Ne yapacağımı bilmiyorum :((

Kalp kalbe karsidir diye bosa dememisler kiymizim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

aynen olumunekankayizsmile

çok mu yakışıklı ?

tam da kapnın önünden mi geçiyo o zaman öyle ise bi şey silkele kafasına düşsün sende ayyy çok pardon dersinaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

çok yakışıklı deıl cnım,ama arada gçmedgı gunlerde oluo ama bugun gcer dıe duşunuorm yolunun üstu

Onu takip et otobuse binerse yanina otur ve konusmaya basla... sempatiksalakcinni
Akilma geleni yazyorum belki ise yarar diye aklinialirimsmile

çok yakışıklı deıl cnım,ama arada gçmedgı gunlerde oluo ama bugun gcer dıe duşunuorm yolunun üstu

sözlu yada nışnlı degl sanırım yuzuk yok elınde

aslında bıraz tanıorm tatlım arka mahallemızde oturuo.her gectgnde cama çıkıorm bakıorm bazen oralı olmuo bazen o bakıo

çocugu bıras tanıyorum bızım arka mahlede oturuyor sanırım..

2mız aynı yastayız cnm 19

öncelikle yazılarını eksiksiz yazarsan daha iyi anlaşılır derdin. kelimelerdeki harfleri eksiltmezsen ve kısaltmalar göz yoruyor ve insanda okuma hissi uyandırmıyor.

------

19 yaşında olduğunu biliyorsun. hayatında biri olup olmadığını bilmiyorsun. çocuk in midir cin midir ? sapık mıdır çapkın mıdır ? ahlaklı mıdır ? kişilikli midir ? sana uygun biri mi bilmiyorsun ? nerde yaşar ne yer ne içer kimlerle takılır bilgin yok

tek bildiğimiz 19 yaşında ve arka mahallenizde oturdu ara ara sizin evin önünden geçtiği ve ona tutulduğun. bilmiyorumkismile

tüm bunlara bakarak ne gibi bir yardım beklersin. pencereden mendil atma fikrinde ciddiydim, pişt deyip geri çekilebilirsin, kitaplarını yolda düşürebilirsin, kafasından aşağı su boşaltabilirsin ve dikkatini çekmiş olabilirsin. pencereden onu dikizleyerek ondan adım beklemen boşuna. bir atak yapmalısın.sempatiksalakcinni

hadi atak yaptın diyelim karşıdaki kişiden tepki aldın bu kişinin ne olduğunu bilmeden adım atmak kendini ateşe atmak olmaz mı ? mahallede adını çıkarabilir bir olay olabilir. belki kızların adım atmasından hoşlanmayan ve bu yüzden direk negatif not veren erkeklerdendir. kafamçokkarıştı

ay çok yazdım.

özetle önce öğren nasıl biri hakkında detaylı bilgi al sonra adım atmaya çalış.

bnce pas verme ama naza da cekmee ona gore hareket et tatlm cnku kosan kovalanır .. aklinialirimsmile bide onu hç yakından gordun mu ? belki uzaktan yakşklıdr .

eet tam kapının önnden onu dusundn ama azarlamsndan korktum :)

bişey olmaz saksı düşürmiycen ya ufak bi peçete yok mu dantelden bir bezin içine koy silkele bakalım eğer sinirli bi yapıya sahipse ne işin var onunla zaten onu da anlarsın sen şimdi git pencere de bekle milletin dikatini çekme normal davran bakalım peçete düşünce aaaa çok pardon de hadi görelim seniaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

hava rüzgarlı mı onu kontrol etmesi lazım sempatiksalakcinni ve kaçıncı katta oturuyor.

hedefi şaşırmaman içinde önceden bir kaç deneme yapmalısın

haklısın kıymızı ama hakkında nasıl bılgı toplucam bılmıyorum
ben bıras cekıngenımde atak yapamam pek karsımdakınden beklerım ama bılemıyorum onuda çok sevıyorum

hava rüzgarlı mı onu kontrol etmesi lazım sempatiksalakcinni ve kaçıncı katta oturuyor.

hedefi şaşırmaman içinde önceden bir kaç deneme yapmalısın

oda içine misket koysun bakalım bağırırsa kim ulan bunu atan diye geri kaçar ya da o bakkala gittiğinde o da gitsin peşindenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 dün gecenin rövanşı mı bu konu kızlar kaydirigubbakcemile3 bittim gülmekten kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…