledi anahtarı sakladı. Tükendiğimi hissettim. Sonra bir an bir şey oldu sanki bana yalvarmaya ayaklarıma kapanmaya başladı. Anlam veremedim. Belki karnımda evladın var, nasıl böyle hakaretler edebildin dedim. Af diledi. Ama bittiğini boşanacağımı söyledim. Bu evlilik içinde bir çok kere tartışma yaşadık. Zarar verdiği çok oldu.. Ben bebek sahibi olmak için çabalayan biriyim. Ama bütün bu yaşananlardan sonra böyle bir huzursuzluğun yaşandığı yere nasıl bebek dünyaya getireyim... Eşimi seviyorum. Huzurlu anılarımız da çok fazla. Ama tartışmada kavgada içinden bir cani çıkıyor... Bugün sabah giderken telefonumu bıraktı, kapıyı da kitlemeyip gitti. Çok kafam karışık. Bir yandan iyi yönleri de çok fazla bir yandan bana kötülüğü de çok fazla. Şu an evdeyim. Baba evine dönmekle dönmemek arasında kaldım. Devam etsem bir daha yapacak mı bilmiyorum sözler veriyor bir daha olmayacak diye. Ama böyle de kendimi çok değersiz ve gurursuz görüyorum. Ne yapmalıyım ben..
Ay inanamıyorum gerçekten bu olayın aynısı geçen ay ablamın başına geldi. Malesef ki ablama o kadar dil dökmeme rağmen ona söz geçiremedim eşini affetti ama keşke sen affetmesen. Daha çok yeni evlisiniz ve bu bir hata sana nasıl olur da kaba kuvvet uygular ve karnında çocuğunu taşıyorsun bunun için çok uğraşmışsınız ve o böyle bir dönemde sana böyle bir harekette mi bulunuyor şu dönem sizin hayatınızın en mutlu dönemi olmalıydı bu kavga nedir? Kadınların en büyük hatası bu, şuan karnında bir cocuk var babasını bırakıp gitmek istemiyorsun tamam o cocuk doğdu?sonrası ne olacak böyle bir ortamde çocuk sağlıklı ve mutlu olabilir mi? çocuğunun annesine şiddet uygulayan bir adam çocuğuna neler yapar?Hanımlar buraya kaydolmamın sebebi bebek hazırlığıydı. Evliliğinin 1 yıl olmasına 1 ay var. Eşimle çok kötü bir tartışma yaşadık. Ben bu ilişkide sürekli yapıcı olmaya çalışan, alttan alan biriyim. İkimizde üniversite mezunuyuz. O çalışıyor bense daha işe girmedim. Eşimi severek evlendim. Biraz görücü usulü gibi oldu ama biz tanışıp evlendik. Hiçbir maddi sıkıntımız yok. Dün kavga ettiğimizde ben başka odaya gidip karşılık vermedim. Ancak o tartışmayı devam ettirerek yanıma geldi. Hakaretler küfürler etti. Kaba kuvvet uyguladı. Ben ona karşılık verecek bir kuvvetteyim ama karşılık vermedim. O bunları bana yaparken yapma lütfen seni affetmem bu yaptıklarını söylediklerini affetmeyeceğim dedim. Ama o hakaretlerine devam etti, bağırdı çağırdı. Canım çok yandı kollarımı bacaklarımı çok kötü büktü. Dermanım kalmamıştı. Gözlerinin içine bakarak bitti, babamı ara beni alsın dedim. Yoksa yarın sabah ben gideceğim dedim. Telefonumu aldı, kapıyı kitledi anahtarı sakladı. Tükendiğimi hissettim. Sonra bir an bir şey oldu sanki bana yalvarmaya ayaklarıma kapanmaya başladı. Anlam veremedim. Belki karnımda evladın var, nasıl böyle hakaretler edebildin dedim. Af diledi. Ama bittiğini boşanacağımı söyledim. Bu evlilik içinde bir çok kere tartışma yaşadık. Zarar verdiği çok oldu.. Ben bebek sahibi olmak için çabalayan biriyim. Ama bütün bu yaşananlardan sonra böyle bir huzursuzluğun yaşandığı yere nasıl bebek dünyaya getireyim... Eşimi seviyorum. Huzurlu anılarımız da çok fazla. Ama tartışmada kavgada içinden bir cani çıkıyor... Bugün sabah giderken telefonumu bıraktı, kapıyı da kitlemeyip gitti. Çok kafam karışık. Bir yandan iyi yönleri de çok fazla bir yandan bana kötülüğü de çok fazla. Şu an evdeyim. Baba evine dönmekle dönmemek arasında kaldım. Devam etsem bir daha yapacak mı bilmiyorum sözler veriyor bir daha olmayacak diye. Ama böyle de kendimi çok değersiz ve gurursuz görüyorum. Ne yapmalıyım ben..
Eşinizi seviyorsunuz hem çocukta doğacak bence bir şans verin ve kocanızı tedavi görmesini isteyin çünkü eşiniz kesin çocukluğunda sorunlar ve kayıplar yaşamıştır , eşiniz gibi erkekler çoktur bu dünyada bence en iyisi bir piskiyatra gidin ve aile sorunlarınızı öyle çözmeye çalışın eşinizi ikna edin, oda sizi seviyor bence ama öfke anında kontrolü kaybediyor bu düzelebilecek şeylerdir, ama sabr azimet ve vakit lazım bunu sevginiz ve çocuğunuz kendiniz için yapın . Rabb'im eşinizi islah etsinHanımlar buraya kaydolmamın sebebi bebek hazırlığıydı. Evliliğinin 1 yıl olmasına 1 ay var. Eşimle çok kötü bir tartışma yaşadık. Ben bu ilişkide sürekli yapıcı olmaya çalışan, alttan alan biriyim. İkimizde üniversite mezunuyuz. O çalışıyor bense daha işe girmedim. Eşimi severek evlendim. Biraz görücü usulü gibi oldu ama biz tanışıp evlendik. Hiçbir maddi sıkıntımız yok. Dün kavga ettiğimizde ben başka odaya gidip karşılık vermedim. Ancak o tartışmayı devam ettirerek yanıma geldi. Hakaretler küfürler etti. Kaba kuvvet uyguladı. Ben ona karşılık verecek bir kuvvetteyim ama karşılık vermedim. O bunları bana yaparken yapma lütfen seni affetmem bu yaptıklarını söylediklerini affetmeyeceğim dedim. Ama o hakaretlerine devam etti, bağırdı çağırdı. Canım çok yandı kollarımı bacaklarımı çok kötü büktü. Dermanım kalmamıştı. Gözlerinin içine bakarak bitti, babamı ara beni alsın dedim. Yoksa yarın sabah ben gideceğim dedim. Telefonumu aldı, kapıyı kitledi anahtarı sakladı. Tükendiğimi hissettim. Sonra bir an bir şey oldu sanki bana yalvarmaya ayaklarıma kapanmaya başladı. Anlam veremedim. Belki karnımda evladın var, nasıl böyle hakaretler edebildin dedim. Af diledi. Ama bittiğini boşanacağımı söyledim. Bu evlilik içinde bir çok kere tartışma yaşadık. Zarar verdiği çok oldu.. Ben bebek sahibi olmak için çabalayan biriyim. Ama bütün bu yaşananlardan sonra böyle bir huzursuzluğun yaşandığı yere nasıl bebek dünyaya getireyim... Eşimi seviyorum. Huzurlu anılarımız da çok fazla. Ama tartışmada kavgada içinden bir cani çıkıyor... Bugün sabah giderken telefonumu bıraktı, kapıyı da kitlemeyip gitti. Çok kafam karışık. Bir yandan iyi yönleri de çok fazla bir yandan bana kötülüğü de çok fazla. Şu an evdeyim. Baba evine dönmekle dönmemek arasında kaldım. Devam etsem bir daha yapacak mı bilmiyorum sözler veriyor bir daha olmayacak diye. Ama böyle de kendimi çok değersiz ve gurursuz görüyorum. Ne yapmalıyım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?