• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum :((

gitarist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
29
0
86
35
İzmir
nasıl anlatsam bılmıyorum arkadslr..ben bı çocuga asık oldum ama çocugun bnden haberı yok bunu ona nasıl bellı ettırebılırm .her gun bızım kapının önunden gelıp gecıyor onu her grdugumde içm acıyr yrdm edın :(((

varmış da yaşın bayağı ama.. daha önce hiç aşık olmadınmı nasıl hiç tanımadan sokaktan geçen birine aşık oldun? neyin nesi kimin fesi hiç bilmiyomusun?

nasıl anlatsam bılmıyorum arkadslr..ben bı çocuga asık oldum ama çocugun bnden haberı yok bunu ona nasıl bellı ettırebılırm .her gun bızım kapının önunden gelıp gecıyor onu her grdugumde içm acıyr yrdm edın :(((

kapının önünden geçerken mendil düşür aşağıya.

mendilin içine de bir şeyler yazarsın. öğrenmiş olur.

kapının önünden geçerken mendil düşür aşağıya.

mendilin içine de bir şeyler yazarsın. öğrenmiş olur.

katip benim ben katibin el ne karışır... ayy eski zamanlardaki gibi... delikafadulden

Camdan pişşt yap çekil sempatiksalakcinni
bu da olabilir ilgisini çeker...

hiç gözgöze geldinizmi yani seni gördümü hiç?ben olsaydım onun geçis saatine yakın saatlerde en güzel kıyafetlerimi giyinir onunla gözgöze gelmeye çalışır imalı bi bakış fırlatır sonra hafiften çaktırmadan kafamı çevirirdim.. illaki sevgilisi yoksa ve senden etkilenirse o da çaba sarfetmeye başlayacaktır.. kaydirigubbakcemile5

Amin canım hepimizi..

Heheh etkili bir yöntemdir cocuk merak eder kim bu diye hem ilk adımı o atmış olur laelaelaelaelae

çok güldüm kaydirigubbakcemile3 çocuk merak eder etmesine de, bu arkadaş için iyi olur mu bilmem sempatiksalakcinni

konu sahibi arkadaşım, hiç tanımadığın biri, belki sana uygun değildir.. tanıyan biri varsa çevrende bir ağızlarını yokla bakalım :hulya:

belli bir saatte mi geçiyor ?

tam o geçerken pencereden aşağı su da dökebilirsin. en büyük aşklar nefretle başlar misali :teytey:

şakayı bir kenara bırakayım. kişiyi tanımıyorsun ? sevgilisi var mı yok mu veya sevdiği biri var mı yok mu bilmiyorsun ne yapabilirsin ki ?

belki tipi değilsindir yüzüne bile bakmayacak niye yoruyorsun kendini. belki çapkın biridir alay konusu eder seni

hep kötü ihtimalleri yazdım ama erkeğe açılma fikri aklıma başka bir şey getirmiyor. ne olursa olsun ilk adım erkekten gelmeli bana göre. :kahve:

Eline defter kitap felan al, tam o yoldan gecegegi zaman asagiya in,
yolda yurur gibi yap, sonra carpisin.
"Ay cok ozur dilerim" de defterleri kitaplari yere dusur,
sonra beraber toplamaya baslayin, tam o bir defteri alirken sende ayni defteri alyomus gibi yap, eli eline degicek tabi ve o an ask baslar nasil ama sempatiksalakcinni

aslında bıraz tanıorm tatlım arka mahallemızde oturuo.her gectgnde cama çıkıorm bakıorm bazen oralı olmuo bazen o bakıo

Genclıgımı anımsadım (:
Mahallemızde bır cocuk vardı,
bende ona yanıktım.
Bınalarımız karsılıklı ama bıraz capraz kalıyordu.
Her aksam cıkardık balkona.
O bana bakardı bende ona.
Fakat sonradan ogrendım kı,
bır tek bana bakmıyormus.
Capraz oldugu ıcın fark etmedıgım,
yan apartmandakı kıza da bakıyormus.
Bermuda ucgenı gıbı bakısıp durduk yıllarca.
Sonra herkes farklı hayatlar cızdı kendıne.
Bır fıkrım oldugu ıcın degıl,
sadece bu bakısmaların manasız oldugunu ıfade etmek ıcın yazdım.

Eline defter kitap felan al, tam o yoldan gecegegi zaman asagiya in,
yolda yurur gibi yap, sonra carpisin.
"Ay cok ozur dilerim" de defterleri kitaplari yere dusur,
sonra beraber toplamaya baslayin, tam o bir defteri alirken sende ayni defteri alyomus gibi yap, eli eline degicek tabi ve o an ask baslar nasil ama sempatiksalakcinni

benimde aklıma bu gelmişti sen yaz diye yazmamıştım akasia sempatiksalakcinni :lepi:
aslında bıraz tanıorm tatlım arka mahallemızde oturuo.her gectgnde cama çıkıorm bakıorm bazen oralı olmuo bazen o bakıo
sempatiksalakcinni

pencereye çıkıp bakman hoş olmuyor bence. başka taraflara çekilebilir o davranışın.

ne biliyorsun hakkında yazar mısın ?

haklısın cnm pencereye ckmanın ii bı davranış olmadıgnı bnde bılıom ama elımdn bska bse glmıyor..hakkında pek bse bılmıorm ortak arkadsımz flan yok sadece gecıo bızım kapıdan sürklı bnde nasıl etkılıcem bılemıorm :((((

canım takip etsen eve işi ne bileyim bir fikre ulşaırsın hem belki sözlü nişanlı olabilir ya da bir sevdiği öğrenmen gerekir ve beğenmekle yetinirisin

Back
X