Merhaba herkese; 6 Aydır problemi olmayan bir ilişki yaşıyordum ne olduysa birden oldu. Problemlerim var deyip uzak kaldı 5 gün aramadı sonra buluştuk değerlisin seni kaybetmek istemem ama benimle evlilik düşüneceksin ilerde bağlanacaksın dedi. 6 Aydır zaten bağladım ve sevdim. Evlilik dusunmuyorsa neden evlilik hakkinda sorular sormustu onceden dugun ister misin gelinlik giyer misin gibi. Bitsin o zaman dedim bitirmedi. Ara ara aramaları devam etti iki gün önce buluştuk ve bitirdi ben sevilecek biri degilim benim icin aglama dedi. Dedim eski esinle mi baristin ya da eski sevgilinle hayir kiz miz meselesi degil kendi problemlerim var dedi onune bak dedi bitirdi her yerden sildi. doner mi bilmiyorum donerse nasil olur bilmiyorum. aklimda surekli eski sevgilisi var ailesi o kizi istememis nedenini bilmiyorum. kizda biraz bozuk biri takip etmistim. Ailesi bu kizi istememis. Korkuyorum tekrar barisir mi aklinda o mu var benden neden gitti gelir mi gelirse napayim kafam karisik. Ama cok sevdim ve onun icin elimden gelen her seyi yapmistim.