• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cherryie

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
20
20
8
27
İlk önce herkese merhabalar,
Uzun zamandır depresyon ve panik atak ile mücadele ediyorum daha önce ilaç kullandım ama kullandığım ilaç hiç iyi gelmedi psikologlar ilaç verip gönderiyorlar bu yüzden tekrar gitmek istemiyorum
Kendimi etrafımda insan olmasına rağmen çok yanlız hissediyorum etrafımdaki insanlar sürekli beni yargılıyorlar bu en yakınlarım olduğu için uzaklaşamıyorum bu insanlardan artık bir şeyleri anlatmak için çabada gösteremiyorum işe yaramıyor çünkü zamana bırak vb gibi cevaplar alıyorum. biliyorum şaçma bir düşünce olduğunu ama intihar düşüncesi sürekli kafamda beliriyor yaşamak istiyorum ama yaşayamıyormuşum gibi geliyor daha önce yaşadığım şeyler ve bana söylenenler sürekli kafamın içinde sanki film şeridi gibi geçiyor. Kendimi asla bir yere ait hissedemiyorum bazı şeyleri atlatamıyorum
Kısacası ne yapacağımı bilmiyorum

İlk önce herkese merhabalar,
Uzun zamandır depresyon ve panik atak ile mücadele ediyorum daha önce ilaç kullandım ama kullandığım ilaç hiç iyi gelmedi psikologlar ilaç verip gönderiyorlar bu yüzden tekrar gitmek istemiyorum
Kendimi etrafımda insan olmasına rağmen çok yanlız hissediyorum etrafımdaki insanlar sürekli beni yargılıyorlar bu en yakınlarım olduğu için uzaklaşamıyorum bu insanlardan artık bir şeyleri anlatmak için çabada gösteremiyorum işe yaramıyor çünkü zamana bırak vb gibi cevaplar alıyorum. biliyorum şaçma bir düşünce olduğunu ama intihar düşüncesi sürekli kafamda beliriyor yaşamak istiyorum ama yaşayamıyormuşum gibi geliyor daha önce yaşadığım şeyler ve bana söylenenler sürekli kafamın içinde sanki film şeridi gibi geçiyor. Kendimi asla bir yere ait hissedemiyorum bazı şeyleri atlatamıyorum
Kısacası ne yapacağımı bilmiyorum
Profesyonel destek almaktan başka çareniz yok.

Siz psikiyatriyeye mi gittiniz?

Konunuzu neden sildiniz? Eski bir depresyon ve panik hastasi olarak size tek söyleyebilecegim: Kacarak, tedaviyi keserek hic bir yere varamazsiniz. Iyilesmek zaman ve azim istiyor. Ve en önemlisi: Acisina da dayanmaniz lazim. Bir günde nasil bu hala gelmediyseniz, bir günde cikamazsiniz. Ilac almaniz yetersiz kalir. Bir uzmanla bir süre görüserek.de terapi almaniz lazim. Hap cünkü tek basina birsey degistirmiyor. Gecmis olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X