Kalp kalbe karsidir diye bosa dememisler kiymizim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
haklısın cnm pencereye ckmanın ii bı davranış olmadıgnı bnde bılıom ama elımdn bska bse glmıyor..hakkında pek bse bılmıorm ortak arkadsımz flan yok sadece gecıo bızım kapıdan sürklı bnde nasıl etkılıcem bılemıorm(((
sözlu yada nışnlı degl sanırım yuzuk yok elınde
Bugunde gecicekmi sizin kapinin onunden?:uhm:
yazışırken geçmiş olabilir sempatiksalakcinni
çok yakışıklı deıl cnım,ama arada gçmedgı gunlerde oluo ama bugun gcer dıe duşunuorm yolunun üstu
çok yakışıklı deıl cnım,ama arada gçmedgı gunlerde oluo ama bugun gcer dıe duşunuorm yolunun üstu
sözlu yada nışnlı degl sanırım yuzuk yok elınde
haklısın cnm pencereye ckmanın ii bı davranış olmadıgnı bnde bılıom ama elımdn bska bse glmıyor..hakkında pek bse bılmıorm ortak arkadsımz flan yok sadece gecıo bızım kapıdan sürklı bnde nasıl etkılıcem bılemıorm(((
aslında bıraz tanıorm tatlım arka mahallemızde oturuo.her gectgnde cama çıkıorm bakıorm bazen oralı olmuo bazen o bakıo
çocugu bıras tanıyorum bızım arka mahlede oturuyor sanırım..
2mız aynı yastayız cnm 19
nasıl anlatsam bılmıyorum arkadslr..ben bı çocuga asık oldum ama çocugun bnden haberı yok bunu ona nasıl bellı ettırebılırm .her gun bızım kapının önunden gelıp gecıyor onu her grdugumde içm acıyr yrdm edın((
eet tam kapının önnden onu dusundn ama azarlamsndan korktum :)
bişey olmaz saksı düşürmiycen ya ufak bi peçete yok mu dantelden bir bezin içine koy silkele bakalım eğer sinirli bi yapıya sahipse ne işin var onunla zaten onu da anlarsın sen şimdi git pencere de bekle milletin dikatini çekme normal davran bakalım peçete düşünce aaaa çok pardon de hadi görelim seniaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
hava rüzgarlı mı onu kontrol etmesi lazım sempatiksalakcinni ve kaçıncı katta oturuyor.
hedefi şaşırmaman içinde önceden bir kaç deneme yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?