Sevdiğim biri var ve uzun yıllardır seviyorum ilk başta plotonik olan bu şey liseden bir yıl sonra tekrar gün yüzüne çıktı çünkü liseden sonra bana yazdı biz normal muhabbetler ediyorduk başlarda e tabii benim içimde söndü sandığım duygularımın hepsi onun bana ilk yazışında körüklendi. Ardından sık sık olmasa da ara ara yine muhabbetler oluyordu bunlar sıklaştığı zaman ve artık hislerimi içimde tutamayacagımı anladığım için ona hislerimi yazdım bana kendi için bunun zamanı olmadığını biraz daha zamanının geçmesi gerektiğini söyledi ve bu sebepten dolayı konusmamız bitti cunku beklentilerimiz farklıydı aradan zaman geçtikçe konuşmamız bittiği yerden başlıyordu cunku o baslatıyordu yazmasıyla basta soguk konussam da sonradan yumusuyordum maalesef böyle böyle üç yıl geçti ve şu sıralar cok daha sık konuşmaya baslamışken flört aşaması -flört kelimesini de dönemini de hiç sevmem- olarak adlandırılan seviyeye geldik bunu da kafamdan yazmıyorum cunku kurulan cümleler buna giriyor daha sonra ben tekrar bu konuları açınca bana ciddi ilişki istemediğini onun için zamanı gelmediğini ve geldiği anda direkt bana geleceğini söyledi. Ben de bunu kabullenemedim yani resmen başkalarıyla da olacak sonra en son bana gelecek o da belki bu konu sizlere önemsiz gelir büyük ihtimalle ama ne yapmalıyım sizce ? Beni ne olarak görüyor tam olarak ne istiyor anlayamıyorum artık